Dzisiaj to ona nawet fajna babka sie zrobila…
Musi miec juz jednak dobrze po trzydziestce…
Ogladalem Tsitsipasa…Szykuje sie mecz z Miedwiediewem!
Dzisiaj to ona nawet fajna babka sie zrobila…
Musi miec juz jednak dobrze po trzydziestce…
Ogladalem Tsitsipasa…Szykuje sie mecz z Miedwiediewem!
Ciekawe, co dalej z ich deblem?
A siatkarze czekają do środy i jadą z Bułgarią…
Lindsay Davenport na poczatku lat 90-tych wygrala w Stuttgarcie turniej deblowy i singlowy…Niby mozna i Ige stac na to.To ze ona wszystko wytrzyma,juz udowodnila.
Teraz teoretycznie jest juz latwiej bo dzisiaj odstawily pare z no.1
Ale debel to jednak tylko dodatek i Iga z pewnoscia skoncentruje sie bardziej na singlu.
I niech tak będzie. Ale podoba mnie się to, że nie odpuszcza. Uwielbiam walczaków.
Zobacz. Z tą Estonką miała, praktycznie przegranego seta. Z zimną krwią Iga go nie odpuściła, kiedym ja już pewny był, że go przegra. A dziś powtórka. Świat i rywalki to widzą.
Dokladnie.I dlatego min. mowie ze ona wszystko wytrzyma.Trzeba bylo grac dwa mecze jednego dnia?Ok. Nie ma sprawy.Set"prawie" przegrany?Prawie,jak widać,czyni różnice
Zauważyłem też jeszcze jedną,fajną rzecz.Iga mówi do rzeczy!Delikatna i inteligentna.Ona nam wstydu nie przyniesie!
Tak, ma taki miły sposób bycia. Delikatny. Ale nie na korcie.
Teraz zobaczylem bo nie pokazywali…
Magda Linette i Pera też wygraly!Są w ćwierćfinale!
Zapomniałem Ci napisać. Chociaż tyle dla Magdy. Albo aż tyle.
Jestem juz po pracy wiec dzisiaj juz nic wiecej nie zobacze…Ale 7 godzin tenisa to az nadto
Zdecydowanie"aż".Ona ma pewnie sporego kaca po przegranej z Ons.I to nigdy nie jest łatwe,podnieść sie po takim meczu…A tu jeszcze gra podwójna gdzie partnerka na Ciebie liczy…
Żeby za słodko nie było, to nasze siatkarki już przerąbały pierwszego seta … z Canadą i drugiego zaraz też chyba przerąbią…? Raczej na pewno.
Szlag…Zle sie dzieje…A tyle dobrych siatkarek tam gra…Niemczyk sie w grobie przewraca…
A tymczasem widze ze Rybakina wygrala seta z Williams!!!
No to mam jeszcze komu dzisiaj kibicować
Grają tak, że nie chce się patrzeć.
To jest wlasnie przyklad czegoś co mnie do szalu doprowadza.Wiem,widzialem i nie dam sobie powiedzieć.To moze byc dobra a nawet bardzo dobra druzyna…A tymczasem ta druzyna sie najnormalniej w swiecie stacza!Za rok czy dwa nawet nie bedzie nas w tej “12” a poki co,nikt nie reaguje…
Moge byc kibicem kibicow?
Jasne. W zasadzie na tym forum jesteś liderem z jednym punktem przewagi nade mną…
Z tym liderowaniem? Gram w zespole
Ty w kibicowaniu za juniorkę robisz…
Rybakina wygrala w 2 setach!!!
Serena is OUT!!!
A nasze walczą w secie rozpaczy. Na razie jest mniej więcej punkt za punkt. I to z kim…? Z Kanadą…
Rozwojowa jestem?