Marsz Powstania warszawskiego

Ale to nie jest co ja uważam a co nie uważam. Polska nie jest w pełni suwerenna i takie są fakty, co ma do tego co ja uważam XD nie popieram skrajnej prawicy, pisałem kiedyś coś takiego?

Bo piszesz tutaj za siebie prawda? Chyba że ktoś ci podsuwa poglądy i dyktuje pierdoły. Gadam z tobą i pytam co TY uważasz.

Piszę za siebie. Ale piszac że Polska nie jest suwerenna pisze jak jest a nie jak mi się wydaje czy jak ja myślę. Czy jakie jest moje zdanie🤣 polska nie jest suwerenna i to wiem. Po prostu. Tak jak wiem że w Polsce rządzi PIS który podporządkowal sobie prokuraturę .
To jeżeli wy piszecie że Polska rządzi Kaczyński to to są tylko domysły. A(nie) suwerenność krajów unni to fakty przecież.

Błądzisz. Skąd wiesz że Polska nie jest suwerenna? Może nie masz racji. Nie podałes konkretnych argumentów tudziez dowodów.

Myśl samodzielnie chłopcze.

To ty zacznij myśleć. Nie musiałem ci nic podawać konkretnego wystarczyło że napisałem Ci że nad polskim rzadem są instytucje unijne które stoją ponad krajami. Przez co kraj w unni nie decyduje o sobie w stu procentach samodzielnie i nie może robić co chce i tym samym nie jest suwerenny w pełni. Myślałem że przedtem Ju to zaakceptowałas a teraz znowu muszę pisać drugi raz…

Żaden członek UE nie jest w 100% suwerenny jednak korzyści znacząco przewyższają straty. Taki jest świat. W izolacji można jedynie wyhodować dyktature i totalitaryzm.

I jak wg. CIEBIE powinniśmy o tę suwerenność walczyć?

1 polubienie

No właśnie i o to mi chodzi.
A ja nie chcę walczyć o suwerenność. Zresztą co mi do Polski XD Jeżeli głosował bym kiedyś w wyborach :rofl: to oddał bym głos na jakąś partie prawicowa. Ale nie musi przecież ona wyprowadzać nas z uni. W ogóle oddał bym głos na prawicę ale przecież tak czy tak szansa że wygra prawica jest minimalna.

Co mi do Polski? Fajna puenta.

Niemcy - kraj multikulti pełen muzułmanów, nasz dawny wielki wróg, okupant. Lokomotywa UE która nas zniewala. Kraj który wraz z Francją pociąga za wszystkie sznurki.
I tam sobie żyjesz prawda? Za euro którego w Polsce nie chcą.
Co ty tam robisz w takim razie?

Ale co mi do Polski w sensie że nie nie mieszkam tam na stałe. Przecież ja tylko bronie narodowcow, pisałem że nie myślę czy chce tego co oni ale ich rozumiem i tyle

I co ci przyjdzie z wygranej narodowców w Polsce?
Może zainteresuj się niemieckimi neofaszystami.

A już te lewackie bojówki OBYWATELI RP w Białymstoku nie tak dawno… To oni rzucali kamieniami i wołali “pedały do gazu”, prawda?
Jakoś te bojówki lewackie zawsze walą w pochody pseudo-faszystowskie stojąc i atakując podniesionymi transparentami, więc nie ma co się dziwić, że ONRowcy muszą się bronić kamieniami…

2 polubienia

Ale jestem na tym forum też i bronie ich przed określeniami typu faszysta. Przecież głosując na prawicę na pewno nie oddał bym głosu na narodowcow… Naprzyklad na Korwina czyli wolnościowca XD

Niemcy reprezentują to czego polska prawica nienawidzi. Nie rozumiesz tego?
Jesteś kolejnym “patriotą” na ekonomicznym wygnaniu. Hajs ponad wszystko. Nie ważne że kebaby sprzedaje muslim. Ważne że ten muslim może zechcieć je sprzedawac w Polsce.

1 polubienie

Co ci da wygrana Korwina w Polsce? Chcesz wrócić do wolnej ojczyzny?

Polska ciebie nie dotyczy. Nie ma dla ciebie i twojego kraju znaczenia kto wygra w Polsce.

Chociaż ma. Skrajna prawica zapewni polexit. Wtedy tutaj nie popiszesz bo w Polsce zablokują możliwość kontaktowania się ze światem. Korea 2.0

1 polubienie

W Niemczech żyje ci się dobrze prawda?
Z jakiego więc powodu ty i tobie podobni interesują sie losami Polski? Dlaczego im zależy na takiej a nie innej polityce w PL?
Prawica nie jest taka sama wszędzie. Podobnie jak lewica. Ty nie reprezentujesz ogólnego nurtu.
Jeśli nie planujesz powrotu po “wyzwoleniu” kraju przodków to po cholere się w ogóle wypowiadasz?!
Niemcy też są w UE, tez nie są w pełni suwerenne. Na dodatek są multikulti, laickie. Jak ty tam wytrzymujesz? :wink:

Twoją rodzinkę siłą zmusili do emigracji? Wątpię.
Odnoś sie ogolnie do sytuacji na świecie która ci nie odpowiada - uchodźcy, lewactwo, gender, multikulti. Nie do Polski konkretnie.

Jestem na polskim forum więc piszę o Polsce no nie? Wy piszecie tutaj coś o jakichś faszystach czy coś, to wy atakujecie jakieś grupy więc bronie ich. Czemu jak ja tam wytrzymuje? Przecież mi to nie przeszkadza.

Jak znam tych fachowcow od drugich Japonii, Irlandii to i Korea 2.0 bedzie wersja beta.
https://images.app.goo.gl/sAnkPpAcu9chZz2i9

1 polubienie

Ale ty już nie masz nic przeciwko osobie która mieszka za granicą ale popiera opozycję a atakuje prawicę ogólnie.

Nie przeszkadza ci o? To co z ciebie za korwinista? I po co o tym wszystkim piszesz skoro ci to nie przeszkadza? :wink:
Ziomek weź czasem wyjdź na podwórko.

Znasz język niemiecki?