Jutro, o ile nic się nie zmieni, zapraszam wszystkich na 19.00 (obowiązują stroje wieczorowe) na oficjalne zakończenie zabawy w podawanie liczb, czyli “Ile czego?”
Jeszcze aktualności:
Jutro, o ile nic się nie zmieni, zapraszam wszystkich na 19.00 (obowiązują stroje wieczorowe) na oficjalne zakończenie zabawy w podawanie liczb, czyli “Ile czego?”
Jeszcze aktualności:
594 - minuty przewijana tematu.
594 już podała joko, my szukamy teraz 595!
Ale witamy nowego zawodnika! Polać mu!
Bo to miało być 595. Przeklawiszowiwszy…
A nie, to się tak nie da. Tu trzeba sznurek dać, znaczy się linka na potwierdzenie…
Poza tym minuty były przy liczbie 15. Ale niech kolega szuka. Wszak jak znajdzie liczbę 595 i nikt jej nie przebije, a komu by się teraz chciało, to kolega swoją część konkursu wygra!
To się by dopiero nazywało "Wejście Smoka!
Nadal czekamy za 595 …
Kolego nic już szukał nie będzie, 595 minutów przewijania, aż nadto starczy…
Homonim.
Stefan osiągnął już wiek xxxxxxx,
no i powiedział; - dość tego, xxxxxxx…
Homonim prima sort! Szacun!
Tyle czasu przewijałem, że różne takie przyszli do głowy mnie…
nawijałem
makaron
na uszy
Mam nadzieję że i czytałeś przy okazji. Nie wygląda, ale jest ta zabawa pouczająca. Serio.
Czyli moją 20?
Hmmm…Może znowu być tak że bedę miał czas o 19 albo 21…Cóż…Taka praca…
Starałem się, ale przy 499 minucie wymiękłem…
Tak szybko wymiękasz?
Nasza 19.00 to raczej Twoja 18.00, jakoś tak mi się bardziej wydaje …
Czyli 595 szukamy?
Oj,racja…W biegu jestem dzisiaj
Tak, obecnie jest czas do północy 7.1.2024, by znaleźć 595. Jeśli ktoś znajdzie, to wiadomo, gramy dalej. Jeśli nikt nie znajdzie, jutro rozdamy siedem nagródek.
Ciekaw jestem,jak to się robi w sieci Serio!
No i jestem bardzo zadowolony ze swego miejsca
595 kilo (bylo gole kilo nie kilogram?) Meksykanina, 2016
Pamiętam, jak byłeś ciekaw, co ja zrobię przy następnej grze, by było w miarę sprawiedliwie i by ten ktoś nie mógł z netu brać podpowiedzi.
Jak widać, w grze ze słowami trzeba raczej korzystać ze swojej głowy i umiejętności i da się to zrobić. Faktem jest, że szczęście jest również potrzebne, ale każdy ma do tego szczęścia równy dostęp.
Oczywiście rozdanie nagród będzie wirtualne, ale wysyłanie ich już odbędzie się w realu …