ME 2026. Siatkówka kobiet

hehe, nie widziałeś naszych błędów z Węgrami i Łotwą. Tam nie było mowy o walce. :face_with_tongue:

Zamilcz!!! :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Dobrze ale po pierwsze,nie o te rozgrzewkowe mecze mi chodziło a po drugie i Wegierki i Łotyszki zdołały już trochę krwi napsuć nie tylko nam…
K`azdy słabeusz dopuszczony do gry,w końcu coś pokaże i szuka swej szansy.Oczywiście w ramach pewnych granic a nie tak jak jest w mistrzostwach Ameryki gdzie nawet Meksykanki wygrały z kimś 25:0

Masz rację, ale mi chodziło o takie błędy, które są trudne do popełnienia, a w których specjalizują się nasze panie… :joy:

Niedobrze się dzieje.

Aby znowu było co gonić… :roll_eyes:
Czy ja sie doczekam Damaske czy znowu usłyszę bajkę o niesnaskach w gronie zawodniczek…Jak to w czasach Barańskiej bywało…
Bo nie rozumiem co poeta,przepraszam,selekcjoner chce powiedzieć… :face_with_raised_eyebrow:

Nie jojcz, z 7:11 na 12:11.

Stysiak na bloku chyba życiówkę gra…Szkoda że tego nie widzę.Bo nigdy nie widziałem :innocent:

Drugi mecz Magdaleny w stylu Stysiak - show!

Reasumując,obojętnie co będzie dalej ale młoda [19] Koput to odkrycie! Tutaj nie ma dwóch zdań.

O Mai pisałem tu już parę razy. Tak, jak nic się nie zdarzy, to murowana kadrowiczka i przyszły filar reprezentacji. Szczurowska, zresztą ma niedaleko do niej. I blisko, coraz bliżej 19:16. Nie wypuście tego, dziewczyny!

Ależ blok Jurczyk 20:16.

Brawo Czyrniańska! Brawo Koput! 22:18

No i guzik…3 meczbole.A ten baran wpuszcza Damaske na ostatnie piłki.Dziewczyna bez gry ma decydować???

Kuwra! było 22:18, jest 24:24. 26:24. Uff…
Trzeba oddać szacunek Niemkom za grę i walkę.
Bardzo dobry mecz na należytym poziomie.

Klasyka ale Stysiak dzisiaj była graczem meczu.
Natomiast Lampkowskiej nie obronisz dzisiaj.Mogę nawet patrzeć jednym okiem ale w jej przypadku nie było udanych zagrań niemal w ogóle.
Sprawdziłem i…Ma ona biedna,2 punkty w cały meczu,z pierwszego seta.Reszta to"błędy"

Zgadza się co do słowa.
Wyjście z II miejsca zapewnione. :+1:

W sumie,mam mniej więcej obraz przed oczami.Poza rozegraniem bo gry Wenerskiej np. relacja online nie obejmuje… :roll_eyes:
Brak mi tylko kropki nad"i".Bo poszło łatwiej niż myślałem..
Czy więc był to najlepszy mecz Polek czy może Niemki zagrały słabiej? :thinking:

Obie drużyny zagrały bardzo dobrze, Polska lepiej. To 3:0 jest nieco złudne bo w II i III secie Niemki były blisko, ale tu wyszła ta lepszość naszej ekipy. Wenerska grała dobrze, w zasadzie nie można mieć zastrzeżeń do tego co robiła. Miała też asa i jeden lub dwa bloki oraz skuteczny wyblok i, tu nie jestem pewien, ale chyba był jeden skuteczny atak.. Ogólnie funkcjonowały u nas wszystkie formacje, robiąc co należy. Tak na gorąco po emocjach mogę się mylić w pamięci. Szczurowska jak weszła pierwszy raz z Grabką zrobiła 3 punkty atakiem, ale za drugim razem coś tam sknociła. Maja Koput bardzo dobrze przez cały mecz.
Za ten mecz naszym dziewczynom należy się tylko pochwała.

Aha, za ten powrót pościgiem w I secie należy się wielkie uznanie. To już czwarte spotkanie gdzie nasze musiały odrabiać straty.
Widocznie polskie tygrysice lubią gonić zdobycz… :face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses:

Tak, to najlepszy mecz z dotychczasowych.

Ponieważ jutro rano opuszczam to miejsce, w którym teraz jestem, najpierw Łeba, potem Trójmiasto i Olsztyn, prawdopodobnie nie będzie mnie tu przy meczu z Turcją za co z góry przepraszam. :slightly_smiling_face:

Dzisiaj,oprócz Lecha oczywiście,interesuje mnie już tylko Martyna Kubka.
Za pół godziny chyba,jej trzeci mecz w eliminacjach do US Open.Jak wygra z ruskim talentem,zagra na Flushing Meadows!