Mundial 2026

Brazylia
:pensive_face:

I już teorie spiskowe i polityka…
Jak nazwać tę chorobę…Rozmawiałem z moją kuzynką która ma 3 specjalizacje i usłyszałem tylko że to…“głupota”
Tak że w encyklopedii nawet nie szukam…

To nie sa teorie spiskowe. Od wielu lat FIFĄ rządzą pieniądze i to duże pieniądze. Przypomnij sobie aferę Blattera, jaką wspomniałem. Przypomnij sobie “pokojową nagrodę FIFA” jaka otrzymał Trump, i która została stworzona specjalnie dla niego.
Nigdy w historii żadna federacja piłkarska nie cofnęła decyzji sędziego, a pomyłek, błędów było zawsze co niemiara. Ot choćby mecz Polski z Senegalem na Mundialu w Rosji, gdy pierwsza bramkę strzelił nam piłkarz, który chwile wcześniej wszedł na boisko w ramach zmiany ale BEZ ZGODY sędziego. Mogliśmy cos zrobic? Nic! Że nie wspomnę o sławetnym Paduranu z Rumunii czy Linemayerze, który dopuścił do meczu na wodzie w 1974 roku. No cóż, duży może więcej.

Gdybyś obejrzał mecz,jakikolwiek mecz,dobrze by Ci to zrobiło.Zaczynasz przypominać imć “cenckiewicza”.
A temat mimo wszystko,pozostaje piłkarski.

Oglądam to, co mogę, z wyjątkiem tych nad ranem. fanatykiem nie jestem. I nie moja wina, że polityka miesza sie do piłki.
Ten Mundial jest wyjątkowy - nie ma ani stuprocentowych faworytów, alni słabeuszy (no może poza 2-3 drużynami jak Curacao). Właściwie każda może zdobyć tytuł, nie zdziwiłoby mnie to. Na tym polega widowiskowość piłki nożnej – ze jest nieprzewidywalna.

Vini Jr…
Nigdy Ci tego nie zapomnę!
Jesteś wielki!!! :star_struck:

Za niecałą godzinkę stercie gigantów. Portugalia : Hiszpania

I to jest jeden z TYCH meczy.
W ogóle nie pamietam by sprawy rozgrywały się jedynie na połwyspie iberyjskim…
@okonek!!!
Jakiś impuls?!
Nie śpij :wink:
Byłoby tutaj Ciebie trochę…
A tak…Idę po piwo…

Nudny,mecz…
Nikt nikomu krzywdy nie chce zrobić i,jak się uda,przeczekać do karnych..
Mundialowy syf powraca? :thinking:

Nie ma gorszej ameryknizacji niż nawadnianie…Wszy korzystają na reklamach…
Na szczęście nie w Anglii

Jednak Hiszpania…
Coorna…Nie mam pojęcia czy fajnie,czy nie..Jedna bramka i potwornie nudny mecz…
Niech im będzie.

Kapitalny strzał!!!
1:1
Belgowie to opanują…

No i jeeeest!
:smiling_face_with_three_hearts: :star_struck:

Kooorna…to była jedna minuta!!!

Czarni biją się z żółtymi o ziemie która sami zabrali czerwonym…Tak to było w Hair? :star_struck:
Dobra…
Mecz jest!!!

I to był mecz raczej jednostronny.A jak już cuś nie tak to zawsze jest ten niezniszczalny Lukaku…
Fajne to było!!!

Coś mi się wydaje że ten mundial wygrają USA po interwencji Trumpa u łysego z FIFA
:face_with_tongue:

No i sam widzisz jaka to bzdura…Jak ślepą uliczką są chore teorie spiskowe które rodzi nienawiść

Yes,yes,yes!!! I
Jedne z najpiekniejszych chwil tego turnieju!!!
Norwegia CUDOWNIE zastąpiła duński dynamit!!!

Don’t messi with Egypt :joy:
Kapitalne!!!
Brawo!

Oglądam tenis, ale czasem zerkam na ten mecz. Gola nie widziałem, ale złapałem się za łeb jak zobaczyłem wynik.

Plus obroniony karny przez Egipcjanina…Ale bramka wisi w powietrzu…

Jacyś niezdarni są Argentyńczycy…Jakby mieli dość piłki :thinking:

Uśpieni po ostatnim łatwym meczu