Piekny to ja chyba nigdy nie bylem. Pocieszalem sie za to zawsze, ze nie bylem najbrzydszy Stare czasy wspomina sie fajnie, ale dzisiaj mimo wszystko jest lepiej. Chociaz, ze nie probuje wielu rzeczy co kiedys np salta, fikolkow czy podciagania sie kilkanascie razy na trzepaku teraz sa lepsze czasy.
Tak napisałeś? To znaczy że jednak nadal jeszcze jesteś młody!
Tiaaa, dziecko idź wyrzuć śmieci? Masz potomka zaginionego w akcji musi rodzice chcieli miec chwile wolnego? Jeszcze bylo tato, kupilam wam bilety do kina… Czy swiat lepszy czy gorszy? Panta rhei
Swiat dzisiaj jest lepszy. Moge sobie przynajmniej zadac takie pytanie:
Czemu ten drogowy czerwony znak jest zamalowany i nie widac wyraznie na nim napisu?
Prosze o logiczne odpowiedzi. Nielogicznych to ja se moge milion wymyslic.
Tłumaczenie z języka angielskiego-Spacerując idzie się spokojnie lub spokojnie. Spacerowanie jest rozrywką i aktywnością cieszącą się na całym świecie jako rekreacja. Celem spacerów jest chodzenie nieco wolniejszym tempem w celu wchłonięcia otoczenia.
.o uszczelkach nic nie napisano.
Nosz do Dev… diabla, a o te uszczelki najbardziej mi chodzilo!
Ale dobrze, ze sie o tych spacerach cos dowiedzialem. Zawsze to lepsze niz spacerniaki …
Przyjdzie @birbant i zrobi ze spaceru uzytek
Mam nadzieję, że będzie szedł spokojnie lub spokojnie, ciesząc się aktywną rozrywką, nieco wolniejszym krokiem wchłaniając otoczenie.
Jedynym logicznym wytłumaczeniem jest, ze nic nie jest tym na co wygląda
A na co wyglada?
Na cud?
Jaki kuchnia cud ?
Ozdrowienia na przyklad?
okonek, pytalem, czemu ten czerwony znak drogowy z linku jaki podalem kilka tekstow wczesniej jest zamazany
Oj, mi sie w google pojawil od tylu najpierw, potem dostałam tekst po niemiecku, ze zgadzam sie na wysylanie profilowanych reklam ,
Co mysle o zamazanych znakach drogowych? To samo co o piromanch i psie ogrodnika.
A ja dalej nie wiem …
Czemu tamten znak zamazali …
Moze najmadrzejszego na tym portalu zapytac?
Wypada?
On wie chyba wszystko, tyle ksiazek madrych przeczytal …
On by pewnie wiedzial …
Wlasnie wpadla mi do glowy pewna w miare logiczna odpowiedz, ale nie powiem.
Niech se inni tez dumajom
Muszę wziąć się do zajęć a mi się nie chce Właściwie od dawna. Tylko ciuchy i buty bym oglądała i nawet nie mam poczucia winy. Bo w końcu kiedyś trzeba.
Guru ma urlop do środy
Tradycyjnie
Nikomu sie dzis nie chce. Widzisz, jaki tu dzis ruch.
Wiekszosc spi, spaceruje, czyta lub odpoczywa