Pogadać z Nietschem o niczem…
Z nim, to już się chyba całkiem nie da. Jakoś ostatnio się go nie widuje
Dziś ma święto.
Aaaa… To dlatego o nim piszemy?
Kurka, chyba za wcześnie wstałam. Przeczytałam “erotyczny”
A może to z nadmiaru wrażeń, bo mam ponad 200 nieprzeczytanych komentarzy.
Gra - nieeee… to nie to…
To brak witaminy E (jak erotyka) w organizmie.
Właź z powrotem do łózka.
Dziś zjadłem gołąbka … Tyle musiałem czekać, aż się Twoje życzenie spełniło. Jeszcze jeden w lodówce został. Na wypadek, gdybyś akurat wleciała …
Poczęstowałbyś?
No jasne! Zjadłabyś takiego gołąbka i masz do wieczora spokój. Jeszcze do kielicha bym coś wlał. Gołąbek lepiej smakuje, gdy polany
Tak więc się nie zastanawiaj …
Jednak dobre masz serduszko.
Rozczuliłam się.
Zaczęłam się już rozglądać za miotłą, ale niestety… Nie zatankowana stoi. A bez miotły to ja nie umiem latać
Jaki masz model? Znajoma ostatnio taką kupiła i sobie chwali. Próbowałaś już na czymś takim ganiać?
Bardzo podobną, ale w innym kolorze. Moja jest cała różowa.
I jeszcze ma klakson, którego tutaj nie widzę
Mioteł jest tyle różnych rodzajów, że człowiek nie nadąża. Niektóre modele mają podnóżki, są różnych kształtów …
W ogóle, pochwalę się, że wiem sporo o miotłach. Wiem że dzielą się na zwykłe, transportowe i sportowe. Podejrzewam, że Ty masz każdą z nich …
Ech, miotły do latania to dopiero ciekawy temat …
Moje obie miotły są transportowe, ale różową bardziej lubię od niebieskiej. bo ma takie wysuwane oparcie Kiedyś dam Ci nimi polatać, to też stwierdzisz, że jednak różowa jest odrobinę wygodniejsza.
To, co napisałeś o tym, że nieźle znasz się na miotłach świadczy o tym, że przebywasz w towarzystwie szczególnych kobiet.
Czarodziejek
Oczywiście, że bez, żeby fryzury nie popsuć!
Wiesz ile się trzeba namęczyć, żeby włosy były napstroszone i sterczące na wszystkie strony?
A taki kask wszystko by wygładził i nikt by się nas nie obawiał
Przyznam, że znam kilka które regularnie odwiedzają Łysą Górę. Tam właśnie po raz pierwszy spotkałem się z tematem. Myślałem, że to tylko bajki … Ale skąd.
Na miotłach się znam, bo wiedza ta była potrzebna gdy odwiedzały mnie czarowniczki i miały kłopoty ze swoim latającym sprzętem.
Najlepsze miotły to tych firm:
Wytwórnia Mioteł Zmiataczy
Spółka Wytwórców Komet
Black Forest
Universal Brooms Ltd.
Flyte and Barker
Miotły Sportowe Nimbus
Przynajmniej ja na tych modelach się nieco znam.
Dobrze, że to napisałeś, to będę wiedziała, kogo poprosić o pomoc ze sprzętem, który czasami jest niesforny
Na miotłach lata się bez kasku, chociaż czasem mówi się, by czarowniczki zakładały coś na główkę, szczególnie, gdy latają na podwójnym gazie.
Jednak nie zaleca się latać po spożyciu %, to oczywiste. Może się tak skończyć: