To Ty nie wiedziałeś, że ja prorok?
Masz już chyba swojego przedstawiciela w sejmie
Kup sobie nosidelko i zabieraj kota
To on mnie będzie zabierał.
Hmm…, koleżanko @joko proszę uściślić, czy najpierw zwalił koledze, a potem stłukł, czy zwalając stłukł? Czy potłukł przy zwalaniu?
A nie zgadzasz się z nią (Klaudią Jachirą), gdy dziki są pod każdym względem lepsze i pożyteczniejsze od zbrodniczych, debilnych parlamentarzystów, ustanawiających prawa do ich wymordowania?
Dziki są harmonijnymi istotami, pragnącymi żyć i czującymi oraz po swojemu myślącymi. Precz z ludzką nieharmonijnie szujowatą ludzkością!
Ona powiedziała “tylko” ze ludzie pod żadnym względem nie są lepsi od dzikow… Co i tak wywołało zdumienie xd do ciebie jej jednak brakuje xd
Od razu skojarzylem to z tobą bo w jej słowach można było zauważyć podobny… bardzo unikalny… Jak to nazwać… Hmmm🤣
Wierzysz w to, że JEZUS popierałby mordowanie dzików i karpi na wigilię? Wg mnie, tylko*ebil może tak uważać.
Ale mi chodzi o zdanie : " w czym my ludzie jesteśmy w 21 wieku lepsi od dzikow?"
Chyba nie powiesz ze jest to poważne zdanie jak na Sejm RP
O tyle nie jest to poważne, że dziki i karpie są pod każdym względem lepsze i pożyteczniejsze od ludzi, a JEZUS byłby i był zdecydowanie przeciw takiemu zbrodniczemu barbarzyństwu ludzkiemu.
Dlatego napisałem że pod tym względem i tak daleko jej do ciebie, ale śmiechy i kpiny z jej wypowiedzi nie uważam za coś nienormalnego… Ona po prostu robi z siebie takiego nowego Palikota i tyle…
Palikot był myśliwym, jak zresztą duża część naszych parlamentarzystów.
Palikot blaznowal na inne tematy
On bedzie Toba kierowal!
Nie będzie.
Kolego @birbant, nie będę pisać na forum na temat tak intymnych szczegółów dotyczących relacji mojego kolegi z jego kiciusiem
…ale jesteś…
Jak zwał, tak zwał, rozumiem, rozumiem, dyskretny się staję,
A jak Twój wytrzymał półgodzinną rozłąkę? Nic nie narozrabiał?
Nie. Nie było mnie 20 minut zaledwie. Spał w tym czasie. Nawet się nie obudził, gdy wróciłem. Wczoraj narozrabiał i chwatit.