Nikt nic o królowej Elżbiecie?

Olek miewał “choroby tropikalne”. Może królowa obawiała się zarażenia?

3 polubienia

Jak to dziwnie życie się układa: królowa Elżbieta w wieku 25lat nie tylko została królową, ale jeszcze miała tę pracę dożywotnio. Ja gdy w końcu skończę te 25lat po raz kolejny ani nie zostanę królową, ani nie wiem, co będę robić.
Amen.

2 polubienia

Mam pomysł: nie będę się porównywać do królowej to lepiej się poczuję. :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Jesteś / jesteście królewny mi / dla kogoś, nawet dla tego cichego i którego się nie domyślasz, dodatkowo rząd ci zapewni pracę dożywotnio bez emerytury, bo życie kosztuje - dentysta, okulista itd.

1 polubienie

Bądź królową sama dla siebie. I dla partnera.
Możesz być królową życia.

Tylko błagam - nie powiększaj dupy i ust. To zbędne.

4 polubienia

pę i tak mam powiększoną, bo utyła.

2 polubienia

Motylem byłaś
ale utyłaś?

2 polubienia

Ostatnio zaczęłam kupować większe ubrania, bo tamte stały się mniejsze. Wygląda jeszcze gorzej :confused:

2 polubienia

Nie sądzę. Jej mamusia niezla oliwa była, a sama?

Kwestia co to znaczy “odrobina” i w jak dużych kieliszkach serwowali resztę?
Z Olkiem wspólny język by znalezli :tropical_drink::tumbler_glass::wine_glass::cocktail::clinking_glasses:

3 polubienia

*miała xd

Wszyscy twierdzą że Karol jest głupi ale nie wiem czemu xd?

Mam tak samo haha :smiley:

Hit to shit! XD

1 polubienie

Drugi Wałęsa haha XD

Szkoda jej ale jak była tak stara i schorowana to może i lepiej.

W końcu zwykłe odwiedziny Borisa Johnsona i Liz Truss pogorszyły jej stan zdrowia

Juz sa ksiaze i ksiezna Walii.
Jak Karol wspomnial w pierwszej mowie (krotkiej i zwiezlej) o swoim dziedzicu to nie wiadomo, czy jednak nie postąpi zgodnie z obecnymi trendami i za jakis czas nie abdykuje?

Bez przesady, dynastycznego odchowanego na krola Burbona do Walesy porownywac? Kolego nie ten kaliber.

1 polubienie

Nie wiem, czy jest głupi, ale jest słaby. Słaby jako syn, mąż. Żeni się z Dianą bo mamusia mu każe, mimo, że kocha inną? Nie miał odwagi abdykować dla miłości (jak Edward VIII). A konsekwencje tego były tragiczne.

1 polubienie

Tragiczne dla Diany.

Karol jest mezem Kamili juz od 17 lat.
A co do sluchania mamusi? Względy polityczne i dynastyczne.

1 polubienie

Właśnie, a mógł być jej mężem od 1981 r, czyli od ponad 40 lat.

przeważyły nad względami osobistymi i krzywdą dla wielu innych ludzi.

2 polubienia