Człowiek otwiera okno, czuje się jak w bajce jak te ptagi tak świergolo i tylko by na tarasie leżoł a żydzie czeka…
Zakładaj! Chyba i tak wezmę się za zagadki dopiero jak wrócę.
…po północy, z parku.
A Va Banque ze mną to nie łaska oglądać?
Kiedy będziesz?
JUz byłem, miesiąc temu
Był nawet o tym temat tutaj.
Na YT juz nie ma, a Vod za granice nie nadaje…
Melduję się z Kasztelanem w ręku … Niedawno z wycieczki rowerowej wróciłem.
Pochwalę się czymś, poznałem starca jakubka! W życiu bym nie przypuszczał, że się tak nazywa …
Heca jak nic
Mimo iz nie wiem o jakim starcu prawisz [i na czym polega heca…] witaj w klubie! Jest nas przynajmniej 3 od rowerka czy pieszej dzisiaj,włóczęgi
A ja dziś przed południem ponad 14 km swojemy nogamy machłem…
Nie dorównam Wam, ale też trochę “polatałam”. Pogoda do chodzenia dobra była.
Na mietle…?
Starzec Jakubek bywa czasem niebezpieczny, szczególnie konie powinny go unikać.
Heca dlatego, bo go ostatnio często widywałem i już dawno byłem zainteresowany jak się naprawdę nazywa. Sprawdziłem - Nosz kuchnia - Starzec Jakubek!
Co do rowerka, to robię ponowne przymiarki do rundki wokół Berlina. To z dojazdem do chaty 200km więc będzie co deptać. Jednak trasa jest kozacka, jak ma ktoś ochotę na takie przygody, niech da znać, pogonimy razem.
Tu migawka z poprzedniej przejażdżki wzdłuż dawnego Muru Berlińskiego. Jak co roku tak i tym razem zakwitły drzewka wiśniowe posadzone przez japońską telewizję.
Tak, Na tej różowej z kokardką, którą pożyczałeś ode mnie w zeszłym tygodniu jak chciałeś zaszpanować.
To roślinka. Kolegi @benasek nie znasz…?
Powoli…
Dalej nie wiem co to za Jakubek i o czym mówisz…Moze coś mi kiedyś umknęło ale to nazwisko kojarzy mi sie z niezłym aktorem…I tyle…I nie starym
Natomiast takie wyzwanie rowerowe to coś w co wchodze NATYCHMIAST!!!
Tylko…Jak to zrobić?Przeciez nie polece z rowerem do Berlina…Na ile? Gdzie i kiedy?
Sprawdziłam - roślina jest wysoka, karcynogenna i hepatotoksyczna, Brrr… To i my też powinniśmy jej unikać, a nie tylko konie
Collins - w wyszukiwarkę wpisz, to będziesz wiedział, wśród jakich roślinek nie przebywać.
Kompletnie obok…Jakoś mnie te kwiatki i inne roślinki nie wciągają…Ale jesli to jakiś truciciel,zapamietam.