Powiecie mi co was tak zabolało w tym poście?

Prawdziwi patrioci sami siebie oszukują.
Ja sobie od teraz wypraszam używania słów - lewak, lewactwo.
Zamiast nich prosze o słowa - inteligencja, postępowy, myślący, tolerancyjny, oświecenie.

1 polubienie

Lewak jest obraźliwym zwrotem.

2 polubienia

Nie bluznij

No właśnie. Skoro już zmierzamy ku absurdom i cenzorze to proszę tych słów nie używać.
Katalog słów zakazanych: ksiądz, gej, lgbt, lewak, lewactwo, pisior, karzeł, gnom, oszołom.

Karzel gnom oszolm pisor lewactwoTAK… Ale dlaczego nie używać normalnych slow

Czyli przywróć “księdza” do życia w swoim pierwszym wpisie? To przeca normalne słowo.

Nie. Napisz tam gej jak chcesz. XD też normalne słowo.

To tylko ciebie obraziłem podobno.
Księży bronisz.

Nic nie poradzę że tu takie dziwne środowisko jest. Napisz gej jeżeli to według ciebie nie jest atak ani obrażanie. Co za roznica

Pozostawię pasterza. To bardziej taktowne i nie odnosi się tylko do katolicyzmu.
Leoś i collins też pewnie poczuli sie urażeni XD

1 polubienie

Też zauważyłem że wyglądają nanormalniejszych Polaków :rofl:

No czyli zostawiając pasterza pokazujesz że chodzi Ci o księdza i chciałeś obrazic i tyle.

Nie obrażaj ateistów parówo.
Nie chciałem obrazić księży tylko ich ciągoty.

Nie obrażaj ateistów XD jak można obrazic człowieka bez żadnych zasad. Jak słyszę ateista to widzę Urbana który odpowiada na YT ludziom którzy go obrażają, on czyta te komentarze z żoną i się smieja z tego

a ta parowka to co to ma byc? :skull:

Morlinki panie. Drobiowe.

Ateista też ma uczucia i nie lubi kiedy ktoś mu narzuca ciemnotę.

A wierzący nie lubi gdy ateista w swoich smutnym życiu, jest tak sfrustrowany że musi obrażać osoby wierząc.

Chłopaki przecież Wy się i tak lubicie :smile:

2 polubienia

roznica miedzy ateista a wierzacym jest taka, ze uczuc religijnych ateisty nie sposob obrazic, bo ich nie ma, natomiast bardzo latwo obrazic zdrowy rozsadek.

2 polubienia