Możliwe, że mąż i ojciec bardzo starał się dla rodziny, ale…
- Mądrze
- Niemądrze
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
Możliwe, że mąż i ojciec bardzo starał się dla rodziny, ale…
0 głosujących
Ludzie sami muszą chcieć pomocy i zmian. Służby nie są w środowisku 24h na dobę.
Myślisz, że przez niebieską kartę zadźgał rodzinę i doprowadził do wybuchu gazu?
Dopuszczam, że tak.
Do służb często odwołują się słabsze kobiety, ale to często skutkuje wrogością do nich męża i ojca.
pozwolisz? pieprzenie w bambosz
nie ma niczego gorszego jak przemoc domowa
Posługiwanie się instytucjami prawa przez kobiety, które pakują mężczyzn do więzień, to najgorsza przemoc.
porabalo Cie ze szczetem?
Trzeźwa jesteś?
@harmonik One się zwróciły po pomoc bo on już wcześniej był dla nich wrogi…
auta prowadzic nie bede
poza tym mam sie dobrze
No więc doigrały się. Mnie powinno się wybrać na szefa Polski, wtedy zorganizowałbym dla wszystkich osobne mieszkania.
@harmonik Tak! Chcem! A mogę wynajmować?
@harmonik Doigrały się? Co Ty gadasz??? Niestety z tą kobietą było coś bardzo nie w porządku, że żyła z takim gościem i miała z nim dzieci… Zapewne sprawa jest bardziej skomplikowana… Przypuszczalnie gdyby jego eksmitowano z mieszkania one nadal by żyły. Dla dziewczynki może i lepiej skoro tyle widziała…
Nie znam bliżej sytuacji, tyle co z Interii.
Każdemu dorosłemu zorganizowałbym własnościowe odrębne, jednakowe mieszkanie o pow. użytkowej 100 mkw, z opłatą 100 zł miesięcznie nawet przez 200 lat. Pary miałyby mieszkania po sąsiedzku. To wszystko łatwo zorganizować.
Mądrze.
A gdzie miano by go wyeksmitować z jego domu, który najpewniej własną krwawicą zbudował?
przemoc domowa?
ratowanie topiecow
zaptytaj