Ty z palcem w nosie to robisz.
Dla mnie za trudny…
To było do przewidzenia. Gdybyś chociaż na boksie się znał. Moooże byś ruszył z miejsca
Bo to @Bingola zna się na kolorach, ja tylko czarny i biały, a reszta to, tego…,gejowskie…
Moim zdaniem mężczyźni są ubożsi emocjonalnie, erotycznie też, wystarczy porównać miejsca erogenne u kobiety a u mężczyzny, nie mają podzielnej uwagi, w dodatku czesto bardzo przerośnięte ego, bo każdy chce pretendować do pozycji samca alfa. Zbyt prosto myślą, co ma swoje plusy, bo się nie rozpraszają, ale są o to ubożsi. Kobieta więcej widzi, słyszy, jeśli jest inteligentna to lepiej analizuje, jest lepszym psychologiem. No i mężczyźni nigdy nie zaznają uczucia noszenia dziecka w sobie, nie zaznają porodu, kurczenia się macicy po porodzie, lecącego pokarmu z piersi na samą myśl o dziecku, czyli nie zaznają tej więzi emocjonalnej z dzieckiem, co kobieta. I są tego plusy i minusy oczywiście, bo lecący pokarm ciąża i kurczenie się macicy a do tego poród do najprzyjemniejszych nie należy, ale jest cudem świata, cudem fizjologi, a nawet poza nią wykracza i wkracza w rejony duchowe, a mężczyźni są o to ubożsi, dlatego wiele rzeczy nie rozumieją, które rozumie kobieta.
Dlatego mimo że życie kobiet jest trudniejsze wolę być kobietą, cudownie skomplikowaną istotą.
No cóż, chciałbym odnieść się do Twej wypowiedzi, ale jako duchowo ubogiemu, nieczułemu i niewrażliwemu na wszelakie zewnętrzne bodźce neandertalczykowi, zwyczajnie czynić tego mi nie wypada.
Ale za to Kopernik była kobietą…
A czort wie? Jak papieżyca sie trafiła ponoc, to skromny kanclerz kapituly też sie mogl zalapac?
Z Joanną to tak, do końca, to nie wiadomo.
Dlatego napisalam, że ponoć
No cóż, to nie czyn
Oczywiscie ze mezxzyzna… kobieta ma trudniejsze i niewygodne zycie… Praktycznie w kazdej dziedzinie teoretycznie ustepuje mezczyznie wiec dlaczego mialbym chciec byc kobieta i teoretycznie miec mniejsze mozliwosci xd
No ja znam takich co hipermarketach ida na piwo, stawiajac sie o umowionej godzinie przy kasie, zeby pomoc pakowac i zapłacić.
Pokazywali kiedyś chyba w Niemczech poczekalnię dla mężów żon buszujacych po galerii
u mnie w galeriach od tego sa bary z piwem.
jest jeszcze inna metoda - zanecic piwem i obiecac wiecej po zakupach - w koncu ktos sie musi zajac prowadzeniam wozka, bo to klopotliwe jak buszujesz wsrod polek?
No nie gadaj, że nie chciałbyś zobaczyć jak to jest
Pójdę za Waszym przykładem…
TEŻ SPRÓBUJĘ…
No pewnie że chciałbym zobaczyć jak faceci ślinia sie na mój widok i robia do mnie podchody
O ile byłbyś ładny.
Ty jak korwinisci - wszyscy chwalą jego wizję gospodarczą, bo widzą się w klasie wyższej.