O to, to, właśnie.
Hehe wariatko
Nie o to chodzi .
On jest młodszy i mniej wypalony jeśli chodzi o ludzi.
Chciał znajomych na nockę tylko
Będziemy razem dwa tygodnie i każdą wolną chwilę jesteśmy razem
On po prostu nadal lubi ludzi, a mnie ryczącej 40 stce coraz mniej są oni potrzebni.
Co do seksu się nie wypowiem
Wiedziałam, że to zrozumiesz…
Nie tylko dla Ciebie - solidnie sobie zapracował. To że stare pytamy padło, nie zmienia nic w postrzeganiu “jego” osoby
Dokładnie!
Juz chcialam ci cos napisac ale musze przyznac ze troche sie boje, bo reagujesz impulsywnie. W sumie cie lubie…
Ale jednak jednak napisze:
Masz sporo cennych zalet, ale z niektorymi zarzutami partnera sie zgodze
Problem tylko taki, ze partner wg mnie musi zaakceptowac niektore twoje wady, chyba ze szuka perfekcyjnej idealnej partnerki,a takiej niestety nie znajdzie.
Pytanie: ktore z tych negatywnych cech mozesz (i chcesz) zmienic nie przestajac byc soba? Bo wszystkiego zmienic sie nie da!
Zmienic mozesz tylko cechy nabyte, nie zmienisz charakteru
@anon80021811 Kto szika idealow,zazwyczaj zostaje samotny.
Chec posiadania,nic zdroznego,kazdy ja ma,tylko jednym to wychodzi lepiej innym gorzej,byle nikomu krzywdy nie robic.
Jedno wiem,by cos miec,trzeba ciezko pracowac,samo nie przyjdzie.
Choćby mi się udało wyeliminować jedna to będę zadowolona
Dokładnie.
Ciężka praca !
Mam byc szczera?
Jedna ci sie uda, tylko wybierz rozsadnie!!! po namysle
Przedstawiłaś to trochę inaczej, teraz już wiem.
Może popracuj nad ocenianiem innych, ugryź się w jęzor i tyle
Jak zmniejszysz ilość godzin w pracy, to też Ci/Wam wyjdzie na zdrowie, bo będziesz zdrowsza (mniej stresu) i będziesz miała więcej czasu dla siebie/niego.
A to, że zaplanowałaś sama wyjazd to ma całkowitą rację i ciesz się, że pojechał z Tobą.
Sam w Polsce pracowalem na dwa etaty.
A zadrosnicy,niech Cie caluja,wiesz gdzie)))
Pozwolę se piwo wypić na te oświadczyny.
Ja i mój stary , to dwa różne światy, ja domatorka z żelaznymi zasadami , on spontaniczny powsinoga , 30 lat męczarni ale nigdy nie szuka towarzystwa jak mnie gdzieś zaprasza, tym bardziej na wyjazd. Twój facet z pewnością aniołem nie jest, też pewno ma wyrobione nawyki, pogadaj z nim o tym. Albo bierze z całym inwentarzem , a jak nie, to niech szuka w przedszkolu żony, takie można jeszcze wychować
W punkt!
Też pracuje na 2 etaty @Leone_Marco.
W firmie handlowej u kogoś i po godzinach i w weekendy w firmie rodzinnej.
Dzięki za zrozumienie!
Uwielbiam Cię @birbant
Za tą pozytywną energię
A dlaczego ma sie skonczyc gdy oboje pracuja.
Dzięki @anon75849589
Przekażę
A powinnaś za całokształt.