Myślicie, że to mądrze zakładać rodzinom tzw. niebieskie karty?

Możliwe, że mąż i ojciec bardzo starał się dla rodziny, ale…

• Mądrze
  • Niemądrze
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie na ten temat

0 głosujących

1 polubienie

Ludzie sami muszą chcieć pomocy i zmian. Służby nie są w środowisku 24h na dobę.

1 polubienie

Myślisz, że przez niebieską kartę zadźgał rodzinę i doprowadził do wybuchu gazu?

Dopuszczam, że tak.

Do służb często odwołują się słabsze kobiety, ale to często skutkuje wrogością do nich męża i ojca.

1 polubienie

pozwolisz? pieprzenie w bambosz
nie ma niczego gorszego jak przemoc domowa

3 polubienia

Posługiwanie się instytucjami prawa przez kobiety, które pakują mężczyzn do więzień, to najgorsza przemoc.

1 polubienie

porabalo Cie ze szczetem?

Trzeźwa jesteś?

@harmonik One się zwróciły po pomoc bo on już wcześniej był dla nich wrogi…

1 polubienie

auta prowadzic nie bede
poza tym mam sie dobrze :rofl:

1 polubienie

No więc doigrały się. Mnie powinno się wybrać na szefa Polski, wtedy zorganizowałbym dla wszystkich osobne mieszkania.

2 polubienia

@harmonik Tak! Chcem! A mogę wynajmować?

2 polubienia

@harmonik Doigrały się? Co Ty gadasz??? Niestety z tą kobietą było coś bardzo nie w porządku, że żyła z takim gościem i miała z nim dzieci… Zapewne sprawa jest bardziej skomplikowana… Przypuszczalnie gdyby jego eksmitowano z mieszkania one nadal by żyły. Dla dziewczynki może i lepiej skoro tyle widziała…

1 polubienie

Nie znam bliżej sytuacji, tyle co z Interii.

1 polubienie

Każdemu dorosłemu zorganizowałbym własnościowe odrębne, jednakowe mieszkanie o pow. użytkowej 100 mkw, z opłatą 100 zł miesięcznie nawet przez 200 lat. Pary miałyby mieszkania po sąsiedzku. To wszystko łatwo zorganizować.

2 polubienia

Mądrze.

A gdzie miano by go wyeksmitować z jego domu, który najpewniej własną krwawicą zbudował?

1 polubienie

przemoc domowa?

1 polubienie

ratowanie topiecow
zaptytaj