“zarej”?
Tylko pytałem…
Bylo bez odpowiedzi.Ale kto wie.Taki gość jak @Benasek dlugo na doopie nie usiedzi więc wciąż mam nadzieję…
A poza tym…Jak ktoś sie zwraca do Ciebie w stylu:"to wymyśl coś lepszego"to niby o czym to świadczy?
Ktoś Ci napisał “wymyśl coś lepszego?” Kto?
Tu poza samym konkursem bardziej poznaje się ludzi, można bawić się słowem, przekomarzać. Bardzo polubiłam ten temat.
Ty.
“Wymyśl zabawe [mam propozycje].Pobawimy sie.”
Oczywiscie zaprzeczaj sobie ile sie da
Albo zamien sie stołkami ze mną i spróbuj nie wyczuć w tym złośliwości.
Znowu przekręcasz, więc zacytowałam.
Gdzie Ty tu widzisz złośliwość i co tu jest złośliwego. Chętnie uczestniczę w ciekawych zabawach. Nie umiem jeszcze ich wymyślać, to chociaż układam po jednym rebusie na każdą sobotę, by go rozwiązywał ten, kto lubi.
A Ty umiesz układać quizy, więc dlaczego nie miałbyś ułożyć?
Radzę nie szukać wszędzie wrogów, bo masz ich mniej, niż Ci się wydaje
Szanowny kolego, ja juz mam gotowe 2 zabawy dla tutejszej dziatwy. Ale by nie przesłodzić, bo co za duzo to niezdrowo, odbędą sie w przyszlym roku.
Takie II Pytamowo Benaskowe Mistrzostwa, pocieszę Ciè bedą krotsze.
Ale to dopiero za rok, zdążysz zapomnieć
No teraz to mnie dopiero zmartwiłeś…
Jak juz jestem w blokach startowych to chcę biegać!!!
A nie czekać
Ale trudno.
Poczekam
Nie przekręcam tylko nie cytuję a co wątpliwe,wpisalem w nawias.
No ok. Pisz co chcesz. Zgadzam się z góry ze wszystkim, bo nie cierpię sprzeczek i złoszczenia się. Nie nadaję się do tego. Jak się chcesz z kimś kłócić, to nie ze mną.
Mialo byc raczej. Mam nowego smartfona, narowista klawiatura jakaś w nim.
A wymysl cos lepszego?
Lepsze bywa wrogiem dobrego.
Ale coś innego?
Tu znajdujemy różne dane …
Oto pierwsze dwa z rzędu, moje i Twoje. Które dobre?
Tak w ogóle to czekamy na 301. Bingola podał, ale dane nieaktualne…
No to nawet nie tłumacz, dlaczego komisja odrzuciła
A wcześniejsze|? Możesz sprawdzić? Ciekawa jestem. Mam to Twoje słynne 303
Do 300 sprawdziłem, jest zaakceptowane. Do rankingu mam nadzieję dziś zdążyć wpisać.
No to jeszcze bingola albo ktokolwiek ma poprawić 301, potem trzeba sprawdzić 302, bo gra kiedyś napisała i… i… i… sprawdzić 303!
Czy chodzi o Twoje 303?
Tam jest potem napisane:
Czyli de facto nie ma 303 … No chyba, że tam równo 303, bo też tak może być, ale nie ma pewności …
Żeby było, to musi być “przekroczy”? Z komisją się nie dyskutuje
Po prostu komisja, po zapoznaniu się z materiałem źródłowym stwierdza, że nie ma pewności, że wysokość premii wynosi faktycznie 303 melony. Tam może być i 302 i 301, nie wiadomo …
A ma być wiadomo!
301 nowych drzew Toruń
Też przeczytałam kilka takich stronek i wszędzie jest napisane, że nie więcej niż 303. Pewnie oni oszukali związki zawodowe i wypłacą 2 melony
Ale pracodawcy często tak mają.