No to zaczynamy 2022. Sylwester marzeń?

Nie dotyczy to wszystkich, ale, zbyt dużo jest idiotów, których stać na wyjazd do Zakopanego i uwielbiają ten syf. Zresztą, mądrzejsi już od dawna znaleźli inne miejsca do wypoczynku.

5 polubień

Syn z ślubną przyjechał załamany sztucznymi kolejkami po takiej wycieczce po ślubie. Teraz tylko bory Tucholskie i spływy Brdą

3 polubienia

Rozwydrzona wychowaniem bezstresowym dzicz wraca już do swoich miast. Ciekawe jak teraz wzrośnie ilość zakażeń w szkołach i przedszkolach.

3 polubienia

Wzrosnie wszedzie tam gdzie sa duze skupiska ludzkie, niewietrzone pomieszczenia i brak dezynfekcji.
Obojetne czy to bedzie przedszkole czy tramwaj.
Jak pokazuje historia wszelkiego rodzaju pandemie z czasem wygasaja, pytanie ile czasu to bedzie trwalo i jakie beda koszty?
I ilu ludzi umrze, choc nie musialo?

2 polubienia

Oczywiście dzicz przekaże odpowiednie obyczaje i swoje życiowe refleksje bombelkom do natychmiastowego wdrożenia. Wszak dzieci są raczej bezkrytyczne nim staną się refleksyjne.

2 polubienia

Jeszcze raz Zenek się pojawi, to znienawidzę jeszcze więcej ludzi pisu, bez reszty…

3 polubienia

Zenek to jest stan umyslu nie PiS.
Na pocieszenie? Nie tylko Polska ma swoje odniany kiczu muzycznego

Po co go oglądasz/słuchasz? Jesteś masochistą? :wink:

1 polubienie

Skoro jedyna słuszna tuba nadaje, to zaciskam zęby, mróżę oczy i słucham…

TVP bardzo wybiórczo traktuje wrażliwość widzów. Na “Sylwestrze Marzeń” ich główny gwiazdor śpiewał o seksie oralnym i zarobił na tym fortunę.

Seks oralny, potrząsanie pośladkami i inne ekscesy. W TVP nikt chyba nie zainteresował się, o czym śpiewa gwiazdor, którego ściągnięto na “Sylwestra Marzeń z Dwójką” (koniec cytatu) :face_with_hand_over_mouth:
I zamiast na szpitale pieniądze idą na takie coś…

2 polubienia

A o czym mial spiewac?
Konkrety, a nie jakies oczy zielone czy majteczki w kropeczki :stuck_out_tongue_winking_eye::wink::joy_cat:

1 polubienie

W zasadzie sprawdza się wynik badania Biblioteki Narodowej, że żyjemy w kraju gdzie 11mln ludzi to analfabeci funkcjonalni…ale większość zna słowa fuck czy inne związane z genitaliami.

3 polubienia

Podobno o sukcesie piosenki decyduje w jakiejś mierze tekst. Rozumiem, czemu to się nazwało Sylwester Marzeń :innocent:

Nie tylko. W przeciwienstwie do pisaparatczykow mlodziez angielskiego się uczy. A ze poczatki takie? Krew mloda nie woda :stuck_out_tongue_winking_eye::joy:

1 polubienie

… bardziej świadomi swoich potrzeb. Od dziecka.

A w zakresie potrzeb, zwlaszcza majątkowych to sie od pismanow jeszcze duzo musza uczyc …

2 polubienia

Ograniczenia, lockdowny, zamykanie lasów i w społeczeństwie, gdzie wielu się nie szczepi Sylwestry w tłumie i zniesienie ograniczeń na 1 dzień. Głupia jestem, bo nie widzę logiki. No chyba, że chodzi o to, żeby tych 500+ tyle nie wypłacać i żeby jeszcze trochę narodu wymarło.

4 polubienia

No to, żeby było do śmiechu…

Rozmawiają dwie starsze koleżanki;
– ty chyba ciągle kochasz swojego męża…?
– A po czym to stwierdzasz?
– No bo słysze, jak się do niego zwracasz, złociutki, kochanie, skarbie…
– Aaa… Od razu kocham, 10 lat temu zapomniałam, jak ma na imię, to jak mam się do niego zwracać?

5 polubień

4 polubienia

W młodym małżeństwie ona pyta jego;
– kochanie, powiedz, ile miałeś partnerek oprócz mnie?
– Ale po co ci to wiedzieć, kwiatuszku?
– Chciałabym wiedzieć, dlaczego nie chcesz mi powiedzieś?
– Bo nie chcę cię denerwować.
– Nie zdenerwuję się, obiecuję…
– no to poczekaj chwilkę, niech policzę…, jedna, druga, trzecia, czwarta, ty, piąta, szósta…

3 polubienia