Planica czeka na nowe rekordy?

No nie wyobrażam sobie zeby polacy mogli wystartować dziś jutro czy w drugim konkursie… Nie ma szans i koniec i mojej zgody xd decyzja może być jedna.

@GumowaKaczka , to Twoja wina, że nie skaczemy!
Strzeż się od teraz mojej ręki sprawiedliwości :angry::angry:

2 polubienia

Raczej obu rąk i co najmniej jednej nogi … :grimacing:

1 polubienie

W Niemczech nie ma wyjątków i odchodzenia od reguł. To nie Polska…

1 polubienie

Taaaaak?
Geiger był zakażony, reszta ekipy skakała!
@anon86894402, nie drażnij lwa! :stuck_out_tongue:

1 polubienie

To inna sprawa… Promieniowanie inaczej traktują… i mają licznik Geigera :stuck_out_tongue:

2 polubienia

TCS jest specyficznym turniejem, tu trzeba się wykazać w 4 konkursach.
Nam tę/tą szansę Niemcy odebrali :sob:
A już im prawie rok 1939 wybaczyłam :angry:

1 polubienie

Geiger “promieniował” kilka dni przed ogłoszeniem twardego lockdownu. Gdyby był badany teraz, Niemcy też by wylecieli z TSC i na kwarantannę.

Podejrzewam, że w tym sezonie niejedna drużyna będzie miała podobnie, jak dziś Polska.

2 polubienia

Jak możesz ziać nienawiścią antyniemiecką? Przecież to nasi najbliżsi przyjaciele w Unii :slight_smile:

2 polubienia

Upadku nikomu nie życzę,
Taka jezdem dobra dusza. Ale każdemu Niemcowi, 9m/s wiatru w plecy owszem :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Nie ma co jeszcze rak załamywać. Z dużym prawdopodobieństwem korona przytrafi się w trakcie turnieju Niemcom, Norwegom, Austriakom, Słoweńcom i Japończykom, Czechom, Szwajcarom i Finom, wówczas to 69 TCS wygra … Artti Aigro. :rofl:

3 polubienia

ale musiałby ze sobą wygrać w parze… w pierwszej serii… albo być lucky looserem

1 polubienie

:rofl: albo Schlierenzauer, któremu odmówili udziału w turnieju :stuck_out_tongue_winking_eye:

Będzie skakał w parze z covidem :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Covid Kubacki nie może z nim skakać :smiley:

2 polubienia

Wy sobie dworujecie, a mnie nosi.
Od rana uwijam się z pracą żeby w spokoju obejrzeć turniej, a tu taki dramat :pensive:

1 polubienie

No. Sernik na zimno złagodził mój stres. Gniew mnie zaślepił.
Przepraszam. Uważam, że całej ekipie Niemiec należą się podziękowania za trzymanie rygoru.
Do uścisków, podziękowań i buziaczkow, proponuję wydelegować
Klemensa Murańkę :stuck_out_tongue:

4 polubienia

Nie spodziewałem się takich słów o Niemcach z Twej strony.
Wybaczam. :sweat_smile:
U mnie też sernik na zimno od rana w obrocie. :wink:

1 polubienie

@czarny_rycerz, Ty jesteś jednym z nielicznych, którzy cieszą się z powrotu do pracy.
Serniczek, Gadu-Gadu na forum, a kasa leci
Nie o take Polskie żem walczyła! :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Pracuję zdalnie, dzięki temu mam niedaleko do swojej lodówki. :wink:
Poza tym wszystko co nas otacza jest tak ulotne, że ostatnimi czasy mocno zweryfikowałem listę rzeczy, o które warto walczyć. O Polskę warto walczyć … czasami, tylko trzeba mocno zważać, czy aby kogo na plecach podczas tej walki nie wieziemy.

2 polubienia