@Fifka? Nie wierzę. Co to, jak w rodzinie? Tylko chrzciny i pogrzeby są okazją do pogadania?
Tak jakbyś więcej gadał
Też ostatnio milczysz jak zaklęty
Zajety likworem 43
Jezu…uwielbiam 43…
Przeglądam zdjęcia…i jakos tak ciągle trudno uwierzyć ze Go nie ma…ze juz nigdy mnie nie zirytuje swoją “upierdliwością”
Dalida ładnie śpiewa francuską wersję tej piosenki, ale nie wkleję, bo tekst francuski jest zbyt osobisty.
Bardzo mi przykro. Nie wyobrażam sobie takiej straty. Mam nadzieje że to przyniosło mu odpoczynek. Trzymaj się! . .
Wczoraj ukazały się nowe zagadki Antykwy na jego blogu.
Rebus bardzo pomysłowy.
Zaliczony.
Tulę Cie kochana! Bądź silna jak zawsze masz to w zwyczaju.
Fifka,tęsknię za Tobą!
@Fifka, zostań z nami na stałe!
A co powiecie na spotkanie nas wszystkich przy grobie Antykwy?
Bedze ciężkie do zrealizowania. Rozspani jestesmy o swecie. Ale jak ktos bedzie w Opolu to pewnie zlokalizuje obiekt i swieczke postawi.
Ale ci ktorzy mieszkają w Polandzie…
A to jest juz kwestia zorganizowana sie.
I ewentualnego przekazania gdzie grobu szukac tym, ktorych moze jakies mniej lub bardziej przyjazne wiatry do PL przywieja i swieczke beda chcieli postawic.
Bardzo dawno temu, bardzo dawno …wchodziłam na Pytamy.pl i byłam Staruchą. Pamiętam wielu użytkowników. Sokół, Bklast, Corporal…oczywiście Bingola i Antykwa. Ktoś myślał nawet, że Bingola jest kobietą
Po dłuższej przerwie i odwyku od Pytamy.pl wróciłam jako dziwnakacha…i znowu się zawieruszyłam w realu.
Co mnie dziś skłoniło aby wyszukać Pytamy ?
Nie wiem.
Znalazłam Was, a pierwsze co zobaczyłam to post o śmierci Antykwy.
Strasznie smutno mi się zrobiło. Nie znałam Antykwy osobiście, ale spędzałam z nim miłe chwile na Pytamy.pl.
Witaj @starucha2 ! Jaka szkoda że dopiero takie smutne wydarzenia ściągnęły tu już kilka zagubionych duszyczek!
Są jeszcze jakieś duszyczki z odzysku?
A czym dzielił się przede wszystkim ? Oprócz znajomością języka polskiego ?