Nie mam czasu teraz i napisałem tylko NIE xd
Jacy poważni się znaleźli ![]()
Skoro nie masz czasu to dlaczego teraz odpisujesz? I przyznasz chyba że twoje zachowanie to jest zwyczajny brak szacunku dla drugiego rozmówcy i to nie ma nic wspólnego z powagą
Nie. Nie przyznam tego. Nie mam zamiaru nie okazywać tutaj celowo szacunku
Chodzi ci o miesięcznie? To to jego wina ze są takie bandy ludzi, które nawet nie uszanuja innych chcących się modlic i trzeba armii policjantow xd
Jaki inny polityk jest znienawidzony tak jak Kaczyński?
Co to dużo mówić o tej ochronie. Najlepiej powiedzieć co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie…
Mnie to nie przeszkadza.
Tak chodzi mi o miesięcznice Czyli żeby iść się pomodlić to potrzeba do tego zamykania ulic,armii policji,ochroniarzy,pancernych limuzyn Mógł sam pojechać do kościoła i się modlić jak chciał To był teatr polityczny nic więcej często wykorzystywany później jako materiał w wieczornych wiadomościach I powtórzę się jeszcze raz że takich rzeczy nie robi się tylko w pewnych okolicznościach jak np.konferencja ONZ Pomijając już że to kosztowało miliony i paraliżowało ruch Co do znienawidzonych polityków równie znienawidzony jest Tusk Kaczyński jest nie lubiany głównie przez swoją politykę więc jest po części sam sobie winien I przypominam również że Kaczyński nie jest wojewodą
ani premier ani prezydentem Więc takie przywileje mu nie przysługują z punktu widzenia prawnego
A mnie przeszkadza. Przeszkadza mi to, że Kaczyński na tragicznej śmierci swego brata zbija kapitał polityczny. Podobnie z rocznicą śmierci jego matki. Żałoba, to nie powód do urządzania widowisk politycznych. Żal po śmierci bliskiej osoby nie polega na okazywaniu tego w spektakularny sposób i robieniu sobie reklamy. Za pieniądze podatników.
Przypominam że zginął prezydent polski.
Premier Kaczyński nie miał brata na jakimś zadupiu którego nikt nie znał bo nie był osoba publiczna… Wtedy to byłoby co innego.
To znowu zależy od tego czy popierasz pis czy nie.
Kaczyński jest znienawidzony przez swoją politykę? A przez co innego XD przecież tak samo Tusk.
To też prywatna opinia. W dodatku dość skrajna xd
To następny jak zginie to mu tygodnice będziemy urządzać.
Każdy mógł iść na miesięcznie, cała polska mogła iść… i modlić się za prezydenta i wszystkie ofiary. Nie tylko pisowcy. Prezydent był prezydentem Polski. Niektórzy jednak woleli zrobic z tego sposób na polityczne grillowanie zmarłego prezydenta, jego brata, pisu i wyborców pisu…
Mogli iść na miesięcznie a nie udawać że coś im przeszkadza… xd
wybacz nie zgodze sie
to ze jakis psychopata imbecyl wlazl do biura poselskiego? skuteczny byl o tyle, ze udalo mu sie kogos zabic niestety
przed tego rodzaju przypadkami to Cie nawet najlepsza obstawa nie obroni
a co do drobiu? choroby psychiczne sa zarazliwe
myslisz, ze tu pod czerwono-zolta flaga jest lepiej?
I co z tego, że prezydent?
No jednak aktualnie 3 osoba w państwie to jest XD
Przypominam że to był wypadek samolotowy jakich wiele na świecie a nie zamach przynajmniej nic takiego do tej pory nie udowodniono Jest to w sferze teorii spiskowych jak to mówisz I co to w tym momencie ma do rzeczy? Sugerujesz że Putin przyśle zabójców by go zabili? I dlatego musi się zabezpieczyć? Musi otoczyć się armia policji jak jakiś rasowy dyktator w dodatku za moje pieniądze by móc pojechać do kościoła To kogo popieram nie ma nic do rzeczy bo mówię w tym momencie o faktach A one mówią same za siebie
Że co? Co to za teorie spiskowe. Przecież pisze ze na miesięcznie mógł iść każdy. Ale jakieś bandy wolałly atakować marsze miesięcznic i dlatego potrzebna była policja… Lewackie bandy, lemingi, KOD czy nie wiem co za sort…
No i co z tego wynika? Obowiązkowo cyrki trzeba robić? Ze strony państwa są inne sposoby na uczczenie śmierci, a Kaczyński niech sobie robi to prywatnie. A kto czuje żal, niech go też prywatnie wyrazi.
oficjalnie prezydent jest glowa panstwa
inna sprawa czy urzad prezydenta - marionetki to koniecznosc?
moze wrocic do krolow obieralnych? chyba taniej wyjdzie
A Ty dalej swoje Gumi, kto go prosił o te miesięcznice? Chciał się modlić za duszę zmarłego brata i innych ofiar, to mógł to robić w kościele! Miejscu do tego przeznaczonym, a nie robić szopki na ulicach.