To szukajcie sobie 67, ja daję kolejne:
72 rezerwaty w świętokrzyskiem
Dopoki nie ma 67 nie dodajemy nowych liczb.
Kolego birbant, to zaden wstyd wertowac net w poszukiwaniu wiedzy.
Kiedys byly to rozmowy z madrzejszymi, potem doszly ksiegi i inne media. Teraz mamy jeszcze internet. Nie wszyscy umieją z niego korzystac, ale to juz inna para bajek.
Trzymaj się tam i przeanalizuj odpowiedzi, bo juz mi sie dokladnie tlumaczyc nie chce.
Dodam na koniec, ze zachecam do gry, bo warto…
Zdrowia Brachu!
74 wyspy archipelagu Whitsunday
A tak na marginesie, czy @okonek nie moglby wydzielic tej zabawy jako osobny post pod sensowną nazwą?
Okonek to moglaby, ale wieczorem, jak bede miala lapka.
Nazwę to przeciez mogę zmienic odpowiednio edytujac pytanie i informujac o co chodzi. Tymczasem wrocilem do domu i szukam kontry… 75
Wróciłem 45 minut temu i skupiłem sie na Vuelta A Espana…
Kolarz grupy Majki,wygrał finisz sprinterski…
Majka nie jedzie w tourze ale…Troche im kibicuję Tak dla rownowagi bo genialna grupa,chyba najlepsza w ogóle w historii,Jumbo Visna,wydaje sie nie do pobicia…
Ale to tak na marginesie…
Tempo jest dla mnie zbyt szybkie ale patrząc na wypowiedzi,powoli skłaniam sie ku temu co napisał @Birbant.To jest oczywiście nie do zweryfikowania.Zawody musiałyby sie dziać"na żywo",jak kiedys u @roqqu’a
Bo to powoli staje sie kwestia sprawnego operowania jakimiś rocznikami statystycznymi czy czymś na to podobieństwo.W kazdym razie,mało wspólnego z wiedzą.
Wiem,to tylko zabawa i niech sobie taką zostanie.Z tym że to raczej nie ma końca…
Nie, koniec jest chociazby wyrazow mamy skonczona ilosc. Poza tym ja mam w przyszlym tygodniu urlop i bede zmuszony spowolnic moje zapedy.
Wygra ten, kto te tempo wytrzyma. Tak jest jak sam wiesz w realnym sporcie. Poza tym sam przyznaje - milo mi się z Wami dyskutuje. Tu nie ma pier… o akordeonach, nie ma kwiczenia, ze malo piszemy, Pokaz mi temat z taka dyskusją w ostatnim czasie.
Co do wiedzy, przez te 3 dni zdazylem sie tyle dowiedziec. Teraz wiem, ze Piaf zmarla w wieku 47 lat a Argentyna ma 38 parkow narodowych. Oczywiscie i bez tej wiedzy mozna zyc, ale to juz inna sprawa.
Collins, do dzieła. Tydzien musi upłynąć, by ktos ostatecznie wygrał. Jutro wejdzie @birbant i tez bedzie miec szanse.
Oż Wy, bawicie się beze mnie? Czy 74 już było? 74 stacje rzymskiego metra
A, widzę, że było
no to uprzedzę 85 stacji argentyńskiego metra. Nie mam czasu czekać, ale pewnie jeszcze wpadnę Fajna zabawa
@gra na Ciebie liczyłem, nie skonczymy tej gry jak gra choc jednego pinktu nie zapoda… No zobacz 74 stacje w Rzymie A ja w Rzymie będę za tydzien!
Teraz szukamy 75
Ukryliście się pod jakimś postem o zapominaniu, o którym już dawno zapomniałam! Nic nie zapowiadało zagadek, a ja weszłam przypadkowo, zainteresowana co tak dużo nowych postów? Nawet jeszcze nie przeczytałam całości.
Zapowiedzialem gdzies tam, ze warto bedzie walczyć. Dodam, ze trochę wyczerpalismy mozliwosci.
Tetaz dopiero zaczyna się zabawa.
73 było ??? 73 poznańskie pętle autobusowe, ale pewnie już było
Przypadkowe zrządzenie.Moderatorka juz jest poproszona o przeniesienie ale mamy poczekać…
Ciekawe…
Mnie zawsze odrzuca ilość postów i na ogół wchodze tam gdzie jest ich malo…Oczywiście są wyjątki.Zależy od tematu
Miał byc ponoć dzisiaj jakiś ranking punktowy
Ranking będzie. Wrocilem z pracy, bylem z maluchem na spacerze, zaraz bedzie kąpany a tymczasem
75 tysięcy Polaków Hamburga
Szukamy 76
Szok…