Jeszcze nie wiem, który jest moim ulubionym. Może jakiś konkurs trzeba zrobić, żeby wybrać
Lubię się wstrzykiwać we wszystkie.
Niekoniecznie. Jeśli nogi są bardzo długie…
A tak na serio to na świecie istnieje jeden jedyny wirus który niesie zniszczenie, cierpienie i na którego nie ma szczepionki. Nazywa się “ludzkość”. Oby jacyś kosmici wylali tu Domestos nowej generacji. Potem wystarczy już tylko szczotka i spłuczka.
Krokodyl, jesteś bardzo lojalny i chwała Ci za to, ale nas jest tu troje, więc albo musisz być bardziej podstępny, albo Cię… zaszczepimy
Bez przesady… wszechświat ma na nas szczepionkę. Myślisz że to przypadek iż do najbliższej gwiazdy mamy 4 lata świetlne? A może blokada przed rozprzestrzenianiem się?
Celowo nas izolują. Kwarantanna.
Zator sie robi. Najczesciej przy sercu. Swego czasu swietna metoda na prawie naturalna smierc. Rownie skuteczne jak rycyna.
@Bingola Zadaj to pytanie jako odrębne, bardzo mnie interesują odpowiedzi!
Na pewno sa mądrzejsze od ludzkich mikrobów a także pragną zyć i kochac!
A wiesz co jest gorsze od szczepionek?
Czepianki
@Bingola Któż nie pragnie żyć i kochać? I jeszcze się powielać: wszak to kwintesencja istnienia…
W DSHN miejsce na wirusy jest. Na priony pewnie tez…
Najpierw pomyślałam, że coś z Tobą nie tak. Potem prawie się posiusiałam…
A ja o tym czytałam w “Głośnych procesach”. NIC!!!
@anon86894402 ja bym Cię ubiła za to, co napisałeś
Wirusy nie żyją, więc nic nie może być zagrożeniem dla ich życia. Wirusy to twory nieożywione. Na sprawdzianach z biologii za takie coś można było mieć najwyżej odgórną pałę+opier…l na forum klasy
Aż coś w moim serduszku drgnęło, jak to przeczytałam
Właśnie miałem o tym napisać. Dzięki @vera223, że mnie wyręczyłaś.
Ale czy ten wątek mnie miał mieć charakteru humorystycznego?
Humorystyczny czy niehumorystyczny, jak widzę żywe wirusy, to mnie trafia, takie małe zboczenie po biol-chemie