Marsz, marsz

To kiedy mogę przylecieć? :slightly_smiling_face:
Nie moge sie już doczekac

Mata tam misie?

ide z psem nie rozłączajta sie…

Nie widzisz tam poglądów ze strony hołoty mianującej się patriotami? To udaj się do okulisty.

3 polubienia

Co tam policja … To jest problem …

4 polubienia

To jest narodowy patriotyzm.

3 polubienia

Własnie dlatego nigdy nie lubiałem tych marszów … To jest jak dla mnie totalnie niepotrzebna sprawa… Tym bardziej w dobie pandemii koronawirusem …

4 polubienia

To oczywistość a nie poglądy sd

W samym marszu nie ma nic złego, Przeciwnie, wręcz, Ale udział w nim tego bydła narodowego, to profanacja. Ja, kużwa, kilku młodych takich matołów, niestety, w dalszej rodzinie.

3 polubienia

To wyrażanie swoich poglądów, tak jak one w rzeczywistości, o której wspomniałeś, wyglądają.
Jakby mieli granaty, to by je do mieszkań wrzucali, tak, jak W Niemczech za Hitlera, Żydom wrzucano. A Ty to popierasz… “Brawo!”

3 polubienia

Myślę, że byli już chyba po kilku piwach albo setach … Kurde nie mieści mi się w głowie to … Ja rozumiem wszystko … Co tam - niech się napierdalają z policją … Nie widzę w tym nic złego … Niech dadzą upust nienawiści do “PiSu nie PiSu” … Oni już sami nie wiedzą co ich wku*wia chociaż na pewno nie wszyscy są za PiSem z drugiej strony …

2 polubienia

Nie napisałem że popieram… Nie zgadzam się tylko z takimi bluźnierstwami jak " na ulicę warszawy wyszło 60 tys nazistów…" itp

Naćpani i nachlani. Już wiem o tym od rodziny.

2 polubienia

Bardzo prawidłowa nazwa tych bojówek Winnickiego. Ilu ich jest, nie wiem, ale jak do tego dodamy kiboli plus, że byli z całej Polski, to i 60000 mogło by się uzbierać.

4 polubienia

A potem Ci d*bile jeszcze będą roznosić koronawirusa po całej Polsce … A ten Winnicki to bodajże z konfederacji …

A Bosak tak potępiał PiSiory za brak działań a sami co robią …

3 polubienia

Bosak, to podstawiona marionetka, Za jego plecami czają się prawdziwe demony.

2 polubienia

Chodzi mi o to co powiedział jakiś idiota z PE czy innej instytucji unijnej kilka lat temu, gdy podawano że w marszu wzięło udziało 60 tys ludzi a on w wywiadzie powiedział że na ulicę wyszło 60 tys nazistów xd

Jak po pierwsze czy był tam choćby jeden nazista a po drugie nawet jak chodzilo mu o tych kiboli to i tak to była mała część ludzi z tych 60 tys xd

A mi chodzi o to, ci dziś się działo w Warszawie…

2 polubienia

Niestety coś w tym jest …

A na jakiej podstawie uważasz, że ktoś z PE tak powiedział ?.. Nawet nie wiesz ile mieszają rosyjskie trolle w naszym polskim internecie … Oni prowadzą wojnę dezinformacyjną, która ma między innymi skłócić nas z Niemcami … Podobnie jak Armenię z Azerbejdżanem …

2 polubienia