Nie dotyczy to wszystkich, ale, zbyt dużo jest idiotów, których stać na wyjazd do Zakopanego i uwielbiają ten syf. Zresztą, mądrzejsi już od dawna znaleźli inne miejsca do wypoczynku.
Syn z ślubną przyjechał załamany sztucznymi kolejkami po takiej wycieczce po ślubie. Teraz tylko bory Tucholskie i spływy Brdą
Rozwydrzona wychowaniem bezstresowym dzicz wraca już do swoich miast. Ciekawe jak teraz wzrośnie ilość zakażeń w szkołach i przedszkolach.
Wzrosnie wszedzie tam gdzie sa duze skupiska ludzkie, niewietrzone pomieszczenia i brak dezynfekcji.
Obojetne czy to bedzie przedszkole czy tramwaj.
Jak pokazuje historia wszelkiego rodzaju pandemie z czasem wygasaja, pytanie ile czasu to bedzie trwalo i jakie beda koszty?
I ilu ludzi umrze, choc nie musialo?
Oczywiście dzicz przekaże odpowiednie obyczaje i swoje życiowe refleksje bombelkom do natychmiastowego wdrożenia. Wszak dzieci są raczej bezkrytyczne nim staną się refleksyjne.
Jeszcze raz Zenek się pojawi, to znienawidzę jeszcze więcej ludzi pisu, bez reszty…
Zenek to jest stan umyslu nie PiS.
Na pocieszenie? Nie tylko Polska ma swoje odniany kiczu muzycznego
Po co go oglądasz/słuchasz? Jesteś masochistą?
Skoro jedyna słuszna tuba nadaje, to zaciskam zęby, mróżę oczy i słucham…
TVP bardzo wybiórczo traktuje wrażliwość widzów. Na “Sylwestrze Marzeń” ich główny gwiazdor śpiewał o seksie oralnym i zarobił na tym fortunę.
Seks oralny, potrząsanie pośladkami i inne ekscesy. W TVP nikt chyba nie zainteresował się, o czym śpiewa gwiazdor, którego ściągnięto na “Sylwestra Marzeń z Dwójką” (koniec cytatu)
I zamiast na szpitale pieniądze idą na takie coś…
A o czym mial spiewac?
Konkrety, a nie jakies oczy zielone czy majteczki w kropeczki
W zasadzie sprawdza się wynik badania Biblioteki Narodowej, że żyjemy w kraju gdzie 11mln ludzi to analfabeci funkcjonalni…ale większość zna słowa fuck czy inne związane z genitaliami.
Podobno o sukcesie piosenki decyduje w jakiejś mierze tekst. Rozumiem, czemu to się nazwało Sylwester Marzeń
Nie tylko. W przeciwienstwie do pisaparatczykow mlodziez angielskiego się uczy. A ze poczatki takie? Krew mloda nie woda
… bardziej świadomi swoich potrzeb. Od dziecka.
A w zakresie potrzeb, zwlaszcza majątkowych to sie od pismanow jeszcze duzo musza uczyc …
Ograniczenia, lockdowny, zamykanie lasów i w społeczeństwie, gdzie wielu się nie szczepi Sylwestry w tłumie i zniesienie ograniczeń na 1 dzień. Głupia jestem, bo nie widzę logiki. No chyba, że chodzi o to, żeby tych 500+ tyle nie wypłacać i żeby jeszcze trochę narodu wymarło.
No to, żeby było do śmiechu…
Rozmawiają dwie starsze koleżanki;
– ty chyba ciągle kochasz swojego męża…?
– A po czym to stwierdzasz?
– No bo słysze, jak się do niego zwracasz, złociutki, kochanie, skarbie…
– Aaa… Od razu kocham, 10 lat temu zapomniałam, jak ma na imię, to jak mam się do niego zwracać?
W młodym małżeństwie ona pyta jego;
– kochanie, powiedz, ile miałeś partnerek oprócz mnie?
– Ale po co ci to wiedzieć, kwiatuszku?
– Chciałabym wiedzieć, dlaczego nie chcesz mi powiedzieś?
– Bo nie chcę cię denerwować.
– Nie zdenerwuję się, obiecuję…
– no to poczekaj chwilkę, niech policzę…, jedna, druga, trzecia, czwarta, ty, piąta, szósta…