Nie musicie wybierać mnie królem Polski. Możecie wybrać mnie GDL-em, czyli

To Ty nie wiedziałeś, że ja prorok? :astonished:

2 polubienia

Masz już chyba swojego przedstawiciela w sejmie

Kup sobie nosidelko i zabieraj kota :slight_smile:

3 polubienia

To on mnie będzie zabierał.

2 polubienia

Hmm…, koleżanko @joko proszę uściślić, czy najpierw zwalił koledze, a potem stłukł, czy zwalając stłukł? Czy potłukł przy zwalaniu? :stuck_out_tongue: :innocent:

2 polubienia

@GumowyKrokodyl

A nie zgadzasz się z nią (Klaudią Jachirą), gdy dziki są pod każdym względem lepsze i pożyteczniejsze od zbrodniczych, debilnych parlamentarzystów, ustanawiających prawa do ich wymordowania?

1 polubienie

Dziki są harmonijnymi istotami, pragnącymi żyć i czującymi oraz po swojemu myślącymi. Precz z ludzką nieharmonijnie szujowatą ludzkością!

2 polubienia

Ona powiedziała “tylko” ze ludzie pod żadnym względem nie są lepsi od dzikow… Co i tak wywołało zdumienie xd do ciebie jej jednak brakuje xd
Od razu skojarzylem to z tobą bo w jej słowach można było zauważyć podobny… bardzo unikalny… Jak to nazwać… Hmmm🤣

Wierzysz w to, że JEZUS popierałby mordowanie dzików i karpi na wigilię? Wg mnie, tylko*ebil może tak uważać.

Ale mi chodzi o zdanie : " w czym my ludzie jesteśmy w 21 wieku lepsi od dzikow?"
Chyba nie powiesz ze jest to poważne zdanie jak na Sejm RP :rofl:

O tyle nie jest to poważne, że dziki i karpie są pod każdym względem lepsze i pożyteczniejsze od ludzi, a JEZUS byłby i był zdecydowanie przeciw takiemu zbrodniczemu barbarzyństwu ludzkiemu.

Dlatego napisałem że pod tym względem i tak daleko jej do ciebie, ale śmiechy i kpiny z jej wypowiedzi nie uważam za coś nienormalnego… Ona po prostu robi z siebie takiego nowego Palikota i tyle…

Palikot był myśliwym, jak zresztą duża część naszych parlamentarzystów.

1 polubienie

Palikot blaznowal na inne tematy :rofl:

On bedzie Toba kierowal! :slight_smile:

2 polubienia

Nie będzie. :smile:

1 polubienie

Kolego @birbant, nie będę pisać na forum na temat tak intymnych szczegółów dotyczących relacji mojego kolegi z jego kiciusiem :stuck_out_tongue: :wink:
…ale jesteś… :joy:

2 polubienia

Jak zwał, tak zwał, rozumiem, rozumiem, dyskretny się staję, :innocent:

1 polubienie

A jak Twój wytrzymał półgodzinną rozłąkę? Nic nie narozrabiał? :stuck_out_tongue:

Nie. Nie było mnie 20 minut zaledwie. Spał w tym czasie. Nawet się nie obudził, gdy wróciłem. Wczoraj narozrabiał i chwatit.

1 polubienie