Wspólne treningi kadry A i B, stwarzają większe możliwości.
Do PŚ byli dopuszczani skoczkowie kadry A, przez co skazani byliśmy oglądać kiepską formę Kota i Huli.
Obecnie Doleżal ma większe pole manewru.
To było dobre posunięcie, jawne się stało, że mamy dobrych skoczków.
Tak niewiele brakowało, Stękała po śmierci ojca oddał się. Sukcesów nie było, pieniędzy z występów w kadrze B także, a życie toczy się dalej. Z czegoś trzeba żyć.
Kasa jest w przypadku wyraźnych sukcesów.
Tylko bogaci z domu mogą się “bawić” sportem.
A kot w super formie to jakaś różnica? Szkoda że gość skacze tylko dzięki znajomością…
Pragnę przypomnieć, że forum jest polskojęzyczne.
.tak po znajomości.
Znajomościom.
Dzienki xd
@GumowaKaczka, niby jakie znajomości ma Kot?
Tylko mi nie pisz o tym, co robi jego ojciec i brat, to wiem, ale związku nie widzę.
Maciek jest traktowany jak inni. Miał spadek formy, trenował z kadrą B.
Nie wiem jakie ma znajomości ale przecież on praktycznie od zawsze bardziej zwiedza świat niż liczy się w skokach… Przecież przed skokiem tego skoczka w pierwszej serii, nie ma się żadnej pewności że w ogóle będzie w drugiej serii. Rozumiem że są w skokach zawodnicy którzy zawsze są słabi i każdy kojarzy jakąś grupę zawodników z “poziomem 0”, tlem dla top 30 itp no i taki jest dla mnie kot… Według mnie gdyby był traktowany jak inni to przepadł by już dawno temu i słuch po nim zaginął… No chyba że rzeczywiście nie ma nikogo młodego który nawet jego mógłby zastąpić… Tylu średniaków przewija się przez polska kadrę A i później nic o nich nie ma, a ten Kot jest zawsze
Rzadko skoki oglądasz.
Kot pojawia się sporadycznie. Jutro będzie miał szansę zakwalifikować się do wtorkowego konkursu. TCS.
To jest sport, a zawodnicy to ludzie, nie maszyny.
A on wygrał jakiś konkurs kiedyś?
W konkursach indywidualnych słabo sobie radził.W Sezonie 2018/2019 r był mocnym ogniwem w konkursach drużynowych.
To Polaków może w ogóle nie być w TCS… Murańka z koronawirusem
Też mi się włos zjeżył…
Przestańcie krakać!!!
Właśnie o tym na wp czytałam. Swoją drogą.
Wytłumaczcie mi, co to jest : wynik testu częściowo pozytywny
to wynik prawdopodobnie pozytywny
Klasyczna sztuczka dziennikarska, aby @Szczery_do_BULU się tylko częściowo włosy zjeżyły.
Ostateczna decyzja należy do organizatorów, może poskaczemy.
To On włosy jeszcze ma?
Coś czuję, że mi się od szczerego oberwie
Ma i ma na to dowody
Zanim nam pokażesz ten dowód, powiedz czy rozmawiamy o włosach na głowie
Ale ja nie pisałem, że je pokażę, tylko, że je mam (te dowody)
Jasne. Ostatni uratowałeś i w pudełku po zapałkach przechowujesz
Jeśli jest inaczej, udowodnij.
Ty nie słyszał, że głodnego trza nakarmić.
Nagiego odziać, a ciekawskiego zaspokoić?