Nie do końca się zgodzę.Ogólnie,oczywiście to prawda.
Ale w przypadku tej gry…No sorry ale nikt mi nie wmówi że idzie przez życie z wiadomościami typu:516 biegaczy z okazji 39 tygodnia higieny jamy ustnej,który to bieg odbył sie w Ząbkach Karpackich…
Tu raczej albo sprawność w obsłudze kompa albo wiedza na temat,skąd czerpać tego typu informacje.Podejrzewam jedynie że to jakiś odpowiednik rocznika statystycznego co,prawdę mówiąc,nie za bardzo mnie interesuje.Przynajmniej nie jeśli chodzi o poświęcanie takim igrzyskom,masy czasu.
Parę razy sie spiąłem,penetrując kilka bliskich mi tematów,parę razy czysty fuks i dlatego bardzo mnie cieszy punktowane miejsce!
ps. Uderz w stół…[patrz poniżej]
595 - kilo jako zamiennik kilogramów nie było. Oczywiście nie jest to właściwe określenie, bo kilo oznacza x1000, ale w potocznej mowie się tę formę spotyka i uważam, że w takiej sytuacji można zaliczyć.
I wszystko byłoby cacy, gdyby nie 2016
Rok 2016 został wykorzystany przy 338.
Może znajdziesz konkretną datę tego ważenia? Wtedy taką datę podaj i będzie zaliczone.
Dokladnie to go uznano 01.2017, kiedy ukazala sie aktualizacja ksiegi Guinessa.
Wiec byloby
595 kilo Meksykanina 01.2017.
No to mamy znów nowego lidera i następną liczbą do pokonania jest 596, a uroczysty raut z okazji zakończenia zabawy zostaje przesunięty o tydzień.
Strojów wieczorowych jednak nie wyrzucajcie, prędzej czy później się przydadzą
o tydzień wstecz, żeby nikt sie nie załapał i nie było żal
Tak kiedyś zrobił Stephen Hawking i zaprosił podróżników w czasie na bankiet, który się odbył dzień wcześniej …
Nikt nie przybył…
…udowadniając tym samym, że podróże w czasie są nierealne.
osoby wybitne często nie są normalne
Czyżbyśmy się zbliżali do 600?
596 wydaje mi się być do zaliczenia …
Wkleiłam nawet sznurki z dwóch miejsc, żeby już nie trzeba było pałętać się po całym necie w poszukiwaniach
Czyli teraz niezdobytą liczbą wydaje się być 597!
Z niczym mi się ona na razie nie kojarzy …
Mi delikatnie tak jakby, ale czekam na koleżankę @okonek .
597 zdjęć Zofii Chomętowskiej
https://www.polskieradio.pl/8/3669/artykul/1631439,zofia-chometowska-69-lat-na-597-zdjeciach
597 już mamy.
598 szukamy
przed chwilą przeczytałam, więc skąd już macie?
mam przewertować wstecz?
Twoją 597 mamy , ze zdjęciami Zofii Chomętowskiej
Acha, czyli zaliczone :)))
Tak, według mnie można zaliczyć. Na tylu zdjęciach ta pani jest, zostało to opisane, chociaż rozumiem, jeśli z tego tytułu rozpocznie się dyskusja. Wtedy będziemy się zastanawiać.
Zasadniczo ze zdjeciami to problem kopiowania. Mozna by sie przyczepic do ile negatywów i ewentualnie matryc przed obrobka?
Albo jak zgromadzone tematycznie?
@benasek cos mi sie wydaje, ze spolecznosc Pytamkow nie bedzie Ci ulatwiac wreczenia nagrody…