Na ktorym kanale? Bo musze sprawdzic czy mi apki z polska TV działają.
Ja Jarek jestem natomiast przeciw ukrainie w nato bo jest nie gotowa. A przeciw ukrainie w UE jestem przeciw bo będzie jeszcze lata nie gotowa.
Masz ode mnie do orange tam będzie.
Co innego nie dopuscic w ogole, co innego pozwolic na przygotowania.
Porownaj daty wejscia Polki do NATO i UE? I le czasu trwały przygotowania?
A co do Euro? Też jeszcze Polska dlugo waluty nie przyjmie. Choc w planach jest…
Ale ja orange nie mam…
Ale ja mówię że na dziś nie nadają się. Niech się dostosują.
A czynja mowie inaczej? To samo, “nie wykluczamy, ale po dostosowaniu”.
Z Rumunią bylo tez skomplikowane, troche potrwalo, ale jednak są. Turcja ile lat czeka?
Tyle że Ukraina chce już dziś. Korupcja jak u nas w latach 90, zero uregulowań dotyczących eksportu…
Chciec to oni sobie moga…
No właśnie
Wszędzie. TVP, TVN 24 i Polsat news. Sygnał ma być też przekazany republice. Na YouTube też będzie
No i podpisal się pod tym.
W sobotę taka sama rozmowa czeka Trzaskowskiego. Jak nie podpisze to sam się skreśli u wyborców Mentzena
Ukraina nie musi wejść do UE żeby zacząć się bogacić i rozwijać
Najpierw musi sie skonczyc wojna. I jak sie bogacic jak najciekawsze rerenynsa zajete lub zrujnowanie.
Nigdy w historii okresy powojenne bez pomocy z zewnatrz nie byly w stanie szybko wygrzebac sie z biedy.
Ukraina stawia na Stany Zjednoczone oraz Niemcy
to niech się wzbogaci a później wchodzi. Ukrainie pomogło by zrobienie coś z łapówkami.
Nie wiem na co stawia Ukraina, ale zdaje sie tonacy brzytwy sie chwyta..
Wystarczy, że będzie militarnym, niezależnym buforem na granicy światów, tego nowoczesnego i tego dzikiego.
Cos jak Turcja?
Tylko oni sa w NATO…
Dziś debata a jutro rozmowa Rafała z Mentzenem. Dla Rafała to gra o wszystko