No to zaczelo sie!

Dzisiaj to ona nawet fajna babka sie zrobila…
Musi miec juz jednak dobrze po trzydziestce…

Ogladalem Tsitsipasa…Szykuje sie mecz z Miedwiediewem!

1 polubienie

Ciekawe, co dalej z ich deblem?

A siatkarze czekają do środy i jadą z Bułgarią…

1 polubienie

Lindsay Davenport na poczatku lat 90-tych wygrala w Stuttgarcie turniej deblowy i singlowy…Niby mozna i Ige stac na to.To ze ona wszystko wytrzyma,juz udowodnila.
Teraz teoretycznie jest juz latwiej bo dzisiaj odstawily pare z no.1
Ale debel to jednak tylko dodatek i Iga z pewnoscia skoncentruje sie bardziej na singlu.

1 polubienie

I niech tak będzie. Ale podoba mnie się to, że nie odpuszcza. Uwielbiam walczaków.

Zobacz. Z tą Estonką miała, praktycznie przegranego seta. Z zimną krwią Iga go nie odpuściła, kiedym ja już pewny był, że go przegra. A dziś powtórka. Świat i rywalki to widzą.

1 polubienie

Dokladnie.I dlatego min. mowie ze ona wszystko wytrzyma.Trzeba bylo grac dwa mecze jednego dnia?Ok. Nie ma sprawy.Set"prawie" przegrany?Prawie,jak widać,czyni różnice :innocent:
Zauważyłem też jeszcze jedną,fajną rzecz.Iga mówi do rzeczy!Delikatna i inteligentna.Ona nam wstydu nie przyniesie!

1 polubienie

Tak, ma taki miły sposób bycia. Delikatny. Ale nie na korcie. :yum:

1 polubienie

Teraz zobaczylem bo nie pokazywali…
Magda Linette i Pera też wygraly!Są w ćwierćfinale!

1 polubienie

Zapomniałem Ci napisać. Chociaż tyle dla Magdy. Albo aż tyle.

1 polubienie

Jestem juz po pracy wiec dzisiaj juz nic wiecej nie zobacze…Ale 7 godzin tenisa to az nadto :innocent:
Zdecydowanie"aż".Ona ma pewnie sporego kaca po przegranej z Ons.I to nigdy nie jest łatwe,podnieść sie po takim meczu…A tu jeszcze gra podwójna gdzie partnerka na Ciebie liczy…

Żeby za słodko nie było, to nasze siatkarki już przerąbały pierwszego seta … z Canadą i drugiego zaraz też chyba przerąbią…? Raczej na pewno.

1 polubienie

Szlag…Zle sie dzieje…A tyle dobrych siatkarek tam gra…Niemczyk sie w grobie przewraca…
A tymczasem widze ze Rybakina wygrala seta z Williams!!!
No to mam jeszcze komu dzisiaj kibicować :joy:

1 polubienie

Grają tak, że nie chce się patrzeć.

To jest wlasnie przyklad czegoś co mnie do szalu doprowadza.Wiem,widzialem i nie dam sobie powiedzieć.To moze byc dobra a nawet bardzo dobra druzyna…A tymczasem ta druzyna sie najnormalniej w swiecie stacza!Za rok czy dwa nawet nie bedzie nas w tej “12” a poki co,nikt nie reaguje…

1 polubienie

Moge byc kibicem kibicow?

2 polubienia

Jasne. W zasadzie na tym forum jesteś liderem z jednym punktem przewagi nade mną… :grinning:

Z tym liderowaniem? Gram w zespole

Ty w kibicowaniu za juniorkę robisz… :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Rybakina wygrala w 2 setach!!!
Serena is OUT!!!

1 polubienie

A nasze walczą w secie rozpaczy. Na razie jest mniej więcej punkt za punkt. I to z kim…? Z Kanadą…

1 polubienie

Rozwojowa jestem?

1 polubienie