niż tych szubrawców rządzących (opozycyjni nie są lepsi), karzących za nienoszenie kretyńskich, szkodliwych dla zdrowia i życia maseczek?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
niż tych szubrawców rządzących (opozycyjni nie są lepsi), karzących za nienoszenie kretyńskich, szkodliwych dla zdrowia i życia maseczek?
0 głosujących
Nie wiesz co piszesz.
Pytam się, czy mnie znacie…
Znamy i wiemy że często gadasz głupoty.
Porównywać noszenie maseczek do rządów Hitlera czy Stalina, to stan choroby umysłu.
Na razie za brak maseczki nie strzelają do ludzi, nie wysyłają do obozów, albo na Sybir. Nie torturują na Łubiance.
Myślę, że w pisaniu głupot jesteś mistrzem i jak na razie nie musisz się obawiać, że ci ten tytuł ktoś tu odbierze.
Dla mnie jesteś typowym kretynem…
Twoja opinia nie ma dla mnie żadnego znaczenia.
Chamstwo i prostactwo z Ciebie wylazło, bo nie stać cię umysłowo na żaden argument.
Jesteś o tyle tu pożyteczny, że można się nieźle pośmiać z tych bzdur, które tu z uporem maniaka serwujesz, obalaczu komuny. Profesorze uniwersytetu You Tube.
W Paryżu skatowali czarnego za to, że ściągnął maseczkę (jedynie z nosa…) Ale wiadomo, że to nie rząd tylko jacyś ludzie (nawet nie wiadomo czy byli trzeźwi) …
Nawet nie masz 1/100 tej wiedzy, która jest serwowana na YouTube.
To zupełnie co innego. Nawet nie ma co porównywać.
Ale mamy tu jednego “fachowca” od debilowatych porównań.
Głupienie z powodu YT znakomicie widać po tobie.
Jak nie bylo YT to ludzie glupoty wypisywali na forach.
A teraz gadaja do kamerki.
Na zasadzie jedna baba drugiej babie…
Ludzie nauczeni, ze gadajacych glow czy to na ekranie czy ambonie sluchac trzeba, bo to prawda objawiona.
Mamy tu typowy przykład w postaci, pożal się Boże, autora tego wątku.
Czy Ty w ogóle czasem czytasz te swoje odpały?
A moze coś Ci sie stało i teraz boli nie do zniesienia???
A Tobie się nic nie stało? Nic Cię nie boli? Może nie masz sensu życia? Bo ja mam sens życia.
Nie chce mi się tego komentować, bo po wczorajszych baletach ręką mi się trzęsie i boję się nawet pójść do WC, celem moczu oddania.
Ale.
Dwa dni temu w pytaniu Twojego autorstwa O TU, w jednym z Twoich komentarzy, można znaleźć taki kwiatek:
Marzy się harmonikowi powrót do bolszewizmu. Tylko po co go obalał?
Co by znowu go obalić.
Autografy, konferencje prasowe, wywiady, fleshe aparatów fotograficznych, odznaczenia na piersi.
.tego nigdy jest za dużo.
To je też se obalę. Nieharmonijne piwo, mianowicie…