Nie zapomnicie? Wiem, że nie zapomnicie, ale nikt nie zabrania przypomnieć, czyż nie?

Takie danie też byśmy mieli … Kolego, no przecież że tak.

2 polubienia

Dentysta padnie, tyle zarodków bakterii sobie wymieniają, albo przepychają sobie nawzajem językiem protezy na znak pokoju :star_struck::stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

I piwa mocne a smaczne być muszą…

2 polubienia

A jaki zarobek za tak ekskluzywne danie (no wiesz - nie każdy da radę to zjeść, a każdy chce, bo chcą się chwalić). Opływamy sobie we wszelkie dostatki i ze złośliwymi uśmiechami spoglądamy jak oni to wcinają udając, że nic lepszego w życiu nie jedli :upside_down_face:

1 polubienie

Mielibyśmy na przykład piwo: Słoń biały, słoń żółty, słoń czerwony i oczywiście czarny …

2 polubienia

Seledynowy jeszcze…

2 polubienia

Tak, w nim by se LED-y nowe świeciły :grin:

2 polubienia

Co tam rebus a za gatki

1 polubienie

Ledy? Już mam homonim. Niedługo @Bingola go dostanie.

1 polubienie

Odwdzięcz się mu za te jego zemsty …

Specjalnie utrudnia te zadanka, by nam było bardzo upierdliwie …

2 polubienia

Ale jak coś trudno rozwiązać, to potem jaka satysfakcja, jak się wreszcie uda! :upside_down_face:

3 polubienia

Ostatnio jakoś nie zemstuje. Czai się…, jak nam łupnie, to lepiej nie mówić…

1 polubienie

Przypomnę koleżance to zdanie, gdy przyjdzie czas na pokazanie światu nieco obszerniejszych pantrop do rozwiązania :grin:

2 polubienia

No ok. Wydrukuj to sobie (że jesteś miszczem!). Nie wyprę się.

2 polubienia

Musiałaś @joko , musiałaś…? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Taki sledz to sushi w wersji kuchnia fuzjon, z kasza gryczana i zawiniete w liscie kapusty :cat:
A Peruwianczycy pochodzenia japonskiego robią te swje roladki z owocami podzwrotnikowymi.

3 polubienia

Tylko nie z kaszą gryczaną, tylko nie z kaszą gryczaną…, Boga w sercu nie masz? :joy:

1 polubienie

Nosz kuchnia a my już myśleli, że to mokshi będzie … A to nadal sushi! :face_with_raised_eyebrow:

4 polubienia

Czy ja kiedykolwiek narzekałam na pantropy? Mówiłam czasem, że cały dzień rozwiązywałam, ale nigdy nie narzekałam :joy:

4 polubienia

Wsadzimy tam dwie frytki i będzie mokshi!

4 polubienia