Mieliście ostatnio jakieś nieprzyjemne perypetie z konowałami?
Pewnie z uwagi na szalejącego koronera i ograniczony kontakt ze służbą zdrowia, człowiek mimo wszystko jest zdrowszy!
Zgadzacie się ?
Mieliście ostatnio jakieś nieprzyjemne perypetie z konowałami?
Pewnie z uwagi na szalejącego koronera i ograniczony kontakt ze służbą zdrowia, człowiek mimo wszystko jest zdrowszy!
Zgadzacie się ?
nie do konca - lekarz tez czlowiek
Odłożyłem chorobę na 2021.
Gdzie awatar?
Wymyśle inny…
Trudno będzie przebić tamten.
nie ma czegos takiego jak prawomocnosc w tym przypadku - odwolac sie mozesz, z tym, ze zapedzenie lekarza czy osoby wykonujacej jakikolwiek zawod korporacyjny przed sąd bywa trudne
To forum jest za małe na 3 diabła. Już efka sprawia że robi się ciasno
To gargulec, nazywany rzygaczem. Jest ich kilka na katedrze Notre Dame.
Ja mogę w każdej chwili avek zmienić
Dzięki. Poszukam czegoś w moim klimacie, romantycznym.
Masz
Rozważyłabym z aureolką na głowie ten awatar ;p i z jasnymi włosami … mniejsze usta… zmykam, idę coś wyskrobać do qurw lekarskich, ( tam co prawda jest termin 2 tygodniowy?? do zażalenia, tak mówili w kancelarii … a dziś tydzień mija odkąd odebrałam) a i zobaczyłam pytanie o mnie:-D oczywiście wypowiem się…
Nie wiem czemu ale odrzucają mnie awatary w których widać twarze ludzkie… są zbyt prawdziwe, realne a dla mnie net to coś jak Sf lepiej mi się patrzy jak widzę coś nierzeczywistego nawet w awku. Kolorek ładny zielony, harmonijny…
pozwole sobie uzupelnic ten gargulec to jest do straszenia zlych duchow
rzygacze sa forma rynny odprowadzajacej wode z dachu, ale tez maja straszyc
moze byc kot?
to jest link do tzw sztucznej inteligencji, generuje koty nie istniejace w rzeczywistosci
a jak by to niewystarczylo to zostaje kot z Cheshire pojawiajacy sie pozniej niz jego usmiech
Mnie NFZ traktuje jako nieubezpieczona mimo że w zusie jestem jako ubezpieczona. Dwie firmy i pół etatu nie wystcza żeby z tego luksusu jak służba zdrowia skorzystać
Chodzę tylko prywatnie