No to zaczelo sie!

Kanada robi z roku na rok,wyrazne postepy.Tak panie jak i panowie.Ale i tak,to sie nie powinno zdarzyć…

1 polubienie

Jest szansa 23:21 w trzecim secie.

1 polubienie

Szansa wykorzystana!

1 polubienie

Wygrały do 21. Będzie czwarty set.

1 polubienie

I juz 2:2…

1 polubienie

Wiem, myślę, że poradzą sobie w tie- break… ???

A ten set, to nawet gładko poszedł.

Uff…, można za nieodżałowanym panem Ciszewskim powtórzyć, że Polki wróciły z dalekiej podróży…

To co wyrabiały w dwóch pierwszych setach, powdowało drętwienie zębów. No i punktu szkoda, bo przydałby się na przyszłość…

1 polubienie

Kobieta zmienną jest…I nic mądrzejszego juz nie wymyśle…Sorry…Wstawalem o 4,15 i jestem zmeczony :innocent:
Ale Zywiec nie gorszy od Łomży wiec i humor ok. :relaxed:

1 polubienie

Żywiec wspaniałem piwem jest. Jutro jadę po zaopatrzenie.

1 polubienie

I wlasnie mi sie kończy…
Ale wiecej od tego dnia wymagać nie można.Same zwyciestwa,wszak :joy:

1 polubienie

Sadysci. Piwo dobre?

1 polubienie

Bez zmian. Boski smak. :stuck_out_tongue:

I tak sadysta jestes
Piwo ciagle jes podłe. Tubylcze
Zatruwam sie winem nie z winy Tuska z kompanii Putina

1 polubienie

Łomża wspaniała,Żywiec też…Kasztelana wiecej juz chyba nie kupię…

Dla mnie o abstrakty
Jeszcze trochę i zalozymy klub AA?

???Nie rozumiem…Kto ma zalozyc taki klub bo z pewnoscią nie ja :rofl:

Klub jest dla wytrwałych
W tym, ze obiecuja sobie, ze wiecej bledow nie popelnią
Anonimowi Alkoholicy sa z piekla rodem, wczesniej byla Armia Zbawienia

Mały komentarz… Federer stworzył niebezpieczny precedens. Zrezygnował z turnieju po znakomitej formie, wygrywając dwa ostatnie mecze. Dlaczego to zrobił, żeby oszczędzać formę na Wimbledon oraz dlatego, żeby po ponad rocznej przerwie zdrowotnej (operacja kolana) nie przesilać dalej organizmu. Totalny luksus bogatej 40 letniej legendy… taki epitet mi się pojawił :wink:. Zamiast się poświęcić już ostatni raz grając prawdopodobnie na RG, on zaczął kombinować niczym polityk, co mu się bardziej kalkuluje. Czy na Wimbledonie teraz podobnie może zrobi,… przecież będzie zbliżał się wtedy US open. Trochę brak słów na jego wątek.

Serena Williams powinna już dla przyzwoitości zrezygnować z kariery… łatwo przegrała, to jedno. Poza tym sprawia trochę “nieapetyczne” wrażenie. Po niej już naprawdę widać , że to “stara baba”. Lepie tu już skończę. :thinking::yum:.

2 polubienia

Juz nie chcialem o tym pisać bo jestem powszechnie znanym rasistą :wink:
Tak.Roger przekombinowal i zostawil po sobie malo fajny zapach…
Co ma powiedziec ten z ktorym wygral?Po co wygrywal skoro gadal o tym juz przynajmniej od 4 dni?
Na koniec zostaje po raz kolejny wrazenie chęci zwrocenia na sobie uwagi.Za wszelką cene…

1 polubienie

O do kwestii stara baba? Kazdy ma swoje 5 minut na topie
Potem zostaje doswiadczenie :smiley_cat::smiley_cat::smiley_cat::sparkling_heart:

1 polubienie