Nie mogę i nie mogę.
O ósmej rano taryfa do domu mnie przywlokła.
Auto gdzieś w mieście. Trzeba po nie jakoś pojechać.
.tak się kończą zgrupowania integracyjne z ładniejsza częścią populacji Wenezueli.
Nie mogę i nie mogę.
O ósmej rano taryfa do domu mnie przywlokła.
Auto gdzieś w mieście. Trzeba po nie jakoś pojechać.
.tak się kończą zgrupowania integracyjne z ładniejsza częścią populacji Wenezueli.
YT to śmietnik, na który KAŻDY może wrzucić co tylko chce. To ŻADEN autorytet.
Inteligentny człowiek śmieci pomija, wybierając rzeczy wartościowe, których jest tam więcej, niż zdążamy się z nimi zapoznawać.
Na yt jest wiele ciekawych i obiektywnych rzeczy tylko mało kto je ogląda:
Jak oglądasz głupoty to ci algorytm YT będzie wyszukiwał głupoty.
Wiec daj pani doktor lub tam docent lajka zamiast oglądać jakichś p r z y j e p a ń c ó w
Ja od jakiegoś czasu oglądam na yt wyłącznie kanały naukowe i słucham muzyki.
czasem zasypiam jak czytają ebooka albo odtwarzają dźwięki ulewy i burzy.
Jak dla mnie ten film to porywająca i mocna rzecz.
Ale jak ktoś woli oglądać smieciarzy przejeżdżanych przy pracy przez ciężarówki to yt sie z tobą nie będzie kłócił o to co masz oglądać
Ten film o eksplorowaniu nowej planety ma 38 lajków, 1319 wyświetleń i jest dostępny od 5 msc.
To nie wina yt, że polacy wolą słuchać braunów i innych klunów
Ale to zrozumiałe, że na jakimś spotkaniu towarzyskim raczej nie pogadasz o eksploracji marsa a jak zaczniesz o tym gadać to cie więcej nie zaproszą.
Także musisz sobie rozważyć co jest dla ciebie ważniejsze.
eksploracja marsa czy depilacja p i t k i
Dlaczego wprowadzasz czytelników w błąd?
Ten film ma 39 lajków i 1320 wyświetleń.
Spójrz w oczy tej kobiecie.
Przypomnij sobie kiedy ostatni raz czułaś taki zapał.
I czy przypadkiem nie było to przed kolejną randką na kawie u jakichś zdzierców w okolicach galerii handlowej.
Jak sie czujesz rozczarowana to trzeba było zamiast na randke lecieć na marsa
przepraszam
Wenezuela na goscinnych wystepach, czy zawialo Cie do towarzysza Maduro?
Towarzysza tam nie było. Same Towarzyszki
.Towary (w skrócie)
Nauka i medycyna przeważnie oszukują i ogłupiają…
Nie nauka i medycyna tylko ludzie.
I w większości nie oszukują świadomie.
Po prostu nie każdy nadaje się na naukowca i medyka a jeszcze mniej osób nadaje się do kierowania instytucjami naukowymi i ośrodkami badawczymi
Inna sprawa to przekłamania uproszczenia i dogmaty naukowe.
Ale jeżeli chcesz mi powiedzieć, że misja na marsa to fałszywka, oszustwo, manipulacja lub dezinformacja to biorę taką możliwość pod uwagę.
Wpisz w Wikipedię hasło “Gorączka”, to zobaczysz, jacy to są oszuści, szkodnicy, chyba że kompletne przygłupy.
To akurat normalne.
Większość tak ma łącznie ze mną.
Jestem jak dziecko, a te jednoznacznie wywyższał Sam JEZUS, nad dorosłych, mówiąc, że żaden z nich nie wejdzie do Jego Królestwa Niebieskiego, jeśli nie staną się jak dzieci; i DSHN nad ludzką cywilizację, On wg Ciebie, też mówił głupoty, @benasek?