birbant, zauwazyles poczatek Twojego zdania? Zad u żop is Ania… Juz widze ten rebus
Same d…y Ci tu wyszly ![]()
birbant, zauwazyles poczatek Twojego zdania? Zad u żop is Ania… Juz widze ten rebus
Same d…y Ci tu wyszly ![]()
Nawet nie wiem o co chodzi ale widzę, o który fragment chodzi haha ![]()
Zad to zad, żop to z rosyjskiego.
A co oznacza żop ? Bo ja paruskiego nie znaju ![]()
Wlasciwe to powinna byc żopa, ale zapytaj wujka google…
Ja tego po parusku cyrlicą nawet napisać nie potrafię ![]()
SDokladnie, ale zad u zop pasuje, bo jest ich tam wiecdej ![]()
To co to żop oznacza w końcu ?
Napisz alfabetem lacinskim wujek google mądry
Napisałem i przetłumaczyło mi na to samo ![]()
Dowiedziałem się, że trwają rozmowy Iranu z Arabią Saudyjską na temat współpracy, ale jestem ciekaw jakiej dokładnie… Pewnie ewentualnej przeciwwagi względem Turcji
A zawsze skakali sobie do gardeł …
Przed chwilą na Polascie mówili, że Włosi poinformowali, że Hindusi kupują fałszywe negatywne testy na koronawirusa i dostają się między innymi do pracy we Włoszech…
Dziwne to trochę przyznaje, bo sami Włosi mają u siebie gigantyczne bezrobocie, a po co cudzoziemców do siebie sprowadzają ![]()
PS. Wiadomo, że chodzi o indyjską mutację koronawirusa
Mają więc przesrane, bo juz Włosi o tym wiedzą ![]()
Wyczuwam sarkazm ![]()
Po prostu stwierdzam fakt
A teraz pokazują białoruskich uchodźców w obozie w Polsce
W Niemczech też ponoć jest już indyjska mutacja i w UK… Ciekawe co to będzie tym bardziej, że @okonek twierdzi, że w Portugalii już dawno jest brazylijska mutacja
Gdzie pokazują? Co Ty oglądasz?
Polsat ![]()
Nie mam tv, nie oglądam … Polstatu nie widziałem co najmniej rok a z własnej nieprzymuszonej woli nie oglądałem tego chyba 10 lat
A Australia grozi swoim własnym obywatelom więzieniem jeżeli zdecydują się teraz wrócić z Indii do kraju ![]()
W stolicy Indii można taki fałszywy test kupić za 20 czy tam 30 dolarów ![]()