Probowalam redbulla - paskudztwo.
Oryginalny brazylijski napoj z guarana jeszcze gorszy - nie piszę o dzialaniu, ale smaku.
Pozostane przy mojej herbacie w kolorze czarnej kawy bez cukru.
Ciekawe, że obecny rząd jeszcze nie zainteresowal się wyzywieniem w szpitalach, a czepia się jakichś coli czy innych oranżadek?
Nie znam ani jednej osoby do 40 roku życia która nie pije energetyków. Ludzie bez tego nie funkcjonują. Pęd życia wymusza oszukiwanie organizmu
Pijam, ale bardzo rzadko, raz na kilka tygodni.
Musiało by ich na to wyżywienie stać za energetyki płaci obywatel a nie państwo
Panstwo to jeszcze zdziera podatek…
Czyli za 42 dni będzie 6 tygodni, jak nie piłeś energetyka?
…cukrowy.
Ostatnio piłem tuż przed świętami.
Nie pij. Zwolnij.
Zmęczony, miałem do przejechania 800km. Kupiłem 200ml RedBóla z kawą Nescafe. Pół łyka i się porzygałem. Zmuszony byłem pojechać do Rossmanna i kupić 700ml płynu do mycia kibla. Był zdecydowanie lepszy.
.nie porzygawszy się, dojechałem.
Na prawdę nie wiesz jak się je w szpitalach. Całkiem przyzwoicie. W szpitalu dostałem duże udko z kurczaka dobrze przyprawione, ziemniaki i zupę. . Śniadanie było pieczywo z 5-6 kawałkami wędliny kolacja podobnie. Ale szpital po prywatyzacji. Mimo wszystko to było na NFZ. Jedyne czego bym się uczepił że nie było gorące a letnie. Ale teraz każdy szpital kożysta z cateringu.
Jeśli udko z kurczaka jest duże, to znaczy, że ta biedna istota za życia była faszerowana składnikami z tablicy Mendelejewa. Obfitość przypraw na tym tworze miała za zadanie zabić smak tych składników, by konsumentowi kubki smakowe nie odpadły.
Nie mówiąc o tym że została zabita przez nieharmonijnych szujowatych morderców celem konsumpcji
To jest niemal 1/4 kurczaka więc dla mnie sporo. Za taką porcję w restauracji… oki barze mlecznym bym zapłacił z 25 pln.
Nie trzeba być dobrym adwokatem, by dowieść, że to nie było morderstwo, a jedynie ulga w cierpieniu.
A gdzie reszta?
Znaczy się eutanazja ale o tym to musisz pomówić z harmonijnym jak wyjdzie z sanatorium
została zjedzona
Póra?
W życiu nie próbowałam.