Zamieściłeś coś kretyńskiego, @czarny_rycerz. Usuń to, bo to Cię kompromituje.
Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
więc Twoich słów się nie lękam i szantażom nie ulegnę.
Jak wolisz, skoro preferujesz kretynizm własnego chowu, @czarny_rycerz.
No w sumie… 1/100 wiedzy przedstawionej na YT to tak ogramna ilość, że to raczej oczywiste…
Surowe i nacechowane gniewnym jadem są Twe słowa. Bliżej Ci do wrednego bachora, niż niewinnego dziecięcia Jezusowego.
Z diabłami nie ma się co cackać, lecz się je wygania.
No to goń się … lub swe diabły?
U nich by cię nie było… bo zaden z nich nie potrzebował bezproduktywnego pisania bzdur.
Kiedyś się wydawałaś mądrzejsza, @gra.
Kolega @harmonik pod rzadami obu panow dawno bylby nawozem pod niewatpliwie harmonijne krzaczki lub drzewka dajace slodkie owoce.
To przeprowadź tu sondaż, skoro twierdzisz, że piszę bzdury, kto wywarł większy wpływ na użytkowników Pytamy, czy ja, czy 10-iu takich jak ty, @anon86894402
@anon86894402 ma absolutną rację. A ja dodam od siebie, że podczas całej swej bytności na forum nie wywarłeś na nikogo żadnego wpływu. Jedyną osobą uważającą, ze masz słuszność jesteś ty. I choćbyś mnie po chamsku i prostacku, co najlepiej tobie wychodzi, zbluzgał mnie, niczego nie zmienisz. Po prostu, twoje tu posty są bezwartościowe i tyle.
Wymień choć jedną osobę, na którą wywarłeś wpływ.
To, że wpływasz tu na kogoś jest tylko twoim złudzeniem.
Nasze forum jest stosunkowo małe wręcz niszowe, ale powiedz @Harmonik, czy przekonałeś do swojej racji kogokolwiek na świecie? Nie mówię już o internecie, ale np. wśród realnych znajomych (jeśli takich masz) wśród rodziny (jeśli jeszcze się z tobą kontaktuje)?
Czy przekonałeś jakikolwiek bank do udzielania masowo ludziom nieoprocentowanych kredytów na budowę BPDL? (BPDL to oczywiście: betonowe przechowalnie dla ludzi)?
A może są jacyś przedsiębiorcy, których przekonałeś że nie istnieje zysk w ekonomii i rzuca oni całe swoje siły do budowy DPI (dookólnego pierścienia infrastrukturalnego)?
Czy wykonałeś juz eksperyment rozwiewający ponad wszelką wątpliwość to, że da się siłą ludzkich mięśni poruszać monstrualne pociągi?
Dokonaj wreszcie czegoś KONKRETNEGO, co nam pokażesz, a nie pieprz nam za uszami głupot, na które NIKT nie zwraca uwagi!
Nie wycieraj swoich głupot Imieniem Jezusa, bo to nawet śmieszne nie jest.
Sprowadzasz ten portal na same dno … Już nawet mi się tu zaglądać nie chce jak widzę te bzdury a mam szeroką tolerancję na wszelkie dewiacje …
Możliwe, @benasek, że stres cię zżera, że niczego mądrego się nie nauczyłeś, ani nic mądrego sobą nie reprezentujesz.
Ktoś tu nie ma dobrego dnia.
harmonik, korzystam z tego, żeś tu znów jak prawie każdego dnia stworzył błazenadę z sobą w roli głównej i przedstawiam film. Nie musisz go oglądać, bo prawdopodobnie i tak go nie zrozumiesz. Jednak może ktoś inny obejrzy i wyda mu się interesujący.
scio me nihil scire
Świetny filmik! Miałem do czynienia u siebie z Efektem Dunninga-Krugera jeśli chodzi o znajomość angielskiego. Dopiero gdy pojechałem do USA zweryfikowałem to, jak wiele jest w tym języku rzeczy, o których nie miałem pojęcia - i nie chodzi tylko o nieznane słówka czy zwroty.
Wiem coś, kuźwa o tym. Im bardziej zagłębiam się w pewną dziedzinę, tym bardziej przekonuję się, że wiem o niej coraz mniej… A ostatnio, po tym, co przeczytałem, to już masakra jakaś…