Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Piekny to ja chyba nigdy nie bylem. Pocieszalem sie za to zawsze, ze nie bylem najbrzydszy :grin: Stare czasy wspomina sie fajnie, ale dzisiaj mimo wszystko jest lepiej. Chociaz, ze nie probuje wielu rzeczy co kiedys np salta, fikolkow czy podciagania sie kilkanascie razy na trzepaku :grin: teraz sa lepsze czasy.

2 polubienia

Tak napisałeś? To znaczy że jednak nadal jeszcze jesteś młody! :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Tiaaa, dziecko idź wyrzuć śmieci? Masz potomka zaginionego w akcji :joy: musi rodzice chcieli miec chwile wolnego? Jeszcze bylo tato, kupilam wam bilety do kina… Czy swiat lepszy czy gorszy? Panta rhei :upside_down_face:

2 polubienia

Swiat dzisiaj jest lepszy. Moge sobie przynajmniej zadac takie pytanie:

Czemu ten drogowy czerwony znak jest zamalowany i nie widac wyraznie na nim napisu?
Prosze o logiczne odpowiedzi. Nielogicznych to ja se moge milion wymyslic. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Tłumaczenie z języka angielskiego-Spacerując idzie się spokojnie lub spokojnie. Spacerowanie jest rozrywką i aktywnością cieszącą się na całym świecie jako rekreacja. Celem spacerów jest chodzenie nieco wolniejszym tempem w celu wchłonięcia otoczenia.

.o uszczelkach nic nie napisano.

:woozy_face:

2 polubienia

Nosz do Dev… diabla, a o te uszczelki najbardziej mi chodzilo! :grin:

Ale dobrze, ze sie o tych spacerach cos dowiedzialem. Zawsze to lepsze niz spacerniaki …

2 polubienia

2 polubienia

Przyjdzie @birbant i zrobi ze spaceru uzytek :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Mam nadzieję, że będzie szedł spokojnie lub spokojnie, ciesząc się aktywną rozrywką, nieco wolniejszym krokiem wchłaniając otoczenie.

2 polubienia

Jedynym logicznym wytłumaczeniem jest, ze nic nie jest tym na co wygląda

A na co wyglada? :thinking:

1 polubienie

Na cud?

Jaki kuchnia cud ?
:grin:

1 polubienie

Ozdrowienia na przyklad?

1 polubienie

okonek, pytalem, czemu ten czerwony znak drogowy z linku jaki podalem kilka tekstow wczesniej jest zamazany :grin:

1 polubienie

Oj, mi sie w google pojawil od tylu najpierw, potem dostałam tekst po niemiecku, ze zgadzam sie na wysylanie profilowanych reklam ,:wink:
Co mysle o zamazanych znakach drogowych? To samo co o piromanch i psie ogrodnika.

1 polubienie

A ja dalej nie wiem …

Czemu tamten znak zamazali …

Moze najmadrzejszego na tym portalu zapytac?
Wypada? :thinking:
On wie chyba wszystko, tyle ksiazek madrych przeczytal …
On by pewnie wiedzial …

Wlasnie wpadla mi do glowy pewna w miare logiczna odpowiedz, ale nie powiem.
Niech se inni tez dumajom :face_with_raised_eyebrow:

3 polubienia

Muszę wziąć się do zajęć a mi się nie chce :expressionless: Właściwie od dawna. Tylko ciuchy i buty bym oglądała i nawet nie mam poczucia winy. Bo w końcu kiedyś trzeba.

1 polubienie

Guru ma urlop do środy
Tradycyjnie :wink:

2 polubienia

Nikomu sie dzis nie chce. Widzisz, jaki tu dzis ruch.

Wiekszosc spi, spaceruje, czyta lub odpoczywa :upside_down_face:

3 polubienia