nic nie tracisz
Pióra na gruncie składającym się ze składników z tablicy Mendelejewa wykazują regres egzystencjalny.
@anon18020312 masz włosy???
poddaję się. piór nie będę jadł.
Włosy to nie to samo. A ogólnie jestem łysy
I pewnie twierdzisz, że ich brak jest uwarunkowany genetycznie?
a skąd. Po prostu się golę:) Więcej na głowie mniej na ryju
Szpital, w którym próbowałeś dojść do zdrowia, ewidentnie Cię podtruwał, podając takie kurze uda duże. Niewątpliwie na drugi dzień podano rybę z hodowli. Szpitalny manager dokładnie obliczył, że w ten sposób szpital zaoszczędzi na antybiotykach.
Być może masz wrażenie, że wciskając w szyję takie dobrze przyprawione kurze udo duże, zaoszczędziłeś 25 złociszy. Prawda jest zupełnie inna.
.pobyt w szpitalu Cię zrujnował.
Panie prezesie więc dawałem w szyję? ale ja nie kobieta.
Wymień mi choć jedną rzecz bez składników z tablicy Mendelejewa… ![]()
Nie tylko
VAT na to paskudztwo tez zdaje się wysoki?
Próżnia
Mam tak samo - raz spróbowałem tego świństwa i nigdy więcej. Zresztą - nie potrzebuję!
Mleczko od holenderskiej krówki nie posiada nawet pół atomu kalifornu Cf98. Konfiguracja elektronowa pozostałych składników owego mleka na to nie pozwala. ![]()

Nawet sztucznie zrobiona próżnia, do końca nią nie jest. W kosmosie nie występuje, to tylko umownie pojęcie, kiedy występują odległości uznane przez człowieka za bardzo dalekie. A składniki z tablicy wyżej wzmiankowanego Mendelejewa “fruwają” sobie swobodnie w danej próżni w stanie wolnem, jak kawaler przed ślubem…
Ale posiadywuje inne atomy. ![]()
Próżnia to według naukowców nic…
Zdefiniuj NIC
Czy próżnia jest próżna?
Tylko, że nic, jak sama nazwa wskazuje, nie istnieje. To tez pojęcie umowne.
Jest jeden wyjątek; zawartość portfela przed wypłatą… ![]()
albo…dziś qrwa NIC nie piłem ![]()