Takie danie też byśmy mieli … Kolego, no przecież że tak.
Dentysta padnie, tyle zarodków bakterii sobie wymieniają, albo przepychają sobie nawzajem językiem protezy na znak pokoju ![]()
![]()
I piwa mocne a smaczne być muszą…
A jaki zarobek za tak ekskluzywne danie (no wiesz - nie każdy da radę to zjeść, a każdy chce, bo chcą się chwalić). Opływamy sobie we wszelkie dostatki i ze złośliwymi uśmiechami spoglądamy jak oni to wcinają udając, że nic lepszego w życiu nie jedli ![]()
Mielibyśmy na przykład piwo: Słoń biały, słoń żółty, słoń czerwony i oczywiście czarny …
Seledynowy jeszcze…
Tak, w nim by se LED-y nowe świeciły ![]()
Co tam rebus a za gatki
Ledy? Już mam homonim. Niedługo @Bingola go dostanie.
Odwdzięcz się mu za te jego zemsty …
Specjalnie utrudnia te zadanka, by nam było bardzo upierdliwie …
Ale jak coś trudno rozwiązać, to potem jaka satysfakcja, jak się wreszcie uda! ![]()
Ostatnio jakoś nie zemstuje. Czai się…, jak nam łupnie, to lepiej nie mówić…
Przypomnę koleżance to zdanie, gdy przyjdzie czas na pokazanie światu nieco obszerniejszych pantrop do rozwiązania ![]()
No ok. Wydrukuj to sobie (że jesteś miszczem!). Nie wyprę się.
Musiałaś @joko , musiałaś…? ![]()
Taki sledz to sushi w wersji kuchnia fuzjon, z kasza gryczana i zawiniete w liscie kapusty ![]()
A Peruwianczycy pochodzenia japonskiego robią te swje roladki z owocami podzwrotnikowymi.
Tylko nie z kaszą gryczaną, tylko nie z kaszą gryczaną…, Boga w sercu nie masz? ![]()
Nosz kuchnia a my już myśleli, że to mokshi będzie … A to nadal sushi! ![]()
Czy ja kiedykolwiek narzekałam na pantropy? Mówiłam czasem, że cały dzień rozwiązywałam, ale nigdy nie narzekałam ![]()
Wsadzimy tam dwie frytki i będzie mokshi!