Możliwe, że mąż i ojciec bardzo starał się dla rodziny, ale…
- Mądrze
- Niemądrze
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
Możliwe, że mąż i ojciec bardzo starał się dla rodziny, ale…
0 głosujących
Ludzie sami muszą chcieć pomocy i zmian. Służby nie są w środowisku 24h na dobę.
Myślisz, że przez niebieską kartę zadźgał rodzinę i doprowadził do wybuchu gazu?
Dopuszczam, że tak.
Do służb często odwołują się słabsze kobiety, ale to często skutkuje wrogością do nich męża i ojca.
pozwolisz? pieprzenie w bambosz
nie ma niczego gorszego jak przemoc domowa
Posługiwanie się instytucjami prawa przez kobiety, które pakują mężczyzn do więzień, to najgorsza przemoc.
porabalo Cie ze szczetem?
Trzeźwa jesteś?
@harmonik One się zwróciły po pomoc bo on już wcześniej był dla nich wrogi…
auta prowadzic nie bede
poza tym mam sie dobrze ![]()
No więc doigrały się. Mnie powinno się wybrać na szefa Polski, wtedy zorganizowałbym dla wszystkich osobne mieszkania.
@harmonik Tak! Chcem! A mogę wynajmować?
@harmonik Doigrały się? Co Ty gadasz??? Niestety z tą kobietą było coś bardzo nie w porządku, że żyła z takim gościem i miała z nim dzieci… Zapewne sprawa jest bardziej skomplikowana… Przypuszczalnie gdyby jego eksmitowano z mieszkania one nadal by żyły. Dla dziewczynki może i lepiej skoro tyle widziała…
Nie znam bliżej sytuacji, tyle co z Interii.
Każdemu dorosłemu zorganizowałbym własnościowe odrębne, jednakowe mieszkanie o pow. użytkowej 100 mkw, z opłatą 100 zł miesięcznie nawet przez 200 lat. Pary miałyby mieszkania po sąsiedzku. To wszystko łatwo zorganizować.
Mądrze.
A gdzie miano by go wyeksmitować z jego domu, który najpewniej własną krwawicą zbudował?
przemoc domowa?
ratowanie topiecow
zaptytaj