Niebieski Kapturek

Tak mi sie znalazlo. Zreszta co kapturek to kapturen, z nie kaptrurka. :wink:

1 polubienie

Tak sobie a muzom myślę,że Kapturek Kapturkiem a na forum przydałoby się trochę więcej lekkich tematów a la kapturkowych.Polityki chyba mamy ponad miarę.Może coś niezbyt mądrego wymyślę ale nie jestem pewien.

5 polubień

Ja bym dodal ze mam dosyć przepisywania z wp.gotowych tematów i udawania głebokich przejęć lub tzw.krytyki :innocent:
To niestety dosyc powszechne.
Na forum rockowym,gdzie jestem znacznie częściej i dłużej,“elyta” bez przerwy przepisuje daty urodzin,sklada życzenia i cytuje fakty z wiki.Po kiego dzwona??? :thinking:
Potrzeba bycia"ważnym" jest chyba silniejsza niż myślałem…
A tak od siebie?..Skoro to takie dla delikwenta ważne? :neutral_face:
Ale ok.Niech sie kazdy bawi jak chce.
Nie przeszkadzam bo tutaj straciłem juz dawno dystans :innocent:

1 polubienie

Tylko same mądre rzeczy p[otrafisz wymyślać i coś mniej mądrego sprawia Ci kłopot? Brawo TYy!!! :smiley:

2 polubienia

:rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Historii o Kapturku brakuje takich autentycznych autorskich obrazków. Można nad tym popracować. :grin:

1 polubienie

Mało kto jest w stanie pochwalić się swoim zdjęciem (a nie na przykład zerżniętym z netu) kapturki. A ja mogę więc brawo ja!
Jeśli nie zapomnę a raczej nie, to zapodam, by sobie inni popatrzyli na kapturkę i dziwowali jaka ona taka… Więcej informacji wieczorem przy fotce.

2 polubienia

Kapturek przygotowuje się do wielkiej życiowej przygody. Postanowiła zrobić pierwszego w życiu selfika. Usłyszał o tym przypadkiem wczoraj z wieczora i zapragną tego jak jeszcze niczego dotąd. Myśl o tym zaprząta mu głowę od samego rana. Myśli jak się do tego zabrać. Wie, że potrzeby jest do tego patyk a patyków ma na szczęście pod dostatkiem. Przezornie zbierała chrust w pobliskim zagajniku.

1 polubienie

Wiedziałem o tym, bo widziałem jak uczęszczała na kurs selfika w poprzednim tygodniu. Nie przegapiła żadnego dnia, więc w selfie musi być teraz dobra.

1 polubienie

Jakis powod czyli news do dyskusji nie zaszkodzi.
A zlozenie zyczen forumowiczom chyba tez przestepstwem nie jest?
Co do tematow z wp.?
Tam za bardzo nie ma czego cytowac.
Polityka? Problem polega no tym, kto sie do niej pcha? Jak mam czytac non stop o zlodziejach i " panstwo dalo"? I zeby choc te wina Tuska mozna bylo w jakims monopolowym kupic? A dyskusję poslow oslow i kandydatow sprowadzaja sie do poziomu przedszkolnych przepychanek? Zapewniam, ze nie tylko w Polsce.
W Hiszpanii jest tez rok wyborczy - krajowe i lokalne. TV w zasadzie wlaczac na dzienniki nie warto.

1 polubienie

Kapturek z wielkim ukontentowaniem przeglądał swoje zdjęcia. Wyszły mu pyszne. Jedno nawet zjadł na próbę. Smakowało celulozą ale miało też bardzo wyczuwalny posmak cebuli. Kapturek jeszcze bardziej polubił selfiki. Pomyślał nawet, że włączy je na stałe do swojego jadłospisu.

5 polubień

3 polubienia

image

2 polubienia

I jeszcze żeby zadowolić każdy gust :wink:

4 polubienia

Niebieski Kapturek trochę się krępowała okazania swojego wizerunku. Zbierała się na odwagę. :smiley:

2 polubienia

Z tą odwagą, to różnie u niej bywało. Była ta odwaga zależna od ilości promili krążących w jej organizmie.

2 polubienia

Kapturek szybko dokonała obliczeń w pamięci. Nie chciała uwierzyć, więc zrobiła to jeszcze raz. Wyszło dokładnie tak samo - 143,57. Uznała, że tyle wystarczy.
Zdecydowała, że się pokaże się światu.

Oj a ja muslalam, ze wystarczy porzadny drink?

image

1 polubienie

Rozpijacie ją podle :frowning:

3 polubienia

Kapturek jest aktywistką w prężnie działającej petersburskiej organizacji PAO. Jej się nie da podle rozpić.

2 polubienia