No to zaczelo sie!

Nie liczę, że w przyszłości błyśnie. Za późno.

1 polubienie

To ona zasluguje na pomoc a nie beksa-Osaka. Przeciez tu widac ze coś nie stroi i ze to nie ma wiele wspolnego z samym tenisem.
Magda potrafi grac na poziomie obecnego top-20 ale nie potrafi wygrywać…Szkoda bo to kolejny zmarnowany talent.

1 polubienie

Nie widziałem dziś jej gry. I tak kręciło mi się w głowie, bo u znajomych oglądałem na dwa ekrany. :grinning:

Negatywista
Czarne owce w stadzie występują
A mnie tu nie bylo :wink:

Szkoda Magdy. Gra bardzo dobrze, tylko z wygrywaniem problem.

2 polubienia

A i to tez tylko część prawdy w tym sezonie.Bo jakis turniej wygrała,pare miesiecy temu…Nie moge sobie przypomniec,gdzie…Wrrrrr… :roll_eyes:
Przerasta ją ranga turnieju?Tylko dlaczego od drugiego seta,do licha???

1 polubienie

Nie wiem, Jurek, nie, kurna, nie wiem?

1 polubienie

Odrobina checi wygrania
Agresji
Taki chip w mozgu
Nie każde rozwiązanie musi być wlasciwe

Też uprawiałem sport i czasem tak jest, że mimo formy coś nie chce stykać. ale to ma każdy sportowiec i jest to czasowe. Jak się pracuje, to musi, wreszcie zaskoczyć.

1 polubienie

Ja amatorsko, ale wiem czym jest trening, oprocz tego zdolności plastyczne mam
Zebys sie wsciekl dobre checi nie zawsze wystarczą kibica i kciukotrzymacza trzeba😇

1 polubienie

Tak przy okazji…
W Polsce opieka nad dziewczynami szwankuje.Spójrz na siatkarki…Grają w najlepszych klubach czy w Polsce czy w Europie a nie ma śladu po erze Niemczyka!
Linette to tylko jedna z wielu które,jak Kawa,mlodsza Radwańska czy wczesniej,Magda Grzybowska nie mogą skoczyć wyżej choć kazdy wie ze potrafią…Nie wspominam juz o Domachowskiej bo to bylo najbardziej irytujące… :roll_eyes:
Koszykarki,pilkarki reczne…Ten sam scenariusz…
Tylko lekkoatletki stanowią chlubny wyjątek…I Kasia Niewiadoma w kolarstwie.
Aaaaa…I Maryna Gąsienica w slalomi gigancie…

1 polubienie

Prawdę mówiąc, to tylko w siatce męskiej jest dobra robota. I są efekty.

A jeśli chodzi o nasze siatkarki, to mam wrażenie, iż główny hamulcowy, to trener.

1 polubienie

Powoli zaczynam sie z tym zgadzać…
Nie lubie szukania na gwałt"murzyna" ale tutaj ewidentnie coś szwankuje…Zdarza sie ale dlaczego nie ma reakcji tzw.“związku”?
Przeciez to droga do nikąd.

1 polubienie

Niestety, Nawrocki, to nie Heynen.

1 polubienie

Ani żaden Włoch…Z twarzy podobny zupelnie do nikogo…I tyle.

1 polubienie

Dodatkowo wiem nieoficjalnie, że niektóre zawodniczki mają tam do powiedzenia więcej, niż inne…, a nawet sam trener.

U Vitala w sprawach sportu do powiedzenia ma tylko Vital, tak, jak kiedyś Wenta w ręczną, mimo mnóstwa gwiazd w drużynie.

1 polubienie

To jaką droge sie obiera,to jest wlasnie sprawa dla trenera.I jesli ktos nie panuje nad sytuacją,powinien zejść ze sceny.
I tutaj nie ma wyjątkow.

1 polubienie

To żelazna zasada. Stammowi też nikt nie podskoczył. Tu demokracji nie ma…

1 polubienie

W przeciwnym razie mamy brak autorytetu…A to jest po prostu dno…Najlepsza druzyna sie przy tym rozleci…

1 polubienie

Tak Cryuff rozwalił holenderską reprezentację.

1 polubienie