Masz przemyślane, w które drzwi wejdziesz na Stacji Wcieleń,

Czyli jedzenie ryb jest ok

2 polubienia

Harmonik, porównujesz się często do Jezusa czy Ozyrysa, ale tak naprawdę nie dorastasz im do pięt. Te dwie postacie autentycznie przewodziły znacznej liczbie osób, tak np. Jezus może się uważać za przewodnika ponad miliarda chrześcijan a Ty jak na razie nie znalazłeś praktycznie nikogo, kto by za Tobą poszedł. NI-KO-GO, rozumiesz? Dociera to do ciebie? Jedynym wytłumaczeniem tego faktu jest to, że nikomu twoje pomysły się nie podobają z racji ich niedorzeczności.
Więc zbierz grono chociaż kilkudziesięciu osób, które chciałyby abyś im przewodził i wróć z nimi na nasze forum. Wtedy porozmawiamy!

2 polubienia

Bardzo nie jest ok.

Jezus spożywał

1 polubienie

12-stu uczniów nawet na tamte czasy nie było dużą liczbą do zmieniania świata, w tym demokratycznego. Widzisz, @Bingola , tu też zdołałbym znaleźć taką dwunastkę moich zwolenników, którzy poszliby za mną, bo mają odpowiednie cechy. Też poszedłbyś, gdybyś zobaczył przemianę nieharmonijnego człowieka, w harmonijne stworzenie, np w kondora.

Nie wierz w to. Korzystaj z logiki.

Wyobraziłam sobie, jak kolega @Bingola łazi za HOKO w charakterze ucznia a potem przemienia się w harmonijnego kondora.
Chyba mam bardzo dobrą wyobraźnię, bo humor poprawił mi się aż za bardzo
em51

5 polubień

Ta Stacja Wcieleń to jest chyba zaraz za sprawnościowym torem przeszkód w DSHN? :thinking:

6 polubień

Nie wiem, czy Bingola by nie musiał HOKO tarmosic na swym grzbiecie. HOKO jest zbyt leniwy, by sam szedł…
I tu bym przyznał pochwalę lenistwa. Ale czy Bingola by zechciał HOKO na swym grzbiecie tarmosic?
Oto jest pytanie… :thinking:

3 polubienia

@joko , wśród 12-stki apostołów miało nie być kobiet, co świadczy, jak potężnymi kusicielkami jesteście.

1 polubienie

Żeby tu napisać musiałam zmyć maseczkę, która upodobni mnie do harmonijnej gęsi lub innej sroki i teraz moja przemiana potrwa dłużej. :thinking:

2 polubienia

Może i miało nie być, ale była :smiley:

3 polubienia

5 polubień

Albo tak…

condor

5 polubień

Wiem, że nie dorastam IM do pięt. Ale może kiedyś dorosnę.

1 polubienie

Ja Was bardziej tak widzialem

IMG_20230306_114803

6 polubień

Ciekawy wniosek…

Zbyszek, niczego nie dokonałeś, więc nie kłam. Jesteś takim samym nieharmonijnym okruchem ludzkim, jak ja o zerowych możliwościach dokonań globalnych. Poza tym straciłeś moją sympatię tylko dlatego, że popierasz zbrodniarza Putina i te zbrodnie, które jego swołocz popełnia w Ukrainie. Jestem przeciwny modowaniu dzieci w odróżnieniu od ciebie.

4 polubienia

Mam podobnie. Że robi komedię na stronie, chwała mu za to. Za popieranie mordercy i kanalii nie ma u mnie za grosz szacunku.

4 polubienia

No niestety trudno o szcunek dla takich…

3 polubienia