Mężczyzna czy Kobieta

No to chyba jasne, jak zamieniać się z kobietą, to na jakąś laskę!

3 polubienia

Cfany!

1 polubienie

Pokrętna argumentacja, coś nam tu ściemniasz bracie. Zdarzało mi się, że faceci robili do mnie podchody i nawet płci nie musiałem zmieniać. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Biedroneczki sa w kropeczki… :joy_cat::joy_cat::joy_cat:

1 polubienie

Cha, cha, do mnie też! ALe to nie to samo :slight_smile:

1 polubienie

Chodzi mi o to, że zawsze w dyskusjach na temat zamiany płci unika się powiedzenia tego wprost, ale koniec końców i tak sprowadza się to do kwestii seksualności. :wink:

4 polubienia

No cóż, nie da się ukryć, że będąc kobietą raczej nie nastawiałbym się na romantyczne przeżycia czy robienie zakupów albo siedzenie u kosmetyczki czy fryzjera :slight_smile:

2 polubienia

Do garów babo!!! :crazy_face: :sweat_smile:

1 polubienie

Seksista, po zakupy i do fryzjera chodzi sie, żeby poplotkowac.
I tak pozyteczniejsze zajecie niz pic pol dnia kieliszek wina i grac w domino lub cos w rodzaju tutejszego skata (nawet karty podobne). :wink::smiley_cat:

1 polubienie

A mnie nie interesuje i nigdy nie ciekawiło, jak to jest być kobietą. Co ciekawe, pochwalę się, ale ja rozumiem kobiety i to jest niestereotypowe. Czasem jednak palę głupa, udając, że nie wiem o co chodzi, dla mojego dobra… :sunglasses:

6 polubień

I tego się trzymaj.

5 polubień

Różnica między kobietami i mężczyznami przejawia się w tym, że na ten przykładowy przykład, dajmy na to, weźmy saunę.
Otóż, gdy goły facet wlezie do kabiny kobiet, to te zaraz podnoszą wrzaski, zakrywają się i każą mu wypierdalać.
Ale, jak kobieta się pomyli i wkroczy do męskiej sauny naga, to panowie zapraszają, są szarmanccy i wskazują miejsce obok siebie.

7 polubień

z tego co wiem finskie sauny sa kooedukacyjne. Pierwsza premier Finlandii miala klopot, bo jej poprzednik czasem mial zwyczaj zwolywac posiedzenia rady ministro w tym przybytku :wink:

2 polubienia

Wiele saun jest koedukacyjnych na świecie, ale są i o rygorze osobności. I te drugie podałem za przykład różnicy między paniami i panami. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

a bo ja wiem? jakby wlazl do hiszpanskiej to nie wiem czy nie nalezaloby mu wspoczuc? Rodzynki tu maja wziecie.

1 polubienie

W każdym normalnym kraju do sauny ludzie wchodzą do sauny nago koedukacyjnie, tylko w Polsce dominuje pruderia. A samo przebywanie w takim miejscu w sztucznym kostiumie (zwłaszcza jednoczęściowym w przypadku pań) jest wręcz bardzo niezdrowe, bo uniemożliwia usuwanie toksyn z organizmu razem z potem.
Na szczeście sa juz w Polsce sauny, gdzie jest zakaz wstępu w kostiumach, ale to wciąż margines.

4 polubienia

Chyba masz rację, bo i w niemieckich tak może być, bo większość pań, to tam raczej nieskalana urodą.

2 polubienia

O co chodzi? Ja lubie gotować!

3 polubienia

Nie wiem, jak teraz jest w Polsce pod tem względem, ale poznańskiem Polonezie, już w latach 80 była sauna koedukacyjna. Były też osobne kabiny dla wstydliwych. Wszędzie obowiązywała nagość, właśnie z powodu, który podałeś. Nawet napisano to na piśmie przywartem do jakiejś ściany. Razem z całą instrukcją obsługi.

4 polubienia

Co Ty mi tu gotowaniem ściemniasz. Po gotowaniu jest całą masa garów do zmywania. :crazy_face:

2 polubienia