No to zaczynamy 2022. Sylwester marzeń?

Do Zakopanego to mnie teraz to końmi by nie zawlekli. Choć z kilku pobytów w czasach
tak odległych, ze najstarsi górale nie pamiętają wspomnienia mam miłe.

2 polubienia

Sylwester zakażeń.

9 polubień

A to tez bedzie. I nie tylko przez Zakopane.

3 polubienia

Własnie wpadło mi w oko określenie,covid party,2022.Na ogól bardzo lubie taki humor ale…

5 polubień

Jak to szło? Chleba i igrzysk.
Przykre bardzo

4 polubienia

Co to za impreza bez incydentów, urwanych łap i izby wytrzeźwień?

2 polubienia

Policji było mało, albo się bali, bo przy takich tlumach tylko tyle?

3 polubienia

Podobno podczas imprezy prowadzący Kammel apelował do widzów aby założyli maseczki ale odpowiedziało mu gromkie buczenie :slight_smile:

5 polubień

Ludzka tłuszcza się bawiła. W Singapurze nie wolno pluć, palić na ulicy, kupować ani sprzedawać gumy do żucia. Za brak maski w sierpniu Brytyjczyka skazano na 6mies.więzienia a za łamanie restrykcji są kary. U nas…bez komentarza.

6 polubień

U nas nic nie zrobią, bynajmniej przed wyborami. Tak się złożyło że 60 % nieszczepionych to wyborcy PIS w ich okręgach, autorytet Jarosława nie działa by mu wyborcy nie uciekli

3 polubienia

Gdyby zależało odemnie to jestem w stanie wziąść 4 - 5 szczepionek na raz. System jest do d… Zdrowi nie idą, a woła się chorych. Sam dla siebie używam maseczki, bo system chaotycznie zaleca. W zimne dni maseczka dogrzewa

Tego tłumu tylko 40 000 ludzi, policji naściągali z okolic ok 800 + straż miejska, pożarna i wojsko do pomocy i ochrony przed pijanymi / 4 dni przed nowym rokiem sklepiki monopolowe pozamykane. Zakopane to melina alko. Ogólnie miesiąc przed był zakaz sztucznych ogni i petard, wielu na FB wstawiło swe foty i teraz są namierzanie do zapłaty kary

1 polubienie

Raz jedyny kiedyś tam byłem w górach. Jak już to sá ciekawsze miejsca i góry niż przereklamowane Zakopane, wolne od tłumu ludzi, kurzu brudu, czy nachalnych ludzi, butików. Stanie 4 godziny w kolejce na wyciąg krzesełkowy, by zobaczyć panoramę gór mnie nie cieszy

4 polubienia

Sztuczne ognie przy parku narodowym i rezerwatach to barbarzynstwo. W ogole to wstep w Tatry powinien byc limitowany, bo inaczej niedlugo zostana zadeptane.

6 polubień

Podobno burmistrz ogłosił alarm zakazujący dla turystów by nie wychodzili w góry, do czasu aż taternicy GOPR nie sprawdzą sytuacji u zwierząt wybudzonych z hibernacji po petardach. Na razie ujawniły się wilki na osiedlach i szlakach, kto by się tam tym przejmował, alko kupują i piją za swoje, za pobyt też płacą to i żądają wrażeń. A covid - jaki?, każdy się odkaża flaszkami

4 polubienia

Wilki raczej w zimowa hibernacje nie zapadają, ale wkurzone moga byc… :joy:

3 polubienia

Jak nie są głodne, to raczej są ciężko przestraszone.

4 polubienia

Dzika horda rozpoczęła karnawał.

2 polubienia

To jest w pewien sposób fascynujące jak bardzo niektórzy lgną do stada pozbawionego zasad. Stada bez masek, stłoczonego z trudnym dostępem do miejsca, gdzie robi się siusiu (jak tu się przebić?), nie obawiającego się utraty portfela.

3 polubienia

Problem w tym że przyjezdnych nie interesują skutki które oni wywołują, a z którymi potem muszą walczyć inni. Taki to naród bez własnej odpowiedzialności za siebie i swe zdanie czy występy. Ma być wesoło bo ja teraz przyjechałem, Setki tablic, ostrzeżeń nie działa na człowieka, chora mentalność bo jestem wolnym człowiekiem, to wasz problem itd itd takie jest myślenie. Spróbuj naruszyć jego własność to psami poszczuje i policję zaprosi. Żenada

2 polubienia