nic nie tracisz
Pióra na gruncie składającym się ze składników z tablicy Mendelejewa wykazują regres egzystencjalny.
@anon18020312 masz włosy???
poddaję się. piór nie będę jadł.
Włosy to nie to samo. A ogólnie jestem łysy
I pewnie twierdzisz, że ich brak jest uwarunkowany genetycznie?
a skąd. Po prostu się golę:) Więcej na głowie mniej na ryju
Szpital, w którym próbowałeś dojść do zdrowia, ewidentnie Cię podtruwał, podając takie kurze uda duże. Niewątpliwie na drugi dzień podano rybę z hodowli. Szpitalny manager dokładnie obliczył, że w ten sposób szpital zaoszczędzi na antybiotykach.
Być może masz wrażenie, że wciskając w szyję takie dobrze przyprawione kurze udo duże, zaoszczędziłeś 25 złociszy. Prawda jest zupełnie inna.
.pobyt w szpitalu Cię zrujnował.
Panie prezesie więc dawałem w szyję? ale ja nie kobieta.
Wymień mi choć jedną rzecz bez składników z tablicy Mendelejewa…
Nie tylko
VAT na to paskudztwo tez zdaje się wysoki?
Próżnia
Mam tak samo - raz spróbowałem tego świństwa i nigdy więcej. Zresztą - nie potrzebuję!
Mleczko od holenderskiej krówki nie posiada nawet pół atomu kalifornu Cf98. Konfiguracja elektronowa pozostałych składników owego mleka na to nie pozwala.
Nawet sztucznie zrobiona próżnia, do końca nią nie jest. W kosmosie nie występuje, to tylko umownie pojęcie, kiedy występują odległości uznane przez człowieka za bardzo dalekie. A składniki z tablicy wyżej wzmiankowanego Mendelejewa “fruwają” sobie swobodnie w danej próżni w stanie wolnem, jak kawaler przed ślubem…
Ale posiadywuje inne atomy.
Próżnia to według naukowców nic…
Zdefiniuj NIC
Czy próżnia jest próżna?
Tylko, że nic, jak sama nazwa wskazuje, nie istnieje. To tez pojęcie umowne.
Jest jeden wyjątek; zawartość portfela przed wypłatą…
albo…dziś qrwa NIC nie piłem