Z wygrywaniem to może być kompletnie inny problem, ledwie ocierający się o wiedzę.Wiem coś o tym bo w “1 z 10”,odpadłem po bardzo łatwym pytaniu.Klania się brak koncentracji,3 sekundy, zaskoczenie…
Jest to tez kwestia pewnej rutyny, otrzaskania z emocjami.
A co do wyposażania,masz trochę racji ale także niezupełnie.Z tym ze nie czuje się ani upoważniony ani przekonany do opowiadania o tym publicznie.
Ale jedno mogę Ci powiedzieć,ze w moim przypadku, jest to na mojej głowie.Co robię z przyjemnością
W tym teleturnieju jest na szczęście więcej czasu na odpowiedź - 5 sekund w pierwszych dwóch rundach i 15 sek. w dwóch kolejnych. No i co najważniejsze - liczy się OSTATNIA odpowiedź a nie pierwsza. Można sie więc jeszcze poprawić o ile zmieścimy sie w czasie.
Czyli gaduła albo ten co głośno myśli,ma większe szanse
To może ja bym dopchnęła jeszcze te kilka książek? Tylko muszę ustabilizować moje sterty
Dostałem się wreszcie do linka. Faktycznie, pytania trudne. Uświadomiłem sobie, że mało wiem z tego tematu.
No!Obejrzałem wreszcie w spokoju do końca ale punktów mi nie przybyło…Jedynie wyczułem Cie z tym Piłsudskim,co oczywiście było celnym strzałem…
Kategoria potraktowana chyba nadzwyczaj poważnie ale dzieki temu,teleturniej ma swoją wartość i atrakcyjność.
Edit…
Ten facet który wygrał…Cały czas miałem wrażenie że go odwiozą przed końcem programu…Jak by szedł po polu minowym
ALe obkuty był
Zgadza sie.
Ale strach było patrzeć
Teraz pytanie kluczowe
Kiedy znowu i z jakiego tematu?
Dajesz!!!
Będę się starał do Milionerów dostać
To nie jest łatwo tak trzymać poziom. Stresujesz kolegę Co on Iga Świątek, żeby ciągle grać?
Powodzenia Jak wygrasz to nie będziemy prosić o pożyczkę ani dar. Ja to nawet nie gram w Totka, żeby miliona nie wygrać Ale w turnieju to inny rodzaj wygranej. Gdybyś wygrał a ja bym spionizowała swoje sterty to też bym się nauczyła i spróbowała.
Oj moja droga…On juz dawno zdecydowal bez mojego w tym,udzialu.
Gra wciąga!
Gra tego typu,stanowi wyzwanie!
To nie jest toto lotek.
Kazdy start daje doswiadczenie.Poruszasz sie pewniej,wiesz co robić.
Wlasciwie to tak jak w sporcie.
A warte podkreślenia i szacunku jest to że zna sie swoje mozliwości
Tylko popatrz jak Michał w tym sie czuje!!!
Jak,nie przymierzając,ja,niegdyś w ataku [co nic Ci nie powie ale tak mi sie skojarzyło ]
Po Warcie Poznań,Po Lechu,po Idze,po innych naszych,takze kibicuje @Bingoli!
Iga miala miesiąc przerwy
To już zaczynam trzymać kciuki !
Niektórzy wyprzedzają swoją epokę: Bach wyprzedzał jako kompozytor, Bingola w myśleniu. Zresztą my też wyprzedzamy trochę…
Całe Pytamy wyprzedziło swoja epoke!
Tylko, że o wygranej w totolotka decyduje szczęście, a tutaj jednak zdecydowane znaczenie ma wiedza. Nie wiem, ale pewnie też wciąga
Lechowi nie kibicuję, na Wartę obraziłam się już w liceum, co do reszty (Iga i Bingola) - to ja też im kibicuję
Dlatego napisalem ze to NIE JEST toto lotek…
Podejrzewam ze to osobny temat ale DLACZEGO obrazilas sie na zupelnie bezbronną Warte [przynajmniej przez ostatnie 40 lat]?
Racja!
Za parę tygodni będzie odcinek “Polska bigbeatowa” - cos dla Ciebie!