No to zaczynamy 2022. Sylwester marzeń?

Sylwester Marzeń można określić cytatem z piosenki Reni Jusus:
“Zróbmy imprezę jakiej nie przeżył nikt!”

7 polubień

Mowisz i masz:

Tak zrobili impreze (subaru):

Dodam, by jednak nie martwic.
W tym wypadku z subaru imprezy kierowca wyszedl o wlasnych silach …

1 polubienie

A ja nie zaciskam, bo nie słucham. Znam przyjemniejsze rozrywki niż taka masówka :frowning:

1 polubienie

Jak nie ma o czym, to niech nie śpiewa. Podobnie ma się sprawa z mówieniem, też trzeba mieć o czym :slight_smile:

2 polubienia

Bardzo trafiona dwuznaczność tytułu piosenki do sytuacji :slight_smile:

1 polubienie

Wygląda na to, że najpierw wyszedł, a później był wypadek… :shushing_face: :rofl:

3 polubienia

Katapultował się :slight_smile:

1 polubienie

“Wir staunten nicht schlecht, als der Fahrer anschliessend aus dem demolierten Wrack ausstieg und ausser einer Kopfverletzung wohlauf war”, sagt eine junge Zeugin des Vorgefallenen.

Jak ktoś zainteresowany co było z kierowcą z tej imprezy,
niech sobie ten tekst przetłumaczy. :grin:
Dodam dla ułatwienia, że to po niemiecku. :upside_down_face:

3 polubienia

Nie bądź taki i przetłumacz… :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Kolega @benasek wstydu nie ma, az coli musialam sie napić, zeby niemiecki odrdzewic :stuck_out_tongue_closed_eyes:

4 polubienia

Ważne, że ten, co śpiewał w Zakopanem o lizaniu c…wstyd ma. Wstydzi się, że wystąpił. I wzajemnie-my też się wstydzimy, że z naszych podatków śpiewał//:confused:

3 polubienia

No cóż Kurski nie wziął pod uwagę prawa imzyniera Mamonia (kto nie widzial filmu Rejs, niech sobie wygoogluje kto zacz)
,Proszę pana ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. To… Poprzez… No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę".
I zachcialo mu się swiatowo i “na bogato”.:crazy_face:

3 polubienia

A my nie doceniamy talentu.

Jak znam życie, to każdy zainteresowany sobie już przetłumaczył, bo tu gamoni za wiele nie ma i prawie wszyscy z gugla korzystać umieją a szczególnie z translatora.

Jak znam dobrze życie, to jak ja przetłumaczę, to mi zaraz któryś z tych nie-gamoni wytknie, że źle przetłumaczyłem i po co mi to po co?
To ja se wole browara zapodać, jako że Hasseroder nowy kapsel wydał i trzeba go mieć przecież …
Zdrowia!

5 polubień

F.G.Ż.J.W.

5 polubień

A nasz idol wdał się w bójkę 3 dni po występie. Jedni mają koncert noworoczny w Wiedniu a u nas idol od lizania c…i mordobicia.:frowning:

biedaczek tak sie przejal, ze furory w Zakopanem nie zrobil, ze az zadyme w USA zorganizowal, zeby bylo o nim glosno. (widac naszych górali z ciupagami sie wystraszyl? w koncu ciupaga nie cipa.)

1 polubienie

Pamiętaj tylko ze w Singapurze juz dawno temu wypowiedziano prawdziwą wojne tzw.demokracji która u nas dalej uważana jest za niepodważalną zdobycz cywilizacyjną.

1 polubienie

Ja bym nie porownywala europejskiego stylu życia ze wschodnim zamordyzmem

Ale wyglada, ze w przypadku pandemii inaczej sie nie da jak kijem - w Hiszpanii i jak sadze w GB potrzeby nie ma, ale Francja i Wlochy dzis poszly na rozwiazania przymusowe w kwestii szczepien. Ciekawe co wymysla Niemcy?

2 polubienia