Okazało się że szczepionki naprawdę są szkodliwe!

Jeszcze nie wiem, który jest moim ulubionym. Może jakiś konkurs trzeba zrobić, żeby wybrać :thinking:

1 polubienie

Lubię się wstrzykiwać we wszystkie.

Niekoniecznie. Jeśli nogi są bardzo długie… :sunglasses:

1 polubienie

A tak na serio to na świecie istnieje jeden jedyny wirus który niesie zniszczenie, cierpienie i na którego nie ma szczepionki. Nazywa się “ludzkość”. Oby jacyś kosmici wylali tu Domestos nowej generacji. Potem wystarczy już tylko szczotka i spłuczka.

3 polubienia

Krokodyl, jesteś bardzo lojalny i chwała Ci za to, ale nas jest tu troje, więc albo musisz być bardziej podstępny, albo Cię… zaszczepimy :blush:

4 polubienia

Bez przesady… wszechświat ma na nas szczepionkę. Myślisz że to przypadek iż do najbliższej gwiazdy mamy 4 lata świetlne? A może blokada przed rozprzestrzenianiem się?

2 polubienia

Celowo nas izolują. Kwarantanna.

1 polubienie

Zator sie robi. Najczesciej przy sercu. Swego czasu swietna metoda na prawie naturalna smierc. Rownie skuteczne jak rycyna.

1 polubienie

Pracuję teraz właśnie w podobno najnowocześniejszym laboratorium produkcji szczepionek :roll_eyes:

1 polubienie

@Bingola Zadaj to pytanie jako odrębne, bardzo mnie interesują odpowiedzi!

2 polubienia

Na pewno sa mądrzejsze od ludzkich mikrobów a także pragną zyć i kochac!

3 polubienia

A wiesz co jest gorsze od szczepionek?

Czepianki :wink:

1 polubienie

@Bingola Któż nie pragnie żyć i kochać? I jeszcze się powielać: wszak to kwintesencja istnienia…

2 polubienia

W DSHN miejsce na wirusy jest. Na priony pewnie tez…

2 polubienia

Najpierw pomyślałam, że coś z Tobą nie tak. Potem prawie się posiusiałam… :joy:

2 polubienia

A ja o tym czytałam w “Głośnych procesach”. NIC!!!

1 polubienie

@anon86894402 ja bym Cię ubiła za to, co napisałeś :triumph:
Wirusy nie żyją, więc nic nie może być zagrożeniem dla ich życia. Wirusy to twory nieożywione. Na sprawdzianach z biologii za takie coś można było mieć najwyżej odgórną pałę+opier…l na forum klasy :flushed:
Aż coś w moim serduszku drgnęło, jak to przeczytałam :joy:

6 polubień

Właśnie miałem o tym napisać. Dzięki @vera223, że mnie wyręczyłaś. :wink:

2 polubienia

Ale czy ten wątek mnie miał mieć charakteru humorystycznego?

1 polubienie

Humorystyczny czy niehumorystyczny, jak widzę żywe wirusy, to mnie trafia, takie małe zboczenie po biol-chemie :upside_down_face:

4 polubienia