Profesorów medycyny mamy na pęczki, to na Ministra Zdrowia wybrali

Polakom ekonomistę, który na dodatek nie ma o ekonomii zielonego pojęcia. Takich mamy rządzących.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Niedzielski

Myślicie, że nasi medycy są tacy durni, aby się chcieli szczepić na tą zmyśloną pandemię COVID-19? A gdy szeroka publika zobaczy, że medycy wolą się nie szczepić, to zacznie jej świtać, że ta pandemia to zbrodnicze oszustwo.

• Może się nie udać decydentom to ich zbrodnicze oszustwo z COVID-19
  • Może się udać decydentom to ich zbrodnicze oszustwo z COVID-19
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

1 polubienie

Lekarze sa od leczenia, od zarzadzania sa ekonomisci - organizatorzy.
Zalozenie bylo dobre, wykonanie? Jak zwykle.
Mysle, ze ludzie majacy bezposrednia stycznosc z chorymi sie zaszczepia bez szemrania.
Nie maja nic do stracenia, a zyskac moga.
Inni?
Pewnie tez to zrobia.
I wielu ludzi, ktorzy teraz glosno krzycza oplotkami sie skradajac, ale pojdzie sie zaszczepic.

Ja stawiam na to, że to zbrodnicze oszustwo z tą pandemią nie wypali decydentom, bo medycy nie powinni być tacy podatni na wciskanie im ciemnoty. Dobrym przykładem są szczepienia przeciw grypie sezonowej. Prawie nikt ze środowiska medycznego nie szczepi się.

Właśnie że mają dużo do stracenia, bo takimi szczepieniami osłabiają działanie ich układów immunologicznych, a z osłabionymi, będą podatni na różne infekcje. Każdy myślący powinien rozumieć, że skoro miliony gatunków Przyrody nie szczepi się, i żyje i to w trudniejszych warunkach, to szczepienia są bezmyślnością i oszustwem.

Jesli tak uwazasz?

1 polubienie

Ja tam ide spac, podobno sen to zdrowie

1 polubienie

Bez wątpienia sen to zdrowie.

Ministrem zdrowia nie musi być lekarz, ekonomista też nie.

Ministrem zdrowia powinien byc nawrocony fachowiec. :innocent:
Wierny zasadzie po pierwsze (kolesiom z partiii) nie szkodzic.

1 polubienie

Mógł gdzieś słyszeć, że najszybszym sposobem przeniesienia się na tamten świat, jest zbijanie gorączki.

Na pęczki znam mnóstwo innych, o wiele szybszych sposobów …

3 polubienia

Jesli nie wzrasta powyzej 38 stopni to nie zabije, ale powyzej? Nie zamierzam sie ugotowac razem tymi drobnoustrojami, ktore to powoduja. We wszystkim nalezy zachowac umiar.
Zreszta wiekszosc lekow przeciwgoraczkowych ma działanie przeciwzapalne, wiec uzupelniaja ten “brak”.
Polecam zamiast sluchac inzynierow i nawiedzonych duchowo pseudolekarzy poczytac fachowa literature.
A i tak przy okazji to aplikacjami na smartfon covida nie wyleczysz. Co wlasnie usiluja mi wmowic, bo jednym okiem wlasnie ogladam poranny dziennik.
Wala zobacza a nie moje dane w aplikacji dostepnej dla wiecej niz system szpitalno - sanitarny.
Administracji nic do tego. A szansa, ze dorwa sie do tego firmy ubezpieczeniowe, czy dane rozleza sie jako handlowe? Olbrzymie.

W końcu jakiś komplement, no pół komplement dla PiS huehue xd

Jak miałbym twoją świadomość o zdrowiu i roli gorączek, to pewnie bym się załamał.

Jesli ironię bierzesz za komplement?
Rzadko, bez wzgledu na system ministrami zostaja fachowcy. Zwykle jest to fucha polityczna. I pol biedy jak taki nie rozwali w miare sprawnie dzialajacej administracji usilujac wprowadzic “swoich ludzi” - co jest nagminne w Polsce.

No widzisz? Nie tylko sie nie zalamalam, ale nawet od czasu do czasu slucham lekarzy i sie nie mecze goraczka.

Tesknisz za wakacjami?
Odpowiedz z litosci nad Twoim stanem umyslu usunelam.

Możesz mnie skoczyć ze swą ciemnotą, bo co ty innego potrafisz?

No to do jutra…

Bo on ma zarządzać a nie leczyć.