Na razie same powtórki…Mecz ponoć wieczorem…Dla mnie dobrze bo jak się zmieszczą przed 21 to obejrze!
Typuja na 20.30 ale wydaje mi się ze to może potrwać dłużej…
To ja już zgłupiałem, miało być teraz, ale coś jest na rzeczy ponieważ już za długą lecą tu reklamy. Moja informacja jest z Polsat Sport.
Poczekam jeszcze trochę i poszukam o co chodzi…
Chyba masz rację, bo teraz mam powtórkę Igi z Sakkari, a następna transmisja jest o 23. Zdurnieć można…
Obejrzałem sobie w międzyczasie 2 polowe Anglia-Brazylia [0:1].
Nie wiem ale w dzisiejszych czasach, gdy gra się 11 miesięcy w roku, idea towarzyskich gier jest może ważna dla selekcjonera.Dla mnie natomiast, jest to zjawisko nudne i marginalne.Byc może trzeba być wielkim fanem futbolu…Byłem nim kiedyś ale dzisiaj już niemal nic z tego nie zostało i ogranicza się jedynie do kadry oraz lokalnych drużyn…
Ta wyjątkowa nuda wyglądała jakby ktoś puścił piłkę jak kulkę w bilardzie a chłopaki z mniejszym lub większym zaangażowaniem,nie walcząc o nic, starali się przede wszystkim, nie robić sobie krzywdy…
1:0/AD - Iga przełamała, ale łatwo nie było. Przegrała dwie długie wymiany, za to rywalka popełniła 2 podwójne błędy serwisowe. Giorgi bije mocno.
2:0/40 - następny gem walki. Iga zaliczyła asa i pbs.
3:0/30 - dobrze idzie, ten gem zdecydowanie pod kontrolą Igi.
4:0/0.
4:1/15. 3 auty Igi.
5:1/AD - Iga wybroniła serwis wyciągając z 0:40. 6:1/AD.
A dlaczego miałbym nie oglądać???
Z tym ze teraz pokazuja znowu…Camerona Norrie Cos mi się zdaje ze dopóki ten facet nie odpadnie,nie będzie spokoju!
Mam czas do 23.Potem 30 minut mnie nie ma…