Nieskończoność plus 1. Czyli konkurs @benasek. Ponoć nagroda ma być?

To szukajcie sobie 67, ja daję kolejne:
72 rezerwaty w świętokrzyskiem

1 polubienie

Dopoki nie ma 67 nie dodajemy nowych liczb.
Kolego birbant, to zaden wstyd wertowac net w poszukiwaniu wiedzy.
Kiedys byly to rozmowy z madrzejszymi, potem doszly ksiegi i inne media. Teraz mamy jeszcze internet. Nie wszyscy umieją z niego korzystac, ale to juz inna para bajek.
Trzymaj się tam i przeanalizuj odpowiedzi, bo juz mi sie dokladnie tlumaczyc nie chce.
Dodam na koniec, ze zachecam do gry, bo warto…
Zdrowia Brachu!

1 polubienie

67 kobiet na Tamataukoga

1 polubienie

73 doplywy prawostronnej Wisły

1 polubienie

74 wyspy archipelagu Whitsunday

1 polubienie

A tak na marginesie, czy @okonek nie moglby wydzielic tej zabawy jako osobny post pod sensowną nazwą?

1 polubienie

Okonek to moglaby, ale wieczorem, jak bede miala lapka.

Nazwę to przeciez mogę zmienic odpowiednio edytujac pytanie i informujac o co chodzi. Tymczasem wrocilem do domu i szukam kontry… 75

1 polubienie

Wróciłem 45 minut temu i skupiłem sie na Vuelta A Espana…
Kolarz grupy Majki,wygrał finisz sprinterski…
Majka nie jedzie w tourze ale…Troche im kibicuję :wink:Tak dla rownowagi bo genialna grupa,chyba najlepsza w ogóle w historii,Jumbo Visna,wydaje sie nie do pobicia…
Ale to tak na marginesie…
Tempo jest dla mnie zbyt szybkie ale patrząc na wypowiedzi,powoli skłaniam sie ku temu co napisał @Birbant.To jest oczywiście nie do zweryfikowania.Zawody musiałyby sie dziać"na żywo",jak kiedys u @roqqu’a
Bo to powoli staje sie kwestia sprawnego operowania jakimiś rocznikami statystycznymi czy czymś na to podobieństwo.W kazdym razie,mało wspólnego z wiedzą.
Wiem,to tylko zabawa i niech sobie taką zostanie.Z tym że to raczej nie ma końca… :thinking:

2 polubienia

Nie, koniec jest chociazby wyrazow mamy skonczona ilosc. Poza tym ja mam w przyszlym tygodniu urlop i bede zmuszony spowolnic moje zapedy.
Wygra ten, kto te tempo wytrzyma. Tak jest jak sam wiesz w realnym sporcie. Poza tym sam przyznaje - milo mi się z Wami dyskutuje. Tu nie ma pier… o akordeonach, nie ma kwiczenia, ze malo piszemy, Pokaz mi temat z taka dyskusją w ostatnim czasie.
Co do wiedzy, przez te 3 dni zdazylem sie tyle dowiedziec. Teraz wiem, ze Piaf zmarla w wieku 47 lat a Argentyna ma 38 parkow narodowych. Oczywiscie i bez tej wiedzy mozna zyc, ale to juz inna sprawa.
Collins, do dzieła. Tydzien musi upłynąć, by ktos ostatecznie wygrał. Jutro wejdzie @birbant i tez bedzie miec szanse.

1 polubienie

Oż Wy, bawicie się beze mnie? Czy 74 już było? 74 stacje rzymskiego metra

2 polubienia

A, widzę, że było :frowning:
no to uprzedzę 85 stacji argentyńskiego metra. Nie mam czasu czekać, ale pewnie jeszcze wpadnę :slight_smile: Fajna zabawa :slight_smile:

2 polubienia

@gra na Ciebie liczyłem, nie skonczymy tej gry jak gra choc jednego pinktu nie zapoda… No zobacz 74 stacje w Rzymie A ja w Rzymie będę za tydzien!
Teraz szukamy 75

1 polubienie

Ukryliście się pod jakimś postem o zapominaniu, o którym już dawno zapomniałam! Nic nie zapowiadało zagadek, a ja weszłam przypadkowo, zainteresowana co tak dużo nowych postów? Nawet jeszcze nie przeczytałam całości.

2 polubienia

Zapowiedzialem gdzies tam, ze warto bedzie walczyć. Dodam, ze trochę wyczerpalismy mozliwosci.
Tetaz dopiero zaczyna się zabawa.

1 polubienie

73 było ??? 73 poznańskie pętle autobusowe, ale pewnie już było

Przypadkowe zrządzenie.Moderatorka juz jest poproszona o przeniesienie ale mamy poczekać…
Ciekawe…
Mnie zawsze odrzuca ilość postów i na ogół wchodze tam gdzie jest ich malo…Oczywiście są wyjątki.Zależy od tematu :innocent:

1 polubienie

Miał byc ponoć dzisiaj jakiś ranking punktowy :wink:

2 polubienia

Ranking będzie. Wrocilem z pracy, bylem z maluchem na spacerze, zaraz bedzie kąpany a tymczasem
75 tysięcy Polaków Hamburga

Szukamy 76

2 polubienia

Szok…

2 polubienia