Premier Morawiecki stwierdził, że przechodzimy do kontrofensywy w walce z koronawirusem

birbant, zauwazyles poczatek Twojego zdania? Zad u żop is Ania… Juz widze ten rebus

Same d…y Ci tu wyszly :laughing:

3 polubienia

Nawet nie wiem o co chodzi ale widzę, o który fragment chodzi haha :smiling_imp:

Zad to zad, żop to z rosyjskiego.

1 polubienie

A co oznacza żop ? Bo ja paruskiego nie znaju :wink:

Wlasciwe to powinna byc żopa, ale zapytaj wujka google…

4 polubienia

Ja tego po parusku cyrlicą nawet napisać nie potrafię :wink:

SDokladnie, ale zad u zop pasuje, bo jest ich tam wiecdej :slight_smile:

1 polubienie

To co to żop oznacza w końcu ?

Napisz alfabetem lacinskim wujek google mądry

1 polubienie

Napisałem i przetłumaczyło mi na to samo :confused:

Dowiedziałem się, że trwają rozmowy Iranu z Arabią Saudyjską na temat współpracy, ale jestem ciekaw jakiej dokładnie… Pewnie ewentualnej przeciwwagi względem Turcji

A zawsze skakali sobie do gardeł …

Przed chwilą na Polascie mówili, że Włosi poinformowali, że Hindusi kupują fałszywe negatywne testy na koronawirusa i dostają się między innymi do pracy we Włoszech…

Dziwne to trochę przyznaje, bo sami Włosi mają u siebie gigantyczne bezrobocie, a po co cudzoziemców do siebie sprowadzają :thinking:

PS. Wiadomo, że chodzi o indyjską mutację koronawirusa

Mają więc przesrane, bo juz Włosi o tym wiedzą :grin:

1 polubienie

Wyczuwam sarkazm :wink:

1 polubienie

Po prostu stwierdzam fakt

2 polubienia

A teraz pokazują białoruskich uchodźców w obozie w Polsce

W Niemczech też ponoć jest już indyjska mutacja i w UK… Ciekawe co to będzie tym bardziej, że @okonek twierdzi, że w Portugalii już dawno jest brazylijska mutacja

1 polubienie

Gdzie pokazują? Co Ty oglądasz?

1 polubienie

Polsat :smiling_imp:

1 polubienie

Nie mam tv, nie oglądam … Polstatu nie widziałem co najmniej rok a z własnej nieprzymuszonej woli nie oglądałem tego chyba 10 lat

3 polubienia

A Australia grozi swoim własnym obywatelom więzieniem jeżeli zdecydują się teraz wrócić z Indii do kraju :confused:

W stolicy Indii można taki fałszywy test kupić za 20 czy tam 30 dolarów :confused:

1 polubienie