jak naiwnym, łatwowiernym, a ciężko myślącym, są miliony.
To, ze na swiecie sa miliony idiotow to juz swietej pamieci Stanislaw Lem stwierdzil po pobieznym zapoznaniu sie z zawartoscia internetu.
Takim antyszczepionkowcom nie sięgasz do pięt, bo oni potrafią myśleć, i do tego mają ambicję wiedzieć i rozumieć.
Rrozumiem, ze w zyciu na nic sie nie szczepiles?
Miliardy much siadających na gównach są dowodem, ze to wielki przysmak
Komentarz z WP
“Covid, to taki zajebiście groźny wirus, że trzeba robić testy żeby dowiedzieć się, czy się go ma!”
No jeżeli tylko kilka procent z zarażonych którzy w ogóle wiedzą o zarezeniu musi przebywać w szpitalu… A ogólnie to w ogóle pewnie jakiś ułamek procenta licząc z wszystkich zarażonych … A z tego ułamka umiera też jakiś mały procent… No ale nagłaśniane jak wypadki na kopalniach xd
To, ze niektorzy nie choruja, ale sa nosicielami i nic ich nie obchodzi, ze moga zarazic robi z nich potencjalnych mordercow. Jak pijany czy nacpany za kierownica.
I to jest, właśnie najgroźniejsze w tej chorobie. Właśnie, to, że trzeba robić te testy.
Nie popieram ruchu antyszczepionkowego, ale jestem też przeciwny szczepieniom na wszystko.
Szczepienie sie na wiele chorob endemicznych mieszkajac w innym regionie nie ma wiekszego sensu.
Ale jest inny problem - rownowaga w przyrodzie dawno zostala zachwiana - taki prosty przyklad - kijanki i wiele innych larw czy to plazow, czy owadow sa drapieznikami, (pomijajac ich dorosle postaci) sa drapieznikami niszczacymi larwu komarow. Podobnie z prakami jak jaskolki czy jerzyki, nietoperze otatnio na cenzurowanym, ale tez skuteczne. Ale mieszczychom to rzeszkadzalo, zaczeto uzywac insektycydow, ktore moze karaluch przetrwa, ale na pewno nie pszczoly.
I teraz placz - komary gryza, choroby przenosza, pszczoly wymieraja, a zabie udka staly sie rarytasem .
No to pryskajmy dalej.
Mikroplastiki zabijaja faune morska, ryby, a zwlaszcza owoce morza bardzo latwo gromadza je w organizmach, niedlugo zamiast porcji ostryg bedzie mozna podac foliowa torebke, na jedno wyjdzie.
Ręce mi opadają jak czytam takie propagandowe nielogiczne bzdury … że jak się nie szczepi na wszystko co mówią…, to jest potencjalnym ‘zarazicielem’ haha
Robią z nas debili i tyle… żadnej PANDEMII nie ma… i nawet lekarze to mówią, że nic nie dostrzegają groźnego w czasie rzekomej pandemii. A ja ufam lekarzom
Ufasz niektórym lekarzom, konkretnie tym, którzy są tego samego zdania co Ty.
Co do pandemii, to, naprawdę, nie umiem się wypowiedzieć, bo nie znam się na medycynie.
Tu gdzie żyję, zdecydowana większość lekarzy podejrzewa, że pandemia dopiero przed nami. Tu do problemu nie podchodzi się politycznie. I nikt sprzętu medycznego nie kupuje od instruktorów narciarstwa. Niestety, ale w Polsce politycy usiłują tę sytuację wygrywać dla siebie, żerując na tych, którzy ich wybrali.
Sarkazmu nie dostrzegłeś w tym wpisie?
Ale wierzę tym lekarzom bardziej, którzy przedstawiają racjonalne dowody, maja porównanie jak było i jak jest i nie boją się o tym opowiedzieć publicznie. A są to lekarze jakby nie było, a nie jakieś Zięby… A moje zawierzenie jest większe, gdy za nazwanie rzeczy po imieniu… tracą Ci lekarze tytuł wykonywania zawodu, dziwne?
Dostrzegłem sarkazm.
Bardzo chciałbym, żeby moje przypuszczenia były mylne i żeby rację mieli ci, którzy uważają, że pandemii nie ma.
Twoje przypuszczenia to nie tylko Twoje. O tym już się mówi od dawna, że jesienią nie będzie lekko… bo grypa będzie mieszana z koronerem i odwrotnie.
Taki wpis z anonima znalazłam… odnośnie szczepionek na ‘koronera’…
redi(2020-05-23 14:22) Zgłoś naruszenie 10
Na mojej znajomej w Niemczech przetestowali tą szczepionkę. Dostała 2000 Euro.Od dwóch miesięcy leży w szpitalu ,ale chyba coś poszło nie tak. Korona wirus jest przeszedł,ale ma jakieś ostre powikłania po tej cudownej szczepionce.
Tak bywało po większości szczepionek. Wszystkie się testuje. Bywały nawet ofiary śmiertelne. W państwach socjalistycznych testowano na ludziach za darmo bez ich wiedzy, a zaczynano od więzień.
Ktoś był w gorącej wodzie skąpany…
skoro takie testy szczepionkowe tak szybko zapodano człowiekowi. Ale czego człek dla kasy nie zrobi? No tak do obozów nas nie pozamykano, to muszą ogłosić “nabór” królików za kasę.
A może ten ktoś myśli, że poświęca się dla innych? Niektórzy wynalazcy testowali na sobie.