No to już, możecie oglądać. Mój kolejny występ w teleturnieju :)

Z wygrywaniem to może być kompletnie inny problem, ledwie ocierający się o wiedzę.Wiem coś o tym bo w “1 z 10”,odpadłem po bardzo łatwym pytaniu.Klania się brak koncentracji,3 sekundy, zaskoczenie…
Jest to tez kwestia pewnej rutyny, otrzaskania z emocjami.
A co do wyposażania,masz trochę racji ale także niezupełnie.Z tym ze nie czuje się ani upoważniony ani przekonany do opowiadania o tym publicznie.
Ale jedno mogę Ci powiedzieć,ze w moim przypadku, jest to na mojej głowie.Co robię z przyjemnością :innocent:

1 polubienie

W tym teleturnieju jest na szczęście więcej czasu na odpowiedź - 5 sekund w pierwszych dwóch rundach i 15 sek. w dwóch kolejnych. No i co najważniejsze - liczy się OSTATNIA odpowiedź a nie pierwsza. Można sie więc jeszcze poprawić o ile zmieścimy sie w czasie.

3 polubienia

Czyli gaduła albo ten co głośno myśli,ma większe szanse :joy:

2 polubienia

To może ja bym dopchnęła jeszcze te kilka książek? Tylko muszę ustabilizować moje sterty :joy:

1 polubienie

Dostałem się wreszcie do linka. Faktycznie, pytania trudne. Uświadomiłem sobie, że mało wiem z tego tematu.

3 polubienia

No!Obejrzałem wreszcie w spokoju do końca ale punktów mi nie przybyło…Jedynie wyczułem Cie z tym Piłsudskim,co oczywiście było celnym strzałem…
Kategoria potraktowana chyba nadzwyczaj poważnie ale dzieki temu,teleturniej ma swoją wartość i atrakcyjność.
Edit…
Ten facet który wygrał…Cały czas miałem wrażenie że go odwiozą przed końcem programu…Jak by szedł po polu minowym :joy:

4 polubienia

ALe obkuty był

3 polubienia

Zgadza sie.
Ale strach było patrzeć :wink:

2 polubienia

Teraz pytanie kluczowe :smiling_face:
Kiedy znowu i z jakiego tematu?
Dajesz!!!

2 polubienia

Będę się starał do Milionerów dostać :slight_smile:

6 polubień

To nie jest łatwo tak trzymać poziom. Stresujesz kolegę :thinking: Co on Iga Świątek, żeby ciągle grać?

3 polubienia

Powodzenia :slight_smile: Jak wygrasz to nie będziemy prosić o pożyczkę ani dar. Ja to nawet nie gram w Totka, żeby miliona nie wygrać :scream: Ale w turnieju to inny rodzaj wygranej. Gdybyś wygrał a ja bym spionizowała swoje sterty to też bym się nauczyła i spróbowała.

2 polubienia

Oj moja droga…On juz dawno zdecydowal bez mojego w tym,udzialu.
Gra wciąga!
Gra tego typu,stanowi wyzwanie!
To nie jest toto lotek.
Kazdy start daje doswiadczenie.Poruszasz sie pewniej,wiesz co robić.
Wlasciwie to tak jak w sporcie.
A warte podkreślenia i szacunku jest to że zna sie swoje mozliwości
Tylko popatrz jak Michał w tym sie czuje!!!
Jak,nie przymierzając,ja,niegdyś w ataku [co nic Ci nie powie ale tak mi sie skojarzyło :joy:]
Po Warcie Poznań,Po Lechu,po Idze,po innych naszych,takze kibicuje @Bingoli!
Iga miala miesiąc przerwy :innocent:

6 polubień

To już zaczynam trzymać kciuki ! :slight_smile:

3 polubienia

Niektórzy wyprzedzają swoją epokę: Bach wyprzedzał jako kompozytor, Bingola w myśleniu. Zresztą my też wyprzedzamy trochę…

1 polubienie

Całe Pytamy wyprzedziło swoja epoke! :slight_smile:

4 polubienia

Tylko, że o wygranej w totolotka decyduje szczęście, a tutaj jednak zdecydowane znaczenie ma wiedza. Nie wiem, ale pewnie też wciąga :slight_smile:

Lechowi nie kibicuję, na Wartę obraziłam się już w liceum, co do reszty (Iga i Bingola) - to ja też im kibicuję :slight_smile:

1 polubienie

Dlatego napisalem ze to NIE JEST toto lotek…
Podejrzewam ze to osobny temat ale DLACZEGO obrazilas sie na zupelnie bezbronną Warte [przynajmniej przez ostatnie 40 lat]?

2 polubienia

Racja!

Za parę tygodni będzie odcinek “Polska bigbeatowa” - cos dla Ciebie!

3 polubienia