Mundial 2026

Argentyna po ciężkim boju pokonała w dogrywce 3-2 Kobowerdyjczykow. A ich druga bramka, to majstersztyk, Deyna tak strzelał!

Drużyny topowe zaczynają kombinować i oszczędzać siły.Niemniej to się naprawdę mogło zle skończyć dla Argentyny.
Widziałem tylko ostatnie 40 minut,I połowy nie widziałem wcale…
Ja też już muszę sie oszczędzać :roll_eyes:
Zupełnie niesamowita historia wyspiarzy…

Kanada-Maroko…Ot,zagwozdka… :upside_down_face:

No! W końcu wzięli się do roboty “Lwy Atlasu”…0-1 :zany_face:

Sa wyraznie lepsi,to fakt.

No i koniec kanadyjskiego snu…
Cóż…
Mam dzisiaj wolne to pozostanie mi kibicowanie Paragwajowi.Jak co 4 lata :innocent:

Francja-Paragwaj

Skupieni Paragwajczycy…Oddali pole ale na razie,ok!

To chyba najgorszy,najnudniejszy mecz dotychczas.Obok meczy Szwajcarów… :face_with_raised_eyebrow:
Brzydki mecz. i tym razem uczciwie muszę przyznać że dobrze się stało że Francuzi grają dalej… :neutral_face:

Dziś wieczorem Brazylia - Norwegia

A nad ranem Meksyk z Anglią…
Gorąco wokół mnie :wink:

FIFA zawiesiła czerwoną kartkę reprezentanta USA - Baloguna, którą ten obejrzał w meczu z Bośnią, by mógł zagrać z Belgią. Kpina to mało powiedziane. Było mi to obojętne, ale teraz mam nadzieję, że Belgia wyeliminuje Jankesów.

To Twój punkt widzenia.A jak argumentuje FIFA?
Oczywiście,wygląda to nawet na oszustwo ale rad bym to usłyszeć głośno i poza tym gettem

Przerwa na nawadnianie…
Norwegia WCALE nie musi tego przegrać!!!
Ba! Sytuacji jak dotąd mieli Wikingowie więcej!

YEEEEEE!!!
Coorna,geniusz,GENIUSZ!!! Haaland!!!

2:0 i…Haaaland!!!
Z niczego.Z kontry jakich wiele.
Teraz już wiem za co citizens zapłacili…
Ja pier…Dawno już czegoś takiego nie widziałem!!!

Zaczyna sie drukowanie oszustów…
I ta fizda neymar oczywiscie bez kartki :hushed_face: :enraged_face:

Pytasz dalej kogo lubię najbardziej?
No chyba już wiesz!!!

6 białych w składzie Anglii…Jest szansa.
Udało się!
Dziwny,trudny mecz bo na boisku rywala…Niemniej Anglia wyraznie dominowała i wyszło to nawet nie na 100%
Sędziowanie?
Jak zwykle na mundialu.Góra na 3+
Choć mając var,powinno być na 2.

A jednak!

Norwegia,Anglia,Francja…Niby na tym armaty Europy się kończą ale…Mogło być gorzej,prawda? :innocent:
Brazylia szuka winnego?
No,na razie zachowują się jak mężczyzni.
Żadnych płaczów,katastrof i wszelkiej beksy…
Ale jest u na 5 rano…
Za 2-3 godziny się zacznie :laughing:

Odetchnąłem z ulgą.
W najmniej spodziewany sposób,ktoś tych pajaców posłał do domu!!!
I to reprezentanci kraju którego liga mniej się liczy od naszej!

Dzisiaj bym się “złamał”.Ale kiedyś mieliśmy taki zwyczaj.My,jako ekipa klasy “f”.Po każdym,wygranym meczu,robiliśmy gonitwę zajączków…Czyli pierwsze ćwiczenie jakie wynieśliśmy ze szkoły…
Nie narysuję bo nie umiem ale..To było na 4 kończynach :laughing:

No oczywiście…
Neymar zalał się łzami…
Wystarczyło poczekać…I to akurat ten który prócz tatuaży,nie miał nic,NIC do zaprezentowania!

Przypomina mi to nasze pisowskie “Trzeba powtórzyć głosowanie [w Sejmie], bo przegramy!” Te same metody. Ja jestem ciekaw, kiedy Infantino wyleci z FIFY z jeszcze większym hukiem niż Sepp Blatter, gdy okaże się ile kasy dostaje pod stołem od Trumpa? Bo, że tak jest, to chyba juz nikt rozsądny nie ma wątpliwości.