odpuść miasto okropne.
Blisko Bydzi?
tak
Toruń? ![]()
![]()
![]()
Od urodzenia mieszkam w Warszawie, podobnie jak mój ojciec, dziadek i pradziadek. Nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej. Jedyny dłuższy pobyt gdzie indziej to 2,5 roku spędzone w USA, ale mimo szczerej chęci nie zadomowiłem się tam, zawsze czułem się kimś drugiej kategorii.
No Toruń to nie miasteczko, bez przesady ![]()
Dla Bydgodszczan??
Lepiej się bydziakom nie narażać. ![]()
Kiedyś na pytamy pisałem z jedną userką i na pytanie gdzie mieszka odpowiedziała że niedaleko Bydgoszczy. Ja strzelałęm, że może jakieś Nakło, Koronowo, Solec, Inowrocław - a tu niespodzianka, jej chodziło właśnie o Toruń!
Nie umiałabym żyć w Warszawie. Nie podoba mi się. I nie dlatego że jest duża. Ale nie mówię tego złośliwie.
Ja mieszkam w Bydzi od urodzenia i mieszkałam trochę w Toruniu i w Poznaniu i w Holandii. Toruń bardzo lubię, mam sentyment do dziś, choć mnie ze studiów wypieprzyli
Holandię też miło wspominam, tylko okoliczności dla mnie nie były sprzyjające, żeby tam zostać i mój stan sercowo-psychiczny zbyt zaburzony. Ale ludzie fajni, miasto fajne. Czułam się tam dobrze.
BIrbanta nie spotkałaś tam? @anon44086484
No nie ![]()
A Ty w Bydzi byłeś i mnie nie widziałeś?
Jakże to?
A w lipcu będę nawet w Warszawie, będę się za Tobą rozglądać! ![]()
![]()
![]()
O ile pamiętam, byliśmy oddaleni niecałe 130 km.
W BYdzi byłem 9 lat temu, a w latrach 80. miałem tam dziewczynę.
Jak będziesz w lipcu w stolicy to się odezwij, zapraszam na kawę!
Telepatycznie cię czułam ![]()
Nie wiem czy będę miała czas ale dziękuję za zaproszenie.
W latach 80 to nie zauwazyłbyś mnie nawet. Byłam za młoda. ![]()
Jak dla ciebie toruń to miasteczko to chyba obrażasz wielu z nas. Warszawa jest duża ale dzielnicowa.
no mi również.
Co to znaczy zmarnować czas? Nikt nie wie po co człowiek powstał, więc cholera wie kiedy czas marnujemy ![]()
No właśnie i bardzo dobrze mi to wyjaśniłeś! Dziękuję @anon86894402 ! Teraz już nie będę się przejmować, że może źle żyję. ![]()
![]()
Nie ma jak to pomocna dłoń na forum ![]()