Jeszcze nie wiem, który jest moim ulubionym. Może jakiś konkurs trzeba zrobić, żeby wybrać ![]()
Lubię się wstrzykiwać we wszystkie.
Niekoniecznie. Jeśli nogi są bardzo długie… ![]()
A tak na serio to na świecie istnieje jeden jedyny wirus który niesie zniszczenie, cierpienie i na którego nie ma szczepionki. Nazywa się “ludzkość”. Oby jacyś kosmici wylali tu Domestos nowej generacji. Potem wystarczy już tylko szczotka i spłuczka.
Krokodyl, jesteś bardzo lojalny i chwała Ci za to, ale nas jest tu troje, więc albo musisz być bardziej podstępny, albo Cię… zaszczepimy ![]()
Bez przesady… wszechświat ma na nas szczepionkę. Myślisz że to przypadek iż do najbliższej gwiazdy mamy 4 lata świetlne? A może blokada przed rozprzestrzenianiem się?
Celowo nas izolują. Kwarantanna.
Zator sie robi. Najczesciej przy sercu. Swego czasu swietna metoda na prawie naturalna smierc. Rownie skuteczne jak rycyna.
@Bingola Zadaj to pytanie jako odrębne, bardzo mnie interesują odpowiedzi!
Na pewno sa mądrzejsze od ludzkich mikrobów a także pragną zyć i kochac!
A wiesz co jest gorsze od szczepionek?
Czepianki ![]()
@Bingola Któż nie pragnie żyć i kochać? I jeszcze się powielać: wszak to kwintesencja istnienia…
W DSHN miejsce na wirusy jest. Na priony pewnie tez…
Najpierw pomyślałam, że coś z Tobą nie tak. Potem prawie się posiusiałam… ![]()
A ja o tym czytałam w “Głośnych procesach”. NIC!!!
@anon86894402 ja bym Cię ubiła za to, co napisałeś ![]()
Wirusy nie żyją, więc nic nie może być zagrożeniem dla ich życia. Wirusy to twory nieożywione. Na sprawdzianach z biologii za takie coś można było mieć najwyżej odgórną pałę+opier…l na forum klasy ![]()
Aż coś w moim serduszku drgnęło, jak to przeczytałam ![]()
Właśnie miałem o tym napisać. Dzięki @vera223, że mnie wyręczyłaś. ![]()
Ale czy ten wątek mnie miał mieć charakteru humorystycznego?
Humorystyczny czy niehumorystyczny, jak widzę żywe wirusy, to mnie trafia, takie małe zboczenie po biol-chemie ![]()