Lubicie mięso, jaja i sery?

:woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming:

Czyli nie powinnaś lubić siebie. Bo każdym swym postem określasz najważniejszość swojej racji, a twoja hipokryzja, to zaprzeczanie temu i zrzucanie na innych.
A teraz weź głęboki oddech albo, najlepiej pójdź na spacer. Zresztą, rób, co chcesz.

@birbant temat został zakończony w ciągu dnia, ty w nocy odgrzewasz temat i liczysz że nikt nie zareaguje? Sam prowokujesz. Poczekam może odpiszesz co tak mocno cie obraziło - gdzie te moje epitety w stosunku do ciebie?

Ja nikomu w rozmowie nie mówię wprost ze nie ma racji - tylko przedstawiam swoje zdanie w przeciwieństwie do ciebie.

Wyobraź sobie że wszędzie ludzie mnie akceptują, a taka osoba w moim towarzystwie jak ty od razu miałaby zwróconą uwagę za te swoje mędrkowanie - bo u Nas każdy jest równy i może mówić i myśleć co mu się podoba bez wciskania swoich racji i blokowania ludziom możliwości wypowiedzi - tak jak na tym forum. Samej ze sobą też mi dobrze - tobie chyba nie skoro szukasz popleczników.

nie kop lezacego :wink:

1 polubienie

Właśnie tym zdaniem zaprzeczyłaś sama sobie. To ja przedtem napisałem, zgodnie z rzeczywistością, że odnoszę się do poglądów, a nie do osoby. A ty odpowiadając mi, odnosiłaś się do mnie. Personalnie. To i ja sobie pozwoliłem. Kto mieczem… itd…
Więcej już nie chce mi się z tobą rozmawiać, więc kończę.

@Fifka jako damie przysluguje Ci wybor broni :wink:
tylko nie wybieraj :boxing_glove: :boxing_glove: :boxing_glove:
ale prosze ten zatarg rostrzygac w miejscu na to przeznaczonym czyli na ring wolny.

1 polubienie

Nie sądzę by było to potrzebne. Teraz skończyłem temat.

1 polubienie

No wybacz…ale jest różnica miedzy określeniem ze ktoś nie podziela twoich poglądów i wiedzy a stosowaniem powyższych słów!
Skoro tego nie widzisz - to nie mam pytań! Baw się dobrze!

Ja już skończyłam! Bo tu porozumienia nie bedzie…

1 polubienie

no to moze jakic chlodny consensus w kwestii niewchodzenia sobie na odciski? :wink:

Życie pokaże, co dalej… Po prosu, zareagowałem na to deptanie moich i to już koniec mojej reakcji.

Ja odpowiadam zawsze bezpośrednio zainteresowanemu. Jeśli Pan Birbant nie będzie się udzielał do mojej osoby to odciski pozostaną w stanie nienaruszonym.

@birbant, pojechałeś z tą menopauzą. Tekst niegodny dżentelmena…
Szczególnie, że koleżanka @Fifka jeszcze ma dużo czasu żeby “problem” ją dotknął.

Większa część kobiet na tym forum już zapomniała kiedy przez to przeszły :grin:
Jestem w szoku widząc Waszą rozmowę.
Co się stało? Kto Ci tak namieszał w głowie?
Przecież @Fifka uchodziła za jedną z najsympatyczniejszych osób, a Wasze stosunki bez stosunków były super.

Wiem. Każdy dobiera znajomych podług siebie, to normalne, ale Twoja zmiana mnie zadziwia!

Musiałam to napisać. No musiałam. Jak na to nie spojrzeć, 8 lat “znajomosci” mamy za sobą.

2 polubienia

@efka dajcie juz spokoj.

Kochana jak będę dalej słuchać takiego gadania to dostane z wrażenia! :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Już mnie tu nie ma :kissing_heart:
To nie miejsce dla starych bab po menopauzie :pensive:
O ja cierpię dole :sleepy:

@okonek, pewnych spraw nie da się zamieść pod dywan, jeśli na forum ma być “fajnie”.

Juz uciekam :wave::wave::wave:

1 polubienie

A to się to dostaje?

.a można odmówić przyjęcia.

:thinking:

Stosunki bez stosunków z niektórymi osobami są mega fajne! :heart: :heart: :heart:

Nie taki diabeł straszny jak go malują.
Plusy same. Można się bzykać bez obaw, że dzieciok się trefi :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

nie wiem czy menopauza ma tu jakies znaczenie. :rofl: :rofl: :rofl:
zmiatanie spraw pod dywan?
podobno kazdemu powinno sie dac druga szanse…

1 polubienie