Olek miewał “choroby tropikalne”. Może królowa obawiała się zarażenia?
Jak to dziwnie życie się układa: królowa Elżbieta w wieku 25lat nie tylko została królową, ale jeszcze miała tę pracę dożywotnio. Ja gdy w końcu skończę te 25lat po raz kolejny ani nie zostanę królową, ani nie wiem, co będę robić.
Amen.
Mam pomysł: nie będę się porównywać do królowej to lepiej się poczuję.
Jesteś / jesteście królewny mi / dla kogoś, nawet dla tego cichego i którego się nie domyślasz, dodatkowo rząd ci zapewni pracę dożywotnio bez emerytury, bo życie kosztuje - dentysta, okulista itd.
Bądź królową sama dla siebie. I dla partnera.
Możesz być królową życia.
Tylko błagam - nie powiększaj dupy i ust. To zbędne.
pę i tak mam powiększoną, bo utyła.
Motylem byłaś
ale utyłaś?
Ostatnio zaczęłam kupować większe ubrania, bo tamte stały się mniejsze. Wygląda jeszcze gorzej
Nie sądzę. Jej mamusia niezla oliwa była, a sama?
Kwestia co to znaczy “odrobina” i w jak dużych kieliszkach serwowali resztę?
Z Olkiem wspólny język by znalezli
*miała xd
Wszyscy twierdzą że Karol jest głupi ale nie wiem czemu xd?
Mam tak samo haha
Hit to shit! XD
Drugi Wałęsa haha XD
Szkoda jej ale jak była tak stara i schorowana to może i lepiej.
W końcu zwykłe odwiedziny Borisa Johnsona i Liz Truss pogorszyły jej stan zdrowia
Juz sa ksiaze i ksiezna Walii.
Jak Karol wspomnial w pierwszej mowie (krotkiej i zwiezlej) o swoim dziedzicu to nie wiadomo, czy jednak nie postąpi zgodnie z obecnymi trendami i za jakis czas nie abdykuje?
Bez przesady, dynastycznego odchowanego na krola Burbona do Walesy porownywac? Kolego nie ten kaliber.
Nie wiem, czy jest głupi, ale jest słaby. Słaby jako syn, mąż. Żeni się z Dianą bo mamusia mu każe, mimo, że kocha inną? Nie miał odwagi abdykować dla miłości (jak Edward VIII). A konsekwencje tego były tragiczne.
Tragiczne dla Diany.
Karol jest mezem Kamili juz od 17 lat.
A co do sluchania mamusi? Względy polityczne i dynastyczne.
Właśnie, a mógł być jej mężem od 1981 r, czyli od ponad 40 lat.
przeważyły nad względami osobistymi i krzywdą dla wielu innych ludzi.