To kiedy mogę przylecieć?
Nie moge sie już doczekac
Mata tam misie?
ide z psem nie rozłączajta sie…
Nie widzisz tam poglądów ze strony hołoty mianującej się patriotami? To udaj się do okulisty.
To jest narodowy patriotyzm.
Własnie dlatego nigdy nie lubiałem tych marszów … To jest jak dla mnie totalnie niepotrzebna sprawa… Tym bardziej w dobie pandemii koronawirusem …
To oczywistość a nie poglądy sd
W samym marszu nie ma nic złego, Przeciwnie, wręcz, Ale udział w nim tego bydła narodowego, to profanacja. Ja, kużwa, kilku młodych takich matołów, niestety, w dalszej rodzinie.
To wyrażanie swoich poglądów, tak jak one w rzeczywistości, o której wspomniałeś, wyglądają.
Jakby mieli granaty, to by je do mieszkań wrzucali, tak, jak W Niemczech za Hitlera, Żydom wrzucano. A Ty to popierasz… “Brawo!”
Myślę, że byli już chyba po kilku piwach albo setach … Kurde nie mieści mi się w głowie to … Ja rozumiem wszystko … Co tam - niech się napierdalają z policją … Nie widzę w tym nic złego … Niech dadzą upust nienawiści do “PiSu nie PiSu” … Oni już sami nie wiedzą co ich wku*wia chociaż na pewno nie wszyscy są za PiSem z drugiej strony …
Nie napisałem że popieram… Nie zgadzam się tylko z takimi bluźnierstwami jak " na ulicę warszawy wyszło 60 tys nazistów…" itp
Naćpani i nachlani. Już wiem o tym od rodziny.
Bardzo prawidłowa nazwa tych bojówek Winnickiego. Ilu ich jest, nie wiem, ale jak do tego dodamy kiboli plus, że byli z całej Polski, to i 60000 mogło by się uzbierać.
A potem Ci d*bile jeszcze będą roznosić koronawirusa po całej Polsce … A ten Winnicki to bodajże z konfederacji …
A Bosak tak potępiał PiSiory za brak działań a sami co robią …
Bosak, to podstawiona marionetka, Za jego plecami czają się prawdziwe demony.
Chodzi mi o to co powiedział jakiś idiota z PE czy innej instytucji unijnej kilka lat temu, gdy podawano że w marszu wzięło udziało 60 tys ludzi a on w wywiadzie powiedział że na ulicę wyszło 60 tys nazistów xd
Jak po pierwsze czy był tam choćby jeden nazista a po drugie nawet jak chodzilo mu o tych kiboli to i tak to była mała część ludzi z tych 60 tys xd
A mi chodzi o to, ci dziś się działo w Warszawie…
A na jakiej podstawie uważasz, że ktoś z PE tak powiedział ?.. Nawet nie wiesz ile mieszają rosyjskie trolle w naszym polskim internecie … Oni prowadzą wojnę dezinformacyjną, która ma między innymi skłócić nas z Niemcami … Podobnie jak Armenię z Azerbejdżanem …