Okręgowe Qrwy Lekarskie

Mieliście ostatnio jakieś nieprzyjemne perypetie z konowałami?
Pewnie z uwagi na szalejącego koronera i ograniczony kontakt ze służbą zdrowia, człowiek mimo wszystko jest zdrowszy!

Zgadzacie się ?

3 polubienia

nie do konca - lekarz tez czlowiek :rofl:

Odłożyłem chorobę na 2021.

Gdzie awatar?

Wymyśle inny…

Trudno będzie przebić tamten.

nie ma czegos takiego jak prawomocnosc w tym przypadku - odwolac sie mozesz, z tym, ze zapedzenie lekarza czy osoby wykonujacej jakikolwiek zawod korporacyjny przed sąd bywa trudne

1 polubienie

Masz tu ładny avek

to ja wrzuce swoja propozycje :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

To forum jest za małe na 3 diabła. Już efka sprawia że robi się ciasno

1 polubienie

To gargulec, nazywany rzygaczem. Jest ich kilka na katedrze Notre Dame.
Ja mogę w każdej chwili avek zmienić :grin:

Dzięki. Poszukam czegoś w moim klimacie, romantycznym.

3 polubienia

Masz :stuck_out_tongue_winking_eye:

20200811_125655

Rozważyłabym z aureolką na głowie ten awatar ;p i z jasnymi włosami … mniejsze usta…:stuck_out_tongue: zmykam, idę coś wyskrobać do qurw lekarskich, ( tam co prawda jest termin 2 tygodniowy?? do zażalenia, tak mówili w kancelarii … a dziś tydzień mija odkąd odebrałam) a i zobaczyłam pytanie o mnie:-D oczywiście wypowiem się…

1 polubienie

Szukałam i lekko zmieniłam
Proszę

2 polubienia

Nie wiem czemu ale odrzucają mnie awatary w których widać twarze ludzkie… są zbyt prawdziwe, realne a dla mnie net to coś jak Sf :smiley: lepiej mi się patrzy jak widzę coś nierzeczywistego nawet w awku. Kolorek ładny zielony, harmonijny…

2 polubienia

pozwole sobie uzupelnic ten gargulec to jest do straszenia zlych duchow
rzygacze sa forma rynny odprowadzajacej wode z dachu, ale tez maja straszyc

2 polubienia

moze byc kot?
to jest link do tzw sztucznej inteligencji, generuje koty nie istniejace w rzeczywistosci

a jak by to niewystarczylo to zostaje kot z Cheshire pojawiajacy sie pozniej niz jego usmiech

1 polubienie

Mnie NFZ traktuje jako nieubezpieczona mimo że w zusie jestem jako ubezpieczona. Dwie firmy i pół etatu nie wystcza żeby z tego luksusu jak służba zdrowia skorzystać :joy:
Chodzę tylko prywatnie

3 polubienia