Pobieracie muzykę na telefon?

Rozumiem. Dla mnie to też tanio nie jest ale dla muzyki zrobię dużo. Zbyt długo słuchałem na gównianym dousznym ustrojstwie pozbawionym głębi i odpowiednio tłumiącym otoczenie.

Dodam jeszcze że to ustrojstwo kosztowało z wysyłką 30 zł. Samsung.

1 polubienie

Używałam dousznych i dokanałowych, najczęściej poza domem, teraz mam nauszne, głowa tak nie boli, uszy się nie pocą :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Tylko pod czapką gorzej :wink:

1 polubienie

Jak chcę posłuchać dla przyjemności to wrzucam dźwięk na monitory odsłuchowe Pioneera… a jak już chcę poszaleć, to odpalam swoje nagłośnienie na mniejsze imprezy. Mam dwie satelity StudioMaster VPX po 12 cali i 300w z subem 15 cali 600w. Na dom wystarczy na pierwszej kresce potencjometru :wink:

2 polubienia

O kurła do you speak english? XD

Nie ma mowy o dobrej jakości bez dobrego źródła i porządnego sprzętu audio. Większości ludziom wystarczy jednak serwis streamingowy i telefon.

1 polubienie

To prawda, sprawdzałam jadąc do pracy :wink:

1 polubienie

Nauszne nie są też dobre w łóżku. Chyba że leżysz jak kłoda na plecach :smiley:

1 polubienie

Słuchanie muzyki w łóżku to nie to samo co seks, mogę leżeć jak kłoda :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

No tak. Muza nie wymaga wyginania śmiało ciało :smiley:

1 polubienie

Zależy jaka, na dźwięki muzyki reaguję spontanicznie, zawsze jakaś część ciała mi drygo.

1 polubienie

Douszne, dokanałowe. A są słuchawki dowcipne? :astonished:

1 polubienie

Pewno,że są śmieszne słuchawki, NAUSZNE! :grin:

images

Ja takie mam do pracy :slight_smile:

1 polubienie

Po co mialbym to robic?

1 polubienie

No tak :laughing::rofl::stuck_out_tongue_winking_eye::mask:

1 polubienie

Jeśli nie masz takiej potrzeby, nie musisz.

Mam pare setek winyli i prawie 2000 cd.Poza tym brzmienie muzyki z komorki to jest cos odrazającego…
Muzyka to swieto.I tak ja traktuję.

3 polubienia

Muzyka, to tylko umilacz czasu, tak ją traktuję, dlatego chętnie wrzucam na telefon, zakładam kiepskiej jakości słuchawki, i wyciszam się.
Nikogo też nie skazuję na mój gust muzyczny :wink:

1 polubienie

128 kb momentami „trąci cyfrą", ale już od 192 kb da się przeżyć :slight_smile:

3 polubienia

Dzisiejsze telefony całkiem nieźle odtwarzają muzykę. Też lubiłem sobie posłuchać z CD, a nawet z winyli, nawet sobie zrobiłem preamp słuchawkowy, ale to trochę niepraktyczne. Zresztą sporo rzeczy znajduję obecnie na Youtube, a tam, jak wiadomo, dźwięk jest skompresowany do pewnego poziomu, więc nawet najlepszym sprzętem nie uzyskamy cudów ze słabego źródła.

3 polubienia