Tyz prowda Tym niemniej moze ciszej na tą trumną?
Skończ się licytować - to nie przedszkole!
Dla Ciebie każdy kto ma inne zdanie jest aferzystą. Świat Ci runął czy co?
Z resztą ja tego tematu nie wyciągałam - mówiłam przecież że nic nie wiem w tej sprawie bo za tamtych czasów mnie tu nie było.
Nie wiem w co Ty pogrywasz.
Narcyzi i megalomani tak mają.
Nie pastw się Fifcia, bo zejdzie na zawał i będzie twoja wina
Ja bym droga kolezanko @Leokadia proponowala zaprzestanie wycieczek odobistych i robienia zametu na rzecz zajecia się strona merytoryczną.
Moze w koncu jakies pytanie zadasz?
Szkoda, że tego nie powiedziałaś birbantowi jak robił je w stosunku do mnie.
Mam ci zacytować.
Chwila chwila, a czy Reksiowi nie o regulamin też chodzilo? To jest moje pytanie!
I Zadałam pytanie birbantowi 3 razy:
Z jakich for mnie wyrzucono skoro robi takie wycieczki osobiste…?
Ale cóż z pamięcią zaszwankowal, nabrał wody w usta i milczy jak grób. Zapomniał biedak.
Skończcie już. Bo im dalej w las tym śmieszniej się robi.
Zadanie pytania to zalozenie wlasnego tematu…
Nie czuję potrzeby
Wyraźnie widać, że niejedzenie mięsa wypacza charakter i pustoszy umysł. Po niejakiej Spurek i po tobie.
A twoje i erzac gadanie o mnie, jest dla mnie brzęczeniem natrętnych much.
@Fifka “wróżko”, zmień sobie miotłę, bo ta co masz szoruje po dnie,
A tak swoją drogą @Bingola
Widać twój kręgosłup moralny, gdy lajkujesz posty, gdzie twój kolega w sposób chamski obraża fifkę.
Gratuluję męstwa i przyjaźni, bohaterze
Na każdym forum jest regulamin, wg którego moderator usuwa takie posty niezależnie od osoby, czy zwraca uwagę rozmowcom. Tutaj działa zasada kolesiostwa, post spoza kliki zawsze obrazliwy, zły, chamski Post kolesiowski choć obrazliwy, chamski i prostacki, to akceptowalny i słuszny. Należało się jej, a jak! Hipokryzja pełną gębą. Ale o moralności i swej prawosci, to lubicie prawić.
Takie nawyki macie z PZPR towarzysze?
Rzeź i masakra
Wiesz co? Wszystko mogę znieść ale nie porównywanie mnie do PZPR. Widać, że w hejterstwie szkoliłaś się u pana Kurskiego.
Bez odbioru!
Masz “króciutką” pamięć. “Zapomniałaś”, w jaki sposób opuściłaś to forum. Twój tu powrót określa cię jednoznacznie, jako osobę bez czci, godności osobistej pozbawioną ambicji. Wracając tu, zrobiłaś ze swej gęby cholewę, jak Kukiz, bo tego pokroju człowiekiem jesteś. A @Fifka czepiła się ciebie, jak tonący brzytwy, bo zobaczyła, że jej nauki tu na ludzi nie działają. Swój do swojego.
Zapewniam cię, że koleżanka @gra faszystką nie jest. @collins02 też nie. Za to ty i Fifka jesteście fanatyczkami i to wam rozumy przyćmiło.
A to twoje" “bez odbioru” jest oznaką tchórzostwa.
To forum jest oazą ludzi umiarkowanych i rozsądnych, jeden nawiedzony nam wystarczy.
Teraz doszły jeszcze dwie rozhisteryzowane, nawiedzone baby z menopauzą, którym, dodatkowo szkodzi niedobór mięsa. Tyle w temacie.
@Leokadia stara, się, jak może, ale niestety, takie efekty jaie możliwości intelektualne. Z odbiorem.
@Bingola, @birbant i inne osoby zainteresowane.
Zawiadamiam, ze na skutek aspolecznej postawy i brakiem ochoty na wspoplrace w kwestii zadawana nowych pytan kolezanka @Leokadia otrzymała skierowanie na trzydniowy wypoczynek.
Ja bardzo prosze kolezanki @Fifka nie porownywac do kolezanki erzac. Bo ja to obraza.
Ale koleżanka fifka mnie. Ale to szczegół.
Najważniejsze, że znów piękna jesień za oknem.
U mni tez piekna pogoda. Wlasnie sie zastanawiam nad spacerkiem.
Ja, udam się niewątpliwie. A jak jutro pogoda się utrzyma, biere kompla i w Ardeny.
Aczkolwiek jest takie popularne hiszpanskie powiedzonko
Czyli madrosc ludowa mowi
Dziś jest przepiękny dzień, ale zobaczysz, pojawi się ktos kto to spieprzy
Tak szybko? Szkoda … nie zdążyłem jej przekazać, że właśnie zajadam się kanapką z serem brie i pyszną pieczenią wieprzową z papryką.
A którym wisem twoja duma została obrażona? Tym że nie jesteś dla mnie wyznacznikiem wiedzy czy żebyś nie zachowywał się jak w przedszkolu bo tylko takie padły. Póki co tylko ty nawrzucałeś mi epitetów Niech spojrzę: wypaczona, pustak, krytykujesz w tym wpisie mój styl odżywiania - ale nie martw się nie mają dla mnie żadnej wartości twoje słowa.
A @Bingola stoi za tobą bo się spotykacie prywatnie. Co do @Leokadia - każdy ma swoje kolesiostwo - ty masz swoje ja swoje. Ja lubię ludzi z otwartym umysłem na świat a nie takich co tylko ich racja jest najważniejsza. Na starość chyba za duże ego ci rąbnęło do słowy i brak obiektywizmu padł na oczy. No tak… każdy inny jest nawiedzony i won z forum! Gratulacje!
Gdzie w regulaminie jest napisane że zadawanie pytań jest wyznacznikiem bytowania na forum. Jeśli jest taka możliwość poproszę o link do wzmianki lub cytat. @okonek