Spoko do później.
Ładnie wygląda ta podłoga.
Sympatyczny kolorek. Podoba mi się. Poprzednio miałam Dulux na ścianach, Fajny był. Teraz mam Becker czy jakoś tak. Lepiej się zmywa.
Tę fotkę to już sam robiłeś? A dowiedziałeś się może gdzieś, dlaczego ten las taki krzywy?
Wiesz co niedaleko mnie rosną drzewa które wyglądają jak by z 10 lat rosły w bok później nagle do góry. Spowodowane to było osunięciem się sporego kawałka lasu.
Jednak rośliny (jak każdy organizm żywy) ratują się jak mogą. Czasem zdarza się, że nad rzekami te drzewa też nie są strzeliste, tylko kombinują coś z tymi swoimi kształtami.
nie konczy sie, ot kolejny przyklad, ze zycie rozami uslane nie jest
Oj, no wiem. Trudno jakieś drobiazgi traktować śmiertelnie poważnie
Jeśli na zdjęciu jest mój nick, znaczy, że to moje zdjęcie.
Co do pytania, skąd ten las, nie ma jednoznacznego wyjaśnienia. Za najbardziej prawdopodobny przyjmuje się sztuczną deformację drzewek na potrzeby budowy przedmiotów użytecznych człowiekowi (budowa kadzi, beczek, mebli, instrumentów etc).
Tu milusi dzik pozdrawia Pytamków:
Ze milusi, to chyba widać?
zaraz te czesc dyskusji przeniose na ring, zeby nie smiecic. w koncu ty chodzi o gusta kulinarne nie przepychanki slowne
Prze pych Anki są dobre na kalambur
czy Ty kiedykolwiek tracisz forme ???
jeszcze moze byc przepych Anki
For ma na kalambur też jest dobra
Brawo! Brawo! Uszy leżcie … Kuchnia, miało być oczy wiście!
Ja się na te dziki już napatrzyłam (najczęściej były to mamy z młodymi) jak biegały u nas po ulicach. Nawet tu na pytamy wstawiałam linki do gazet i stronek z fotkami jak to sobie biegają pod ratuszem, koło sądu i między blokami (o parku koło mnie już nawet nie wspominam - ale też fotki były).
Niestety muszę zmykać. Obowiązki wzywają.
Oj tam joko, nic się nie stanie, jak dziś facet obiadu nie zje …
Zostań z nami, wyślę Ci za to jeszcze jedno zdjęcie dzika